Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

5 uundværlige teknologier til din virksomhed

Den digitale udvikling stormer frem, og ny teknologi kan lette vores hverdag både i hjemmet og på arbejdspladsen. De fleste virksomheder bruger dagligt computere og telefoner, og man kan næsten ikke forestille sig en virkelighed uden dem. Der findes en masse forskellig ny teknologi på markedet, som kan gøre en stor forskel for din virksomhed. Her præsenterer vi 5 af de allervigtigste teknologier og giver tips til, hvordan du kan bruge dem bedst.

Hjemmesiden

Langt de fleste virksomheder har en hjemmeside, men mange virksomheder kan få meget ud af at optimere deres hjemmeside for på den måde at få flere besøgende og større kundetilfredshed. Virksomhedens hjemmeside er et af de vigtigste medier, I har, fordi den besøges af mange potentielle kunder dagligt, og derfor skal der være helt styr på den, for at I kan sende et godt og professionelt indtryk. Vigtigst af alt er, at jeres hjemmeside er nem at finde rundt på, og at de forskellige funktioner er overskueligt fremstillet, så alle og enhver kan finde de informationer, de søger. Desuden skal teksterne på jeres virksomheds hjemmeside være letlæselige. Husk på, at ikke alle kunder har den samme faglige viden som jer, se de forstår muligvis ikke de samme fagtermer og begreber som jer. På hjemmesiden er det desuden vigtigt, at I gør det helt klart, hvem I er, hvad I vil, og hvordan I kan hjælpe kunden.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Oplever du og din virksomhed, at der ikke er nok aktivitet på jeres hjemmeside? Og ønsker I i langt højere grad at bruge jeres hjemmeside som reklame for virksomheden og til at sælge jeres produkter? Så er det en gode idé at overveje SEO. SEO kan give virksomheden helt nye kunder og går ud på, at man arbejder med forskellige elementer på sin virksomheds hjemmeside for at tilpasse den og gøre den mere synlig på Google. I kan udføre SEO selv, eksempelvis ved at forbedre teksterne på jeres hjemmeside, så de er bedre tilpasset Googles retningslinjer, men har I ikke mulighed for at gøre det selv, kan I nemt hente hjælp udefra. Søgemaskineoptimering kan gøres på mange måder, og ved hjælp af SEO kan I bedre fange potentielle kunder og dermed sælge flere af jeres produkter via hjemmesiden.

Microsoft Office

Microsoft Office er en software, der tilbyder kendte programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, som kan være en stor hjælp til at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver i virksomheden. Det er vigtigt, at alle i virksomheden bruger samme Office-pakke, så forskellige dokumenter åbnes ens på alle computere,og der ikke pludselig opstår problemer med layout eller andre grafiske elementer i dokumenterne. Det er højest sandsynligt nemmest for jer at bruge Microsoft Office, fordi designet er meget brugervenligt, og fordi mange medarbejdere kender til programmerne i forvejen og ved, hvordan det skal bruges.

Anti-virus

I mange virksomheder bruger en stor del af ens medarbejdere det meste af dagen foran en computer. Derfor er det vigtigt at have styr på sin it sikkerhed, især på sine arbejdscomputere, hvorpå der ofte ligger vigtig big data og mange timers arbejde. Der findes mange gratis udgaver af antivirusprogrammer, der renser og på den måde optimerer jeres arbejdscomputere, så I altid kan arbejde så effektivt som muligt. Desuden tilbyder mange antivirusprogrammer smarte backup- og krypteringsfunktioner, så ingen vigtige dokumenter går tabt. Læs desuden mere hos Forsvarsministeriets Center For Cybersikkerhed, hvis du vil vide mere om cybertruslen mod danske virksomheder.

Telefonmøder

Det kan være en stor fordel for langt de fleste virksomheder at bruge nyere teknologier til at afholde møder over Skype eller telefon. På den måde slipper medarbejderne for meget transporttid, fordi de kan sidde i den ene ende af verden og tale med nogle i den anden ende. I kan holde gratis møder 24 timer i døgnet med hjælp fra Evercall, som tilmed er billigere end 3 Business.

Hvis du har brug for flere tips om teknologier til din virksomhed, så læs mere her.