Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

8 mest populære betalingsmetoder på e-handelswebsteder i dag

8 mest populære betalingsmetoder på e-handelswebsteder i dag

Enhver succesfuld onlinebutik skal have disse nøglekomponenter. At have en stabil indtægtskilde er en væsentlig betingelse. Enhver moderne virksomhed skal have midlerne til at indsamle betalinger online.

At acceptere betalinger i enhver form er et must i nutidens stærkt konkurrenceprægede onlineøkonomi, men at have flere muligheder er at foretrække.

Der er forskellige muligheder for e-handelsfirmaer til at acceptere betalinger online, som hver især lover en enkel og sikker betalingsproces for deres kunder.

Det følgende er vigtige oplysninger, du skal have for at give dine kunder de bedste betalingsmåder på nettet.

Plast- og papirkort er elimineret af Google Pays support til loyalitetsprogrammer, digitale gavekort og rabatter. Derudover er Google Pay kompatibel med både PayPal og Visa Checkout, hvilket udvider dens brugerbase.

Navnlig er der nul gebyrer forbundet med at gøre brug af tjenesten. Det er gratis for både din fordel og dine kunder.

Mest brugte og populære betalingsmetoder i e-handel

Alle online betalingsfirmaer er forpligtet til at levere sikre og enkle betalingsmuligheder. Forskellige overvejelser gør hver enkelt mulighed værd at udforske.

Paypal

Når det kommer til at acceptere betalinger via internettet, er Paypal et væsentligt og velkendt valg. I alt bruger over 254 millioner mennesker denne hjemmeside. Mange flere kunder ville være villige til at købe fra dit websted, hvis du tilbød en betalingsmulighed via PayPal. Over 17 millioner virksomheder bruger i øjeblikket tjenesten, og betalingskonverteringsraten for PayPal-brugere er 82 % højere end for brugere af andre betalingsgateways, ifølge virksomheden.

Dette er faktisk et væsentligt incitament til at bruge PayPal. En PayPal-knap kan nemt integreres i din betalingsproces, selvom du muligvis skal arbejde med en udvikler, hvis du ikke bruger et e-handelssystem. Hvert PayPal-behandlet køb vil koste dig 30 cent plus 2,9 %.

Amazon Pay

På trods af Paypals berygtede vil næsten alle dine forbrugere allerede have en konto hos Amazon, hvilket gør det til en langt mere bekvem betalingsmulighed. At inkorporere Amazon Pay i din butiksfacade kan spare dine Amazon-forbrugere tid under købsprocessen.

Du vil gøre det lettere for hundreder af millioner af kunder at foretage køb og gøre det hele, mens du tilbyder en betalingsmetode, som virksomheden hævder effektivt forhindrer svindel. Amazons mobilbetalingssystem er pålideligt og giver en smidig transaktion, når det tæller.

Amazons Express Integration-tjeneste gør det hurtigt og nemt at tilføje en betalingsknap til dit websted. Du kan også bruge deres applikationsprogrammeringsgrænseflade (API), som vil tage lidt længere tid, men vil lade dig skræddersy funktionaliteten til dine specifikke behov. Amazon Pay har det samme transaktionsgebyr på 30 cent plus 2,9 % som PayPal.

Google Pay

Google kan en dag udgøre en trussel mod markedsledere som PayPal og Amazon. Google Pay, firmaets proprietære onlinebetalingssystem, blev for nylig introduceret. Google hævder, at hundredvis af millioner af brugere allerede har kreditkortoplysninger gemt på deres konti, så aktivering af Google Pay-funktionen gør livet lettere for en stor befolkning.

De hævder også at være brugervenlige på computere og mobile enheder og sikre via kryptering.

Plast- og papirkort er elimineret af Google Pays support til loyalitetsprogrammer, digitale gavekort og rabatter. Derudover er Google Pay kompatibel med både PayPal og Visa Checkout, hvilket udvider dens brugerbase.

Navnlig er der nul gebyrer forbundet med at gøre brug af tjenesten. Det er gratis for både din fordel og dine kunder.

American Express

Mens vores første tre online betalingsgateways kan have en større del af branchen, har American Express noget mere værdifuldt: forbrugertillid. Sammenlignet med sine konkurrenter kan American Express have en mindre kundebase. Alligevel har virksomheden en af branchens mest fremragende kundetilfredshedsgrader og markedsfører ofte til dem med bedre indkomster.

I dette lys vil de typer kunder, der ville sætte pris på en betalingsmulighed, der accepterer American Express, sandsynligvis også være blandt de mest værdifulde for din virksomhed.

De garanterer sikkerhed mod svigagtige transaktioner, tilbyder kundeservice døgnet rundt og lader dig vælge mellem flere betalingsgateways og ekstraudstyr. Derudover understøtter de mere end 120 forskellige valutaer, et stort plus, hvis du forsøger at ekspandere internationalt.

Forbeholdet er, at denne mulighed er dyrere end de fleste andre. Det månedlige basisgebyr for at bruge American Express's gateway er $20, med højere priser efter de første 100 transaktioner i en given måned. Tilføj $99 for opsætningsgebyret, og det er hele prisen.

Det kan være umagen værd at betale gebyret, hvis du forventer, at et betydeligt antal af dine mest værdifulde kunder finder værdi ved at bruge American Express-gatewayen under kassen.

Apple Pay

Apple Pay er en mobil tegnebog til ejere af Apple-enheder, som tegner sig for over 64 procent af den amerikanske befolkning. Det er en praktisk betalingsmetode med et enkelt klik for websteder, der understøtter det. Apple Pay gør mobilbetalinger lige så let som et tryk, hvilket gør det til en populær mulighed for folk, der handler på farten.

Hvis en kunde bruger Apple Pay og indtaster deres kreditkortoplysninger, vil tjenesten kontakte den udstedende bank for at få et bestemt nummer (eller token) for det pågældende kort. Dette forhindrer hackere i at få adgang til følsomme oplysninger, samtidig med at virksomhederne kan behandle kundebetalinger hurtigt.

Hvis du bruger en platform eller betalingstjenesteudbyder, der er kompatibel med Apple Pay, kan du tilføje Apple Pay-support til dit websted ved at integrere med Apples Application Programming Interface (API). På samme måde som Google er Apples betalingsgateway gratis for både virksomheder og kunder at bruge.

Stripe

De fleksible betalingsmuligheder, der er muliggjort af Stripes brugervenlige platform, er et vigtigt salgsargument (kreditkort, digitale tegnebøger, ACH-overførsler og forskellige valutaer). Derudover tilbyder de et fleksibelt udvalg af betalingsmetoder. Du behøver kun én linje Javascript for at tilføje deres indlejrede kasse til dit websted, eller du kan bruge deres skræddersyede UI-værktøjssæt til at designe en enestående betalingsform.

Selvom nogle af de alternativer, vi har overvejet indtil videre, bedst udnyttes som komplementære betalingsmuligheder, giver Stripe et solidt grundlag for yderligere online betalingsgateways.

Ligesom konkurrenterne opkræver Stripe 30 cent + 2,9 % for at håndtere indenlandske kreditkort og 8 % for at behandle ACH-betalinger.

Square

Selvom Square er bedst kendt for sine POS-terminaler, har det også online indkøbskurvløsninger. De tager også kreditkortbetalinger gennem deres online betalings-API, som behandler køb foretaget med Google Pay, Apple Pay og Masterclass.

De tilbyder også en simpel betalingsmulighed, hvor kunder kan oprette profiler og samtidig betale for deres køb. Som mange andre muligheder koster Square 2,9 % plus 0,30 USD for hver transaktion.

Visa Checkout

Som med American Express betalingsgateway strømliner Visa Checkout betalingsprocessen for Visa-kortholdere ved at forududfylde deres kortoplysninger. Da mere end 2 millioner kunder allerede bruger Visa Checkout, kan du forvente at forenkle købsprocessen for en betydelig del af dit publikum.

Ifølge Visas undersøgelse kan accept af Visa Checkout som betalingsmulighed øge salget med 42 %. Der er enkle konfigurationsmuligheder og høj sikkerhed indbygget i betalingssystemet.