Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

BarLife – En verden af barudstyr

BarLife – En verden af barudstyr

Med over 6000 varenumre i sortimentet, har BarLife indtaget markedet for barudstyr, som en af de store drenge i klassen. I spidsen for det hele står Thomas Johansen, som både er stifter og ejer af virksomheden, som i dag danner arbejdsplads for 11 medarbejdere.

Det som for 11 år siden begyndte i det små hjemme i forældrenes kælder, har nu udviklet sig til et sandt iværksættereventyr, som dækker store dele af Skandinavien.

Sortimentet hos BarLife dækker stort set alt, hvad hjertet kan begære med alt fra vin, champagne & mange forskellige slags spiritus til alverdens glas, cocktailshakere & champagnesabler. Forretningen omfavner dermed mange forskellige behov og oplever som resultat heraf, at der kommer utroligt mange henvendelser på produkterne.

Og med fokus på den private forbruger samt på større forretningskunder, formår BarLife at appellere ud til et bredt kundesegment med deres produkter indenfor kvalitets barudstyr.

Den stigende interesse for cocktails, premiumspiritus og barudstyr i høj kvalitet igennem de seneste årtier, har gjort det muligt for BarLife at skabe et forretningsgrundlag baseret på idéen om, at det skal være muligt for alle at udleve passionen for lækre cocktails, flotte glas og gode oplevelser. Og det er nok især Thomas Johansens evne til at målrette sig både til den professionelle bartender samt til amatøren, der har gjort, at BarLife har oplevet den store succes og opbakning, som de har gjort.

Danmarks førende indenfor barudstyr og tilbehør

Visionen ligger da også fuldstændig klar for virksomheden, der hele tiden arbejder målrettet efter at være Danmarks førende webshop indenfor barudstyr, cocktailtilbehør, glas & service. Det er gået så godt for den nordjyske virksomhed, at de i 2015 kunne udvide deres forretning til det skandinaviske marked. BarLife sælger derfor i dag barudstyr til Sverige, Norge, Finland samt til det nordlige Tyskland.

Med den flotte udvikling og stærke etablering på markedet for kvalitets bartilbehør, kunne man godt tænke at Thomas Johansen og BarLife, ville stille sig tilfredse med det opnåede resultat og blot fokusere på at dække det skandinaviske behov. Men tværtimod har det givet Thomas Johansen endnu mere blod på tanden til at udbygge sin forretning og den store ambition er, at kunne indtage positionen som den førende webshop indenfor barudstyr i hele Nordeuropa.

BarLife er altså i rivende udvikling og oplever en sund konstant stigende efterspørgsel på virksomhedens mange lækre produkter. Derfor er den ambitiøse målsætning om at blive en af de dominerende spillere på hele det nordeuropæiske marked slet ikke urealistisk, og den ligger måske ikke så langt ude i fremtiden.

Thomas Johansen udlever i hvert fald det perfekte eksempel på, hvad hårdt arbejde, vedholdenhed samt et indgående kendskab til bar og restaurationsbranchen kan føre til. Derfor bliver det utroligt spændende at følge med i den løbende udvikling, som der sker, samt at se hvor BarLife befinder sig om 5-10 år.