Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Begyndelsen på Crypto Gaming - Hvad er de bedste GameFi Krypto Investeringer for 2023?

Begyndelsen på Crypto Gaming - Hvad er de bedste GameFi Krypto Investeringer for 2023?

Blockchain-teknologien har udviklet sig markant siden lanceringen af ​​Bitcoin for godt et årti siden, og med den tekniske innovation af smart contracts, der fulgte i kølvandet, mener eksperter at næsten alle brancher vil opleve disruption som følge af den øgede effektivitet, som blockchain-teknologien kan give.

Hvad er GameFi, og hvad bruges GameFi-tokens til?

GameFi er et af de mest spændende områder af Web3 og er defineret som skæringspunktet mellem traditionelt spil og decentraliseret økonomi. Spilsektoren har generelt mærket, at store spilselskaber har alle kortene, hvor spillere betaler for at spille, og brugergenereret indhold tilhører de store selskaber.

GameFi har potentialet til at vende spilverdenen på hovedet ved at tilbyde forskellige mekanikker såsom play-to-earn-modellen og tillade at in-game elementer, især dem skabt af gamere, ejes af gamerne selv.

Et kig på den bedste GameFi krypto at investere i, i 2023

Den enorme mængde potentiale har ført til, at det spirende blockchain-spilmarked har set mange projekter lanceret, med GameFi-mønter og play-to-earn spil, der har oplevet en stor interesse fra investorer, der ønsker at opnå store afkast.

Her er nogle af de mest interessante GameFi-projekter derude i øjeblikket på tværs af det begyndende GameFi-økosystem:

 • Metacade (MCADE)
 • AltSignals (ASI)
 • Decentraland (MANA)
 • Axie Infinity (AXIE)
 • Illuvium (ILV)
 • Enjin Coin (ENJ)
 • The SandBox (SAND)
 • ApeCoin (Ape)
 • Yield Guild Games
 • My Neighbor Alice (ALICE)
 • Game of Silks (SILK))
 • Meta Apes (PEEL)

1. Metacade (MCADE) – I hjertet af GameFi-revolutionen

Hvad er Metacade?

Metacade er et ambitiøst nyt projekt, der har skabt en fænomenal mængde opmærksomhed efter udgivelsen af ​​projektets vidtrækkende køreplan, som en del af Metacades whitepaper. Metacade har rettet sig mod at placere sig selv i hjertet af GameFi-bevægelsen, og i centrum af denne ambition er planerne om at konstruere verdens største play-to-earn-arkade.

Metacade kan prale af et robust og omfattende belønningssystem, der er fundamentalt for platformens effektivitet. Det belønner spillere for deres spilaktivitet på tværs af en bred vifte af forskellige spillestile, hvilket betyder, at Metacade kan appellere til alle - fra casual gamere til de mest konkurrencelystne.

Ud over dette belønner Metacade brugere for ikke-spil-relaterede aktiviteter, forudsat at de bidrager til en brugeroplevelse af høj kvalitet på platformen. Det betyder at brugere også kan tage en pause fra gaming, men stadig tjene belønninger ved at udføre opgaver som at skrive spilanmeldelser og dele alfa.

Det er ingen overraskelse, at presalet med et så overbevisende forslag og en sådan interesse for markedet, oplever handel på et praktisk talt uhørt niveau. Det har ført til, at projektet allerede har indhentet opsigtsvækkende $13,6m på kun 17 uger, da investorer skynder sig at sikre deres MCADE før konkurrenterne.

Hvad er grundene til at investere i Metacade?

MCADE utility tokenet er så kritisk for den måde, hvorpå Metacade GameFi-økosystemet fungerer, at når antallet af brugere vokser, mens spillere strømmer til for at optjene belønninger for at spille de seneste GameFi-spil, kan købspresset på MCADE blive enormt. Dette gør MCADE til et GameFi-token, der kunne stryge til himlen. Nu hvor projektet er i den sidste fase af presalet, forventer vi, at der er et kaos for at hente tokens, før de børsnoteres.

>>> Du kan deltage i Metacades presale her <<<

2. AltSignals - Bedst til GameFi markedshandelssignaler

Hvad er AltSignals?

AltSignals tilbyder de bedste handelssignaler på markedet, og selvom det ikke er et typisk GameFi-projekt, er projektet relevant for hele krypto samfundet, og det sikrer inklusionen her.

AltAlgo™, som er flagskibet hos AltSignals, har leveret imponerende handelssignaler for deres nuværende 50.000 brugere. Det er usædvanligt for et nyt presale-token, og det gør AltSignals til en overbevisende investeringsmulighed.

Selvom AltAlgo™ allerede har leveret 1.500 signaler med en succesrate på 64%, vil projektet nu tage markedet et skridt videre med ActualizeAI, der benytter avanceret maskinlæring, inklusiv forstærkende læring og sentiment-analyse til at skabe den næste generation af handelssignaler til brugerne.

AltSignals’ hold har en dokumenteret succesfuld historik, hvilket gør dette projekt populært blandt investorer.

Hvad er grundene til at investere i AltSignals?

ASI tokenet vil give brugerne en længe ventet tidlig adgang til platformen og ActualizeAI, hvilket giver dem en enorm fordel i forhold til konkurrenterne, og en mulighed for potentielt at få store afkast. Den enorme efterspørgsel efter platformens indsigter betyder, at vi kunne se en enorm stigning i efterspørgslen på ASI, efterhånden som bevidstheden omkring det vokser.

>>> Du kan deltage i Altsignals presaleher <<<

Decentraland - Bedste investering til at eje spilaktiver

Hvad er Decentraland?

Decentraland er et projekt, der er bygget på Ethereum blockchain og skaber en virtuel verden, hvor brugere kan opbygge, opleve og tjene penge på applikationer og aktiver i spillet ved hjælp af blockchain-teknologi. Brugere kan købe virtuelle jordlodder og designe deres egne 3D-oplevelser, spil og applikationer.

Alt indhold og alle transaktioner er decentrale, så ejerskab og kontrol over virtuelle jordlodder og aktiver er registreret som ikke-fungible tokens og sikret af Ethereum blockchain ved hjælp af smart contracts. Dette fokus på ejerskab for spillerne er populært i mange GameFi-mønter og spil.

Decentraland tilbyder en fordybende platform, hvor brugere kan interagere og engagere sig med hinanden i en virtuel verden, og den decentraliserede karakter gør, at brugerdata er sikre, og at de har fuld kontrol over deres aktiver i spillet.

Hvad er grundene til at investere i Decentraland?

Decentralands unikke egenskaber og potentiale for vækst gør det til en lovende investeringsmulighed for dem, der er interesseret i krypto rummet og fremtiden for Web3 spil. Efterhånden som verden bliver mere digitalt forbundet, stiger efterspørgslen efter virtuelle oplevelser, og det betyder play-to-earn-oplevelser, hvor brugere kan eje aktiver i spillet, sandsynligvis vil stige i popularitet, sammenlignet med traditionelle videospil.

Axie Infinity - Bedste investering for bedste blockchain-spil

Hvad er Axie Infinity?

Axie Infinity er et blockchain-baseret spil, der kører på Ethereum-netværket, hvor spillere kan avle, kæmpe og handle med væsner kaldet Axies. Axies er digitale kæledyr med unikke egenskaber og evner, der kan indsamles, trænes og opdrættes af spillere, og spillet bruger en play-to-earn-model drevet af blockchain-teknologi, hvor spillere kan tjene kryptovaluta ved at spille spillet og handle deres Axies . Spillere kan også optjene governance-tokens, hvilket giver dem mulighed for at deltage i udviklingen og beslutningsprocessen i spillet.

Axie Infinitys play-to-earn-model og unikke gameplay-mekanik har gjort det til et af de mest populære spil i GameFi-området. Det har skabt et nyt paradigme for gaming (sammenlignet med traditionelle spil), der belønner spillere for den tid og indsats, de har brugt på at spille blockchain-spillet i stedet for bare at beholde de penge, de lægger i spillene. Axie Infinitys stærke fællesskab og voksende brugerbase har også gjort det til et populært investeringsvalg for krypto investorer.

Hvad er grundene til at investere i Axie Infinity?

Efterhånden som efterspørgslen efter blockchain baserede spil og NFT'er fortsætter med at vokse, kan Axie Infinitys tilbud som et førende projekt inden for blockchain-gaming gøre det til en værdifuld investeringsmulighed. Spillets potentiale for udvidelse til andre markeder og integration med andre blockchain-spil og GameFi-projekter giver også en attraktiv mulighed for investorer, der ønsker at diversificere deres krypto-wallets.

Illuvium - Bedste GameFi-investering til NFT-indsamling

Hvad er Illuvium?

Illuvium er et decentraliseret spil, der også er bygget på Ethereum blockchain og er designet til at belønne spillere for deres handlinger i spillet. Spillet bruger rigtig mange non-fungible tokens til at afspejle en bred vifte af væsner, som spillere kan samle, bytte og kæmpe med. Hvert væsen har unikke evner og egenskaber, hvilket gør det afgørende for spillerne at vælge deres hold og omhyggeligt lægge strategier for deres kampe.

Illuviums decentraliserede natur gør, at spillere har fuldstændig kontrol over deres aktiver i spillet, og spillets play-to-earn økonomi er fuldstændig spillerdrevet. Spillet er designet til at motivere spillere til at holde på deres aktiver i spillet, og værdien af ​​aktiverne kan stige over tid på grund af knaphed og efterspørgsel.

Hvad er grundene til at investere i Illuvium?

Illuviums unikke gameplay-mekanik og innovative design gør det til en attraktiv investeringsmulighed for krypto-entusiaster. Spillets samfundsdrevne økonomi og fokus på spillerfærdigheder gør det til en værdifuld mulighed på det voksende blockchain-baserede gaming marked. Efterhånden som spillet fortsætter med at vokse og udvikle sig, kan det potentielt blive et populært og rentabelt investeringsvalg for krypto investorer.

Enjin Coin - Bedste investering til in-game NFTs-as-a-service

Hvad er Enjin Coin?

Enjin er en blockchain-baseret platform, der gør det muligt for udviklere at skabe, administrere og integrere virtuelle varer i GameFi-spil og andre applikationer. Platformen giver udviklere mulighed for at skabe og administrere non-fungible tokens og bruge dem som aktiver eller samleobjekter i spillet, og projektet tilbyder en række værktøjer, der gør det muligt for udviklere hurtigt og nemt at skabe deres egne blockchain-baserede spil og applikationer.

Enjins NFT markedsplads, Enjin-markedspladsen, er en af ​​de største og mest populære i krypto sektoren - og tilbyder en bred vifte af NFT'er, herunder spil genstande, samleobjekter og kunst, alt sammen understøttet af sikkerheden og gennemsigtigheden i ​​Ethereum-blockchain.

Ved at gøre det nemt for udviklere at integrere NFT'er i det virtuelle miljø i deres blockchain-spil, giver de udviklere mulighed for at fokusere på andre nøgleelementer, såsom den bredere spiloplevelse og in-game valuta økonomier.

Hvad er grundene til at investere i Enjin Coin?

Enjin-platformens brugervenlighed og alsidighed har gjort den til et populært valg blandt spiludviklere, og dens stærke fællesskab og voksende brugerbase tyder på, at den har et betydeligt potentiale for vækst.

Enjin kan også prale af partnerskaber med store mærker som Samsung og Microsoft, hvilket kan indikere, at det har vundet betydelig indpas på det almindelige marked, hvilket yderligere øger potentialet for succes, efterhånden som flere GameFi-platforme integrerer teknologien for at understøtte spillene med NFT'er.

The SandBox - Bedste valg til bruger ejede aktiver

Hvad er The SandBox?

The Sandbox er en blockchain-baseret virtuel spilplatform, der giver spillere mulighed for at skabe, dele og tjene penge på deres egne spiloplevelser i modsætning til den traditionelle spilverden. Platformen bruger NFT'er til at repræsentere aktiver i spillet og gør det muligt for spillere at købe, sælge og handle disse aktiver på en decentral markedsplads.

The Sandbox har også et unikt spil oprettelses toolkit, der giver spillere mulighed for at designe og bygge deres egne spil og oplevelser på platformen, hvilket har været med til at gøre det til et af de mest populære GameFi projekter derude.

Hvad er grundene til at investere i The SandBox?

The Sandbox’s innovative tilgang til gaming og NFT'er har gjort det til et populært valg blandt både spillere og krypto investorer. Dens model for brugergenereret indhold og play-to-earn system, giver spillere mulighed for at skabe og tjene penge på deres eget indhold, hvilket gør det til en mulighed for det store flertal af spillere og indholdsskabere at tjene belønninger i spillet, samtidig med at de tjener penge på de aktiver, de skaber.

Efterhånden som GameFi fortsætter med at vokse, og flere GameFi-projekter bliver mainstream, kan The Sandbox’s unikke værditilbud og stærke fællesskab gøre det til en stærk investeringsmulighed for investorer. Platformens partnerskaber med store brands som Atari og Square Enix indikerer yderligere dens potentiale for succes og vækst i spilindustrien med støtte fra nogle store producenter af videospil.

ApeCoin - Bedste content økosystem investering

Hvad er ApeCoin?

ApeCoin er det adopterede token på økosystemet omkring Bored Ape Yacht Club, en NFT-kollektion, der blev lanceret i april 2021, og som hurtigt blev et milliardmarked. ApeCoin blev lanceret for at udnytte det økonomiske potentiale i Bored Ape-økosystemet, og det er positioneret som et utility token til at skabe værdi, og et governance-token for at sikre en decentral fremtid.

APE-økosystemet fusionerer digitale økonomier med live events, materielle goder og et fysisk fællesskab. Det har en bred vifte af use cases, herunder protokol styring, køb af varer i økosystemet, in-game valuta til APE-kompatible blockchain-baserede spil og adgang til eksklusive BAYC-begivenheder. ApeCoin er styret af en decentraliseret autonom organisation (DAO) kaldet APE DAO, der lader APE krypto holdere stemme om ApeCoin projekters retning, hvilket giver indehaverne en stor magt over projektet.

Hvad er grundene til at investere i ApeCoin?

ApeCoin er et interessant investeringsvalg for dem, der især ser på blockchain-spil, fordi projektet aktivt understøtter integration i GameFi-spil. Dette giver tokens en masse overførbar nytteværdi på tværs af den bredere APE-spiloplevelse og gør APE til et af de digitale aktiver med mere end én mulighed for øget brug.

Yield Guild Games - Bedst til holistisk GameFi investering

Hvad er Yield Guild Games?

Yield Guild Games er en decentraliseret autonom organisation, der opererer på tværs af flere play-to-earn GameFi projekter, såsom Axie Infinity og andre. Projektet har sine rødder i finansieringen af spil, da man opdagede at Gabby Dizon begyndte at udlåne Axies til andre spillere, der ikke havde råd til deres egne.

Projektet består nu af en række forskellige under-DAO'er, der giver en unik måde at engagere sig i play-to-earn spil, hvor økosystemet under subDAO'ens ansvarsområde tillader spillere at arbejde sammen for at maksimere deres indkomst.

Medlemmer af YGG er i stand til at leje samfundsejede digitale NFT-aktiver, som i play-to-earn-spil kan give dem mulighed for at optjene belønninger for at betale huslejen ved at udføre opgaver. Dette giver en kollektiv indkomst til fællesskabet og øger tilgængeligheden af ​​spiloplevelsen for markeder med mindre disponibel indkomst. På nogle områder er der klare paralleller til begyndelsen af ​​free-to-play-spil i den traditionelle spilindustri.

Hvad er grundene til at investere i Yield Guild Games?

YGG-tokenet har en masse nytteværdi i YGG-universet, og efterhånden som spilindustrien bevæger sig i retning af at GameFi-oplevelser bliver normen, kan YGG se en enorm udbredelse i mange lande over hele verden med lave indkomster. Dette kan skabe en stor efterspørgsel efter YGG-tokenet, hvilket gør projektet til en interessant investering i modsætning til traditionelle onlinespil.

My Neighbor Alice - Bedste ikke-traditionelle intro til krypto gaming

Hvad er My Neighbour Alice?

My Neighbour Alice er ret unikt når det kommer til blockchain-spil, idet spillet samler både krypto- og ikke-krypto-native spillere i en enkelt oplevelse. Spillene er skabt af studiet Antler Interactive, og gør et godt stykke arbejde med at eksponere brugere for krypto gennem en stærk fortælling og gameplay-fokuserede indtægtsmuligheder, i modsætning til traditionelle videospil.

Til at begynde med køber brugere virtuelle landområder, hvilket gør det muligt for spillere at deltage i pengeskabende aktiviteter i sandbox økosystemet. My Neighbor Alices digitale valuta er ALICE tokenet, og spillet gør også omfattende brug af NFT'er, der agerer aktiver i spillet som planter, bygninger og blomster, der giver spillerne mulighed for at dekorere deres land og dele disse oplevelser med andre spillere.

Spillet har også en in-game markedsplads, der giver spillere mulighed for at købe og sælge in-game genstande, og et omfattende omdømme system giver spillerne mulighed for at arbejde hen imod mål, der muliggør særlige begivenheder og NFT'er.

Hvad er grundene til at investere i My Neighbor Alice?

My Neighbour Alice er et af de få blockchain-spil, der er rettet mod at uddanne ikke-krypto-brugere som en del af oplevelsen, og med spillets indbyggede økonomiske model kan en stor stigning i antallet af brugere i løbet af de kommende år medføre en høj prisstigning for ALICE-tokenet.

Game of Silks - Bedste hestevæddeløb GameFi investering

Hvad er Game of Silks?

Game of Silks er et fantasy sports spil, der fokuserer på hestevæddeløb, som giver spillere mulighed for at eje fuldblodsheste og indmelde dem i løb, og samtidig tjene belønninger ved at konkurrere. Dette udnytter en begrænset konkurrence i nichen, og projektet har søgt at samarbejde med andre virksomheder i hestevæddeløbs branchen for at øge bevidstheden.

Da sports spil vokser betydeligt, kunne vi se Game of Silks fange en stor del af markedet, efterhånden som Web3 vokser over tid.

Hvad er grundene til at investere i Game of Silks?

Fordelen for Game of Silks er nichen, og med smart branding og en aggressiv køreplan kan vi måske se SILK-tokenet stige i pris i løbet af 2023, hvis det kan opbygge nok momentum.

Meta Apes - Bedste GameFi investering på Binance Smart Chain

Hvad er Game of Silks?

Meta Apes er et projekt lanceret på Binance Smart Chain, som nu er det BSC-spil med flest aktive brugere. I spillet kan spillere opbygge et hold af abe-avatarer, der har specifikke færdigheder, og denne hær af aber kan trænes over tid for at øge færdighederne.

Selvom spillet indeholder nogle PVE-komponenter, forbliver det også tro mod GameFi-standarden, der giver brugerne mulighed for at konkurrere mod hinanden og har for nylig også begivet sig ind i NFT-området.

Hvad er grundene til at investere i Meta Apes?

Idet Binance fortsætter med aggressivt at pushe deres layer-1 protokol, kan Meta Apes være i topform, når det kommer til de tilgængelige markedsførings ressourcer. Da PEEL tokenet bliver brugt kraftigt på tværs af platformen til mange af de essentielle GameFi formål, kunne et stort markedsførings skub få prisen på PEEL til at stige betydeligt.

Er GameFi Kryptovalutaer en god investering?

GameFi kryptovalutaer har absolut potentiale til at blive en god investering, givet branchens hastige vækst og det høje potentiale i mange nuværende projekter.

Konklusion - Hvad er GameFi tokenet nummer 1?

Metacade er så overbevisende en investering, at der ikke er nogen tvivl, om at det forbliver den bedste ICO derude i øjeblikket, både i GameFi og udover. Med udviklingen, der sandsynligvis vil tage fart i de kommende måneder, kunne MCADE-indehavere se et utroligt afkast på deres investering, efterhånden som økosystemet vokser, og bevidstheden om tokenet øges, og naturligvis også i bevidstheden om GameFi som helhed.

Relaterede Krypto FAQs

Hvad er fremtiden for GameFI?

Fremtiden for GameFi ser meget lys ud, og brancheanalytikere forudsiger, at GameFi vil vokse med 10 gange så meget som traditionelt spil over de næste tre år. Den enorme stigning i digitale aktiver og lave markedsværdier for mange GameFi-projekter betyder, at fra et GameFi området - særligt med projekter der fokuserer på hele spiloplevelsen, også står meget stærkt ud fra et investeringsperspektiv.

Kan du stake GameFi-tokens?

Staking er en udbredt funktion på tværs af mange GameFi projekter, uanset om de er på Binance Smart Chain, Ethereum eller andet. Normalt er det bedste sted at stake spillets officielle staking funktion, og det kan være en fantastisk måde at tjene flere virtuelle tokens på, mens man venter på en stigning i markedsværdien.

Hvordan tjener GameFi-projekter penge?

GameFi-projekter tjener penge på en række forskellige måder. Indkøb i spillet kan beskattes; avancement i spillet kan kræve specifikke aktiver, og blockchain-gaming vil ofte kræve betaling for konkurrenceprægede elementer, som de kører på regelmæssig basis.

Hvad er Metaverse?

GameFi består af mange forskellige komponenter, og en af ​​de mest spændende ideer i GameFi er ideen om et metavers. Metaverse refererer til skabelsen af ​​en virtuel verden, hvor brugere kan deltage i forskellige GameFi-aktiviteter. Idet konceptet langsomt bliver en realitet, kan det udøve disruption i en række forskellige brancher.

Du kan deltage i sidste fase i Metacades presale her

Du kan deltage i AltSignals presale her.