Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

4 kurser, der kan booste dit CV til et nyt job

Hvis du er på jagt efter et nyt job, ved du med garanti, hvor meget arbejdsgiverne ser på dit CV. Det er på dit CV, at du kan vise, at du har noget at byde på. Det er her, du kan vise dine erfaringer og lignende. Ud fra dit CV får din kommende arbejdsgiver altså et meget tydeligt billede af, hvad du kan. Derfor er det også en rigtig god ide at forsøge at booste sit CV, hvis man ønsker et nyt job. Du kan blandt andet booste dit CV gennem nogle forskellige kurser, der kan gøre dig mere kompetent. Herunder kan du læse mere om, hvilke kurser du blandt andet kan tage for at styrke dit eget CV over for en potentiel arbejdsgiver.

4 kurser, der kan booste dit CV til et nyt job

Et kursus i Excel

Excel er et program, der bruges på langt de fleste arbejdspladser i større eller mindre grad. Derfor er det også en god ting, hvis du har nogle kompetencer i at bruge programmet – i hvert fald bare til hverdagsbrug. Se f.eks. dette danske Excel kursus, hvor du kan lære en masse om at bruge programmet samt få kompetencer i at finde ud af, hvornår programmet rent faktisk med fordel kan bruges.

Et kursus fra Google

Google kan ikke kun bruges som en søgemaskine; Google kan bruges til mange andre ting. Blandt andet kan Google bruges til at gøre dig klogere og faktisk også til at styrke dit CV. Google tilbyder nemlig rigtig mange forskellige kurser inden for forskellige ting, blandt andet inden for SEO. Når du har taget et kursus på Google, får du en certificering, du med fordel kan tilføje til dit CV for at styrke det yderligere. Google er et kvalitetsstempel i sig selv, som de fleste virksomheder og arbejdsgivere vil blive glade for at se på ethvert CV.

Kursus i coaching

Arbejdsløshed er generelt et stort emne, som kan diskuteres på flere forskellige måder. Hvis du er arbejdsløs eller af en anden grund søger et arbejde, kan du overveje et kursus i coaching. Dette kan styrke dit CV, men det kan også give dig nogle mentale redskaber, som du kan bruge. Blandt andet kan du måske drage nytte af dem i den tid, hvor du eventuelt er arbejdsløs.

Bliv gode venner med kameraet

For flere og flere virksomheder bliver det en fordel, hvis du kan nogle tricks med et kamera eller et videokamera. Det visuelle bliver nemlig vigtigere og vigtigere. Derfor vil mange også se det som en fordel, hvis du har kompetencer inden for fotografering, redigering og lignende. Hvis du vil styrke dit CV, kan du derfor overveje at tage et kursus inden for fotografering. Du kan også øve dig for dig selv, men dette er dog ikke lige så fordelagtigt at tilføje til CV’et, som et reelt kursus er.