Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

5 billige feriedestinationer

Det er altid rart at komme på ferie og få ladet de brugte hverdagsbatterier op. Det er endnu rarere, hvis ferien er billig. Det gør bare ferien lidt mere lækker, hvis du ikke konstant skal holde øje med Netbank for at sikre dig, at dit feriebudget går op. Når der er luft i budgettet til at kunne spise god mad og få set en masse seværdigheder, skal det nok blive en succesfuld ferie. Men hvor skal du rejse hen, hvis du vil have en billig ferie? Vi giver dig en liste med fem bud på billige rejsemål uden for Danmarks grænser.

Vietnam

I Vietnam kan du leve for cirka 50 kroner om dagen, når man medregner alle udgifter til overnatning, lokal mad, transport og et par drinks. Hvis du vil spise aftensmad på et godt streetfood sted i Vietnam, koster det ca. 17-18 kroner per person – og det er inklusive en drikkevare som øl eller sodavand. Hvis du tager til hovedstaden Hanoi, kan du købe en busbillet for sølle to kroner, som du kan bruge hele dagen, og uanset hvor langt du skal.

Thailand

Vi danskere er vilde med Thailand. Især om vinteren hvor vi siger farvel til den danske kulde og goddag til varme, smukke strande, spændende kultur og lave priser. I Thailand koster en middag på en god restaurant cirka 30 danske kroner, og en øl koster cirka otte kroner. Du kan også bo på et godt hotel for omkring 200-300 kroner per nat. Thailand er altså endnu et godt bud på en billig feriedestination i Asien.

Polen

Engang var det billigt at rejse til østeuropæiske storbyer som Prag og Budapest, men det er blevet populære rejsemål. Det betyder, at priserne i disse byer ikke er så lave, som de har været. Her kommer Polen ind i billedet. Det er både billigt at flyve til Polen, og du finder også tre- og firestjernede hoteller til ganske rimelige priser. Derudover er det billigt at leve i Polen. I hovedstaden Warszawa kan to personer få en tre-retters menu på en fin restaurant i mellemklassen for cirka 400 danske kroner. I den næststørste by, Krakow, kan du få en øl på en bar for sølle 18 kroner.

Bulgarien

Et andet bud på en billig storby er Sofia i Bulgarien. I hovedstaden Sofia kan du leve for under 250 kroner om dagen. For den pris får du god mad, dejlige drinks og tag over hovedet. Er du ikke til storbyferie, kan du søge mod områder som Golden Sands. Her finder du lækre, brede sandstrande med det klareste vand. Landet er derfor et godt bud på en alternativ solferie, hvis du vil undgå de dyre priser i lande som Spanien, Frankrig og Italien.

Cambodia

Cambodia er nok ikke lige, hvad vi danskere forbinder med det typiske rejsemål. Der er dog mange oplevelser i vente og penge at spare, hvis du vælger at rejse til Cambodia. Du kan finde overnatningsmuligheder for helt ned til 15 kroner per nat. Er du til luksus, kan du også bo på femstjernede hoteller til næsten ingen penge. Engang blev Cambodia anset som et farligt land at rejse til, men i dag er det sikkert ligesom alle andre destinationer i Sydøstasien. Når du har fundet dit billige feriemål, vil det være ærgerligt, hvis en manglende rejseforsikring er skyld i, at din ferie pludselig bliver knap så billig. På Informeo kan du blive klogere på rejseforsikringer og endda få tips til at finde en billig en af slagsen.