Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

12 af de bedste Metaverse-mønter at investere i nu for potentielle gevinster i 2023

12 af de bedste Metaverse-mønter at investere i nu for potentielle gevinster i 2023

Det er blevet stadig mere almindeligt for metaverse-projekter at bruge kryptovalutaer til at finansiere udviklingen af ​​deres virtuelle verdener og understøtte virtuelt jordsalg. Mange af disse projekter har deres egen native kryptovaluta, som bruges til at støtte og finansiere deres udvikling og tilbyde belønninger til brugere, der bidrager til økosystemet.

Der er en række anvendelsesmuligheder for metaverse-verdener, herunder digitale ejendoms spil aktiver, virtuel shopping, digitale kunstudstillinger og virtuelle mødelokaler. Den digitale verden i metaverse forventes at vokse eksponentielt i de kommende år, og det er derfor en oplagt mulighed for kloge investorer at opnå gevinster ved at investere i metaverse-mønter på det rigtige tidspunkt.

Med det i tankerne er her de 12 bedste metaverse kryptoprojekter at investere i for mulige betydelige gevinster i 2023:

 • Metacade (MCADE)
 • AltSignals (ASI)
 • ApeCoin (APE))
 • Axie Infinity (AXS)
 • Decentraland (MANA)
 • Metahero (HERO)
 • Ethereum (ETH) Metacade (MCADE)
 • Star Atlas (ATLAS)
 • Enjin Coin (ENJ)
 • SushiSwap (SUSHI
 • Gala Games (GALA)

Metacade (MCADE) – En spændende GameFi metaverse kryptomønt

Hvad er Metacade?

Metacade vil indeholde det bredeste udvalg af blockchain spiloplevelser på Web3-området, efterhånden som det vokser til verdens første metaverse-baserede spillearkade. Arkaden vil kombinere afslappet og konkurrencedygtigt gameplay og forskellige titler - muligvis de største i GameFi-sfæren.

Metacades unikke play-to-earn-mekanisme (P2E) er en af de største attraktioner på platformen og belønner spillere for at spille spil. Men Metacade skiller sig ud fra andre GameFi-titler på markedet ved at tilbyde en række andre indtjeningsmuligheder til sit fællesskab af gaming entusiaster og krypto-fans.

Med den nye Create2Earn-funktion på Metacade, vil indholdsskabere nu blive belønnet for at poste på platformen. Belønningerne vil blive tildelt for en række forskellige interaktioner, herunder spilanmeldelser, deling af alfa og bidrag til Reddit-lignende underfora og live chats. Dette er en fantastisk måde at opfordre brugere til at bidrage aktivt til fællesskabet og skabe mere engagerende indhold på platformen.

Metacade's Compete2Earn program tilbyder også et token staking system, hvor brugere kan satse deres MCADE-tokens for at deltage i online-turneringer og præmie-lodtrækninger. Derudover vil platformen også lancere et Work2Earn-initiativ, der vil dele blockchain-jobmuligheder med fællesskabet og hjælpe med at tiltrække det bedste nye talent til Web3-industrien.

Metacade har en ekstra funktion koblet til deres Work2Earn-ordning kaldet Metagranter. Dette initiativ giver incitament til udvikling af nye spiltitler, der er eksklusivt til Metacade-platformen, ved at tilbyde finansiering til nye udviklere. Hver idé bliver indsamlet og stemt om af Metacade-fællesskabet, og de mest lovende ideer bliver finansieret. Dette giver mulighed for, at udviklere kan fremme deres karriere, mens Metacade fortsætter med at udvide sin samling af spiltitler takket være regelmæssige udgivelser af nye spil.

Hvorfor du måske ønsker at investere i MCADE

Metacade lancerede sit native MCADE token i slutningen af ​​2022, og det er allerede blevet en bragende succes og har rejst $12.2m på bare 17 uger. Dette momentum fortsætter med at vokse, efterhånden som investorer strømmer til et af de mest spændende kryptoprojekter, der er tilgængelige for kryptosamfundet, mens prisen forbliver på dette lave niveau.

MCADE-tokens er i øjeblikket tilgængelige for $0.0185 i sidste fase af presale begivenheden og vil stige til $0.02 ved udgangen af presalet. På dette tidspunkt vil mønten ramme børserne, og eksperter forventer, at efterspørgslen efter tokenet vil stige.

Investering i MCADE i den tidlige fase kan give betydelige gevinster i 2023, da mønten har stærke stærk tokenomics og høj nytteværdi. Med en samlet forsyning på to milliarder tokens kan den tidlige investering i MCADE presalet være en attraktiv mulighed for kryptoentusiaster og investorer.

>>> du kan deltage i Metacades sidste fase i dets presale her <<<

AltSignals (ASI) – Handelssignaler boostet af kommende ny AI kapacitet

Hvad er AltSignals?

AltSignals er ikke direkte relateret til metaverse-projekter, men det er en spændende investeringsmulighed med potentiale for store afkast i 2023. På samme måde som andre tokens, har AltSignals også indbygget potentiale for indtjening.

AltSignals er en online handelsplatform, der leverer købs- eller salgssignaler til medlemmerne for at hjælpe dem med at træffe mere effektive og profitabelle handelsbeslutninger. For nylig har platformen lanceret sin AltAlgo™ handelsindikator, som har vist sig at have en vellykket track record. AltSignals forbereder sig nu på at lancere sit eget native token, ASI, og et AI-drevet toolkit for at yderligere styrke sin handelsplatform. Selvom det ikke er en specifik metaverse-kryptoprojekt, kan tidlig investering i ASI give investorer mulighed for at drage fordel af det store potentiale i platformens fremtidige vækst og succes.

Fremtidige ASI-token indehavere vil få adgang til ActualizeAI - en teknologistack, der udnytter avancerede AI-teknologier som maskinlæringsalgoritmer, prædiktiv modellering og Natural Language Programming (NLP) til at overvåge markeder døgnet rundt i realtid. Det giver de mest nøjagtige og opdaterede handelsoplysninger til AltSignals-fællesskabet.

AltSignals' nye AI-kapacitet ser ud til at revolutionere handelssignalsektoren ved at tilbyde en avanceret teknologistack, der kombinerer maskinlæring, prædiktiv modellering og NLP for at give det mest opdaterede og præcise handelsinformation i realtid. Dette har potentiale til at flytte AltSignals fra at være en af de mest betroede handelssignalplatforme til at blive markedsleder.

Hvorfor du eventuelt bør investere i ASI tokenets presale

Indehavere af ASI-token kan øjeblikkeligt få adgang til ActualizeAI-signalerne og tilslutte sig AI Members Club. Ud over dette har ASI-tokenholdere yderligere fordele såsom styringsrettigheder og beta-testadgang. Brugere kan også tjene kryptobelønninger, når de giver feedback til platformen om nye funktioner.

ASI tokenet repræsenterer en helt ny mulighed for investorer, der ønsker at tage del i AI-revolutionen, da platformen sigter mod at blive en af ​​lederne inden for denne teknologi. Med flere metaverse-projekter, der også ønsker at integrere AI-kapaciteter, kan ASI-tokenet forventes at stige i pris, når det bliver tilgængeligt på de offentlige kryptobørser efter presalebegivenheden. Dette repræsenterer en unik mulighed for kryptoinvestorer med interesse i AI og dets potentiale i metaverset til at komme ind i markedet til en lav pris.

>>> Du kan deltage i AltSignals krypto presale her <<<

The Sandbox (SAND) – Virtuel 3D-verden med celeb-opbakning

Hvad er The Sandbox?

The Sandbox er et virtuelt univers, hvor brugere kan købe, sælge og handle digitale jordområder. Ved hjælp af disse grunde kan brugere oprette alt fra kunstgallerier og forlystelsesparker til spil og virtuelle mødelokaler. Ved at deltage i platformen kan brugerne også tjene penge gennem SAND-tokens, der er den native kryptovaluta på The Sandbox. Derudover kan brugere også oprette deres egne avatarer for at tilpasse deres oplevelse i universet.

Brugere kan låse op for muligheden for at tjene metaverse kryptomønter gennem The Sandbox's P2E metaverse mekanik, som tiltrækker brugere med sit store udvalg af anvendelsesmuligheder for digitale grunde. Platformens plug-and-play-toolkit er både innovative og brugervenlige og gør det muligt for brugere med enhver færdighedsniveau at skabe og handle NFT'er, digitale aktiver, avatarer og oplevelser på deres virtuelle jord.

Platformen er bygget på Ethereum blockchain, hvilket sikrer en førsteklasses betjening og høj sikkerhed. Dette åbner op for utallige muligheder for at skabe detaljerede og realistiske animationer og 3D-modeller, der kan bruges til at skabe en fordybende virtuel metaverseoplevelse, som spillerne kan udforske fra deres egne sofaer ved hjælp af deres virtual reality-headset.

Hvorfor du nok skal investere i SAND

For at deltage i enhver aktivitet på Sandbox-platformen og købe LAND-pakker i metaversen kræves det, at brugere ejer The Sandbox’s native token, SAND. SAND bruges også som betalingsmiddel på The Sandbox-markedspladsen, hvor brugere kan handle deres ejendomme, virtuelle jord, NFT'er og tilbehør.

SAND-token-indehavere har også adgang til at stemme om platformens beslutninger som en del af dens fuldt udbyggede decentraliserede autonomiorganisation (DAO), og de kan også tjene passiv indkomst i SAND-tokens ved at satse andre metaverse-tokens.SAND-token-indehavere har også adgang til at stemme om platformens beslutninger som en del af dens fuldt udbyggede decentraliserede autonomiorganisation (DAO), og de kan også tjene passiv indkomst i SAND-tokens ved at satse andre metaverse-tokens.

Selvom kendte personligheder som Tony Hawk, Snoop Dogg og Paris Hilton har købt ejendomme på The Sandbox, ligger platformens reelle værdi i de værktøjer, som er tilgængelige via SAND-tokenet. Med stadig større interesse og muligheder for vækst i metaverse-industrien, er SAND en af de mest lovende kryptomønter at investere i for at opnå betydelige afkast i 2023.

ApeCoin (APE) – Bored Ape Yacht Club meme-mønt, der forgrener sig i metaversen

Hvad er ApeCoin?

ApeCoin er en af de mest bemærkelsesværdige metaverse tokens i kryptoverdenen og er baseret på ERC-20 standarden. Det er en del af Bored Ape Yacht Club (BAYC) fællesskabet, der er kendt for dets unikke NFT-mememønter. Yuga Labs stod bag lanceringen af mønten i 2022 og et virtuelt salg af fast ejendom og virtuelt jord sikrede en indsamling på 320 millioner dollars. Salget gav ApeCoin-indehavere adgang til jordstykker i Otherside-metaverset.

Otherside er et kommende metaverse spil, der vil blive en virtuel verden med massivt multiplayer online rollespil (MMORPG) integreret i BAYC-økosystemet. Dette vil tilføje værdi til APE-tokenet, som vil fungere som spillets valuta.

Selvom ApeCoin først blev lanceret i marts 2022, med en samlet cirkulerende forsyning på omkring 1 milliard metaverse mønter, er dens markedsværdi allerede steget markant, hvilket har gjort den til den mest betydningsfulde metaverse-token baseret på markedsværdi. Dette er en imponerende præstation for en relativt ny mønt.

Hvorfor du bør investere i APE

ApeCoin har hurtigt vundet opmærksomhed fra NFT-købere på kryptomarkedet med sit eftertragtede medlemskab i både Bored Ape Yacht Club (BAYC) og dens søsterklub, Mutant Ape Yacht Club (MAYC), som er to af de mest eksklusive NFT-klubber nogensinde. Dette har betydet, at NFT'er, der er understøttet af ApeCoin, ofte er mere værdifulde end andre NFT'er på markedet.

Mens ApeCoin bevæger sig ind i metaverset, ser det ud til at hjælpe Yuga Labs med at øge salget af deres merchandise og fortsætte med at udvikle en decentraliseret Web3. Den imponerende markedsværdi, som allerede er opnået, og potentialet for yderligere vækst gør ApeCoin til en af de mest spændende metaverse kryptomønter på markedet i øjeblikket, især med den øgede nytte der er indbygget i ApeCoin.

APE-møntholdere har adgang til en række fordele, herunder stemmerettigheder i DAO-styring og eksklusiv adgang til begrænsede udgaver af mønter, spil, begivenheder, merchandise og andre tjenester.

Axie Infinity (AXS) – NFT samler metaverse spilmønter

Hvad er Axie Infinity?

Axie Infinity har på kort tid opnået stor popularitet som et af de mest foretrukne P2E-spil og metaverse kryptomønter, siden det blev lanceret i 2020. Spillet er bygget på Ethereum blockchain og foregår i et digitalt univers, hvor brugere samler, opdrætter og udstyrer digitale kæledyr, kaldet "Axies", for at fuldføre udfordringer, missioner og kæmpe mod andre spilleres Axies for at opnå belønninger.

Axies i Axie Infinity er unikke NFT-prægede kæledyr, som kan købes, sælges og handles på en online markedsplads. Prisen på en Axie varierer afhængigt af dens sjældenhed og kan koste alt fra $4 til $100.000. Ud over at samle og opdrætte Axies kan brugere også bygge kongeriger i det digitale univers ved at bruge de ressourcer, de har samlet gennem spillet.

Mens AXS-tokenet kan give spillere mulighed for at tjene passiv indkomst, er der dog en daglig grænse for, hvor meget hver spiller kan tjene. Alligevel har spillets åbne og frie natur skabt en overbevisende open world følelse, der har tiltrukket tusindvis af spillere fra hele verden.

Hvorfor kan du investere i AXS?

Axie Infinity har etableret sig som en førende spiller i metaverse gaming-nichen med mere end $3,6 milliarder handlet på dets online markedsplads hidtil. Spil-for-at-tjene-funktionen tilbyder af Axie Infinity er en attraktiv funktion og regelmæssig frigivelse af nye Axies, udfordringer og quests har skabt en loyal og hengiven supporterbase.

Med AXS-møntens begrænsede samlede udbud på 270 millioner er slutningen af ​​det nuværende bear-marked det ideelle tidspunkt for kloge investorer, der søger værdi på metaverse token markedet, til at købe metaverse-krypto med priser, der stadig er lave, og som efterlader plads til enorm vækst både i markedsværdi og møntværdi.

Decentraland (MANA) – Åben metavers verden med uendelige muligheder for tilpasning

Hvad er Decentraland?

Decentraland blev lanceret i 2018 og blev hurtigt en af ​​pionererne inden for metaverse-krypto. Platformen er bygget på Ethereum blockchain og tilbyder et virtuelt univers, hvor brugerne kan bruge deres virtuelle ejendom på enhver ønsket måde, hvilket minder om The Sandbox.

Den native kryptovaluta på platformen, MANA, driver al aktivitet i den virtuelle verden og giver udvekslingsmediet for alle transaktioner på platformen. Dette inkluderer køb og salg af digitale jordpakker, der danner LAND-tokens, som brugerne kan bruge til at bygge deres egne virtuelle oplevelser.

Disse virtuelle oplevelser inkluderer spil, udstillinger og interaktive begivenheder såsom koncerter og festivaler, hvilket giver brugerne en næsten ubegrænset mulighed for at udforske og skabe. Mens nogle kritikere har påpeget, at Decentraland-landskabet kan mangle diversitet og nogle områder kan føles tomme og øde, er der stadig masser at se og gøre i de mere "urbane" områder af denne evigt udviklende fordybende virtual reality-verden. Decentraland er en af ​​de bedste metaverse-kryptomønter på markedet, der giver brugerne mulighed for at skabe og opleve deres egne virtuelle verdener.

Hvorfor bør du nok investere i MANA?

MANA er en etableret metaverse kryptotoken, som er tilgængelig på mange af de største kryptobørser. Projektet hviler ikke på laurbærrene, og er fortsat i udvikling, hvilket gør det til et af de bedste metaverse kryptoprojekter i øjeblikket. Det er en attraktiv investeringsmulighed for alle, der ønsker at tage del i et af de mest lovende projekter i metaverse rummet og potentielt opnå fremragende afkast.

MANA-tokenet er i konstant udvikling med regelmæssige nye funktioner, hvilket øger dets nytteværdi. Selvom MANA-markedsværdien allerede er høj for et metaverse-projekt, er der stadig en betydelig mulighed for at stige i værdi i de kommende måneder og år, da flere mennesker og virksomheder begynder at adoptere metaverset.

Metahero (HERO) – 3D-aktiveret teknologi flytter NFT'er ind i en ny verden

Hvad er Metahero?

Metahero er et nyligt lanceret metaverse-projekt, som skiller sig ud fra de fleste andre projekter, da det er hostet på Binance Smart Chain. Det kombinerer 3D-scanningsteknologi med NFT-smarte kontrakter, hvilket giver brugerne mulighed for at skabe deres helt unikke meta-avatarer og tilbehør, som kan bruges til at udforske metaverset.

Metaheros partnerskab med Wolf Studio, som har stor ekspertise inden for 3D-teknologi og har haft succes inden for musik, spil og mode, har gjort det til et af de mest spændende metaverse-baserede virtual reality-økosystemer. Brugere kan skabe og tjene penge på deres unikke NFT'er, hvilket giver dem en unik mulighed for at udtrykke deres kreativitet og samtidig få økonomisk gevinst.

Metahero har planer om at oprette scanningskamre over hele verden for at hjælpe brugere med at få adgang til 3D-scanningsteknologien. Dette vil starte i byer som Doha, Tokyo, Berlin, New York og Seoul. For at bruge kamrene skal brugerne downloade Metahero's smartphone-app og holde et bestemt antal af de indfødte HERO-tokens. Dette vil give brugerne mulighed for at skabe unikke meta-avatarer og tilbehør ved hjælp af 3D-scannere og NFT-smarte kontrakter, som de kan sælge og tjene penge på.

Grunde til at investere i HERO

Metahero er en af de mest banebrydende metaverse-projekter på markedet lige nu, og det kan revolutionere måden, NFT'er skabes og forbinder den virtuelle og den fysiske verden på. Kapaciteten til 3D-scanning tilføjer et unikt lag af personalisering til platformen, som skiller sig ud fra andre NFT-skaberprojekter.

Når de planlagte 3D-scanningskamre åbner i forskellige byer rundt omkring i verden, og brugere begynder at bruge platformens online markedsplads, kan HERO-tokenet meget vel stige i værdi og øge sin markedsværdi betydeligt i de kommende måneder og år.

Ethereum (ETH) – Metaverse-aktiverende platform forbliver stærk

Hvad er Ethereum?

Ethereum fungerer primært som en blockchain-udbyder, men det spiller også en afgørende rolle i metaverse-kryptosektoren som det mest betydningsfulde netværk for metaverse-projekter. Populære metaverse-projekter, der er hostet på Ethereum, inkluderer Decentraland og Metacade.

Ethereums nye proof-of-stake konsensusmekanisme har givet deres blockchain og smarte kontrakttilbud et stort boost. Ethereum kan nu udføre transaktioner hurtigt og sikkert med fuld gennemsigtighed, hvilket giver en stor fordel over konkurrenter som Cardano og Solana. Ethereum forbliver derfor det foretrukne blockchain-netværk blandt metaverse-projekter.

Hvorfor investere i ETH?

Ethereum er et veletableret altcoin med en dominerende position i markedet, der forventes at fortsætte i det mellemlange og langsigtede perspektiv. Med positive markedsforhold, der forventes at vende tilbage i de kommende måneder og år, er der potentiale for vækst i prisen på ETH og markedsværdien.

Desuden vil planlagte udgivelser i 2023 sandsynligvis opretholde Ethereums position som det foretrukne blockchain-netværk for nye metaverse-projekter, der søger sikkerhed, hurtighed og pålidelighed. Som metaverse-sektoren fortsætter med at vokse, vil Ethereums digitale valuta sandsynligvis udvikle sig yderligere, hvilket gør det til et sikkert valg for investorer, der søger en pålidelig placering til deres midler.

Star Atlas (ATLAS) – Metaverse strategispil mønt

Star Atlas er en platform inden for metaverse-gaming, der har store ambitioner om at opbygge et af de største virtuelle sci-fi-universer og en ekstremt engagerende blockchain-spiloplevelse. Platformens solide design giver spillere mulighed for at spille spil og dykke ned i den dybtgående sci fi fortælling skabt af spillets designere, og belønninger er tilgængelige for spillere, der udforsker det store åbne område, bidrager til fællesskabet og opdager nye planeter.

Star Atlas tilbyder spillerne mulighed for at vælge en af tre spiltilstande: udforskning af det dybe rum, rumkamp eller opbygning af baser og samfund på nye planeter. Platformen anvender en P2E-mekanik, hvor brugere får belønninger, hver gang de tilbyder tjenester til andre spillere. Dette skaber et incitament for brugere til at bidrage til fællesskabet og skaber en økonomi inden for spiluniverset, der kan være gavnlig for både spillere og udviklere.

Hvorfor investere i ATLAS?

Star Atlas' spiloplevelse, der foregår i en dyb og ekspansiv virtual reality-cockpit, har gjort platformens native token, ATLAS, til en af de mest eftertragtede metaverse gaming-tokens på markedet. Spillet udnytter digitale aktiver til at fordybe onlineoplevelsen og er blandt de bedste sci-fi-baserede MMO-spil.

Star Atlas har tiltrukket RPG-spillere, der har købt den native ATLAS-token på grund af platformens primære fokus på gameplay-oplevelsen. Dette fokus adskiller Star Atlas fra andre GameFi-titler med kun én titel.

Hvis brugerbasen vokser i takt med den fortsatte udvikling af Star Atlas-metaverset, kan ATLAS' værdi og markedsværdi stige betydeligt. Dette gør det til en af de bedste investeringsmuligheder inden for metaverse kryptovalutaer for fans af metaverset.

Enjin Coin (ENJ) – En metaverse spiludviklers bedste ven

Hvad er Enjin Coin?

Enjin Coin er et projekt inden for GameFi, der er hostet på Ethereum-blockchainen og spiller en stor rolle i metaverse-kryptospil. Platformen gør det muligt for brugerne at oprette og administrere NFT'er, der understøtter virtuelle genstande i blockchain-spil, metaverse-verdener og augmented reality. Med Enjin Coins platform kan brugerne bruge de NFT'er, de selv har oprettet i flere spil på tværs af metaversen.

Spilaktiver, såsom våben, rustninger og tilbehør, er gemt sikkert på blockchain og kan tilgås som NFT'er gennem Enjin Coins platform. Dette giver spillerne fuld ejendomsret over deres virtuelle aktiver og mulighed for at implementere dem let i nye kryptospil ved hjælp af platformens værktøjer.

Hvorfor investere i ENJ?

ENJ-mønten er den primære valuta på Enjin Coin-platformen, som har et stort potentiale, da den fortsætter med at støtte det voksende augmented reality GameFi-rum. Det forventes, at spiludviklere vil bruge Enjin Coins enkle værktøjer til at skabe NFT'er og integrere dem i deres spil i hundredvis over de kommende måneder og år, hvilket vil øge værdien og markedsværdien af ​​ENJ, især når markedet er i en bullish trend.

Ud over dette potentiale har Enjin Coin allerede en imponerende track record med at opbygge partnerskaber med store navne som Microsoft, Samsung og Binance. Ethvert metaverse-projekt, der kan tiltrække partnere af denne kaliber, er en fremragende investeringsmulighed.

SushiSwap (SUSHI) - DEX med ny metaverse markedsplads

Hvad er SushiSwap?

Sushi Swap er en DEX, der er stigende populær i metaverse-sektoren, da den tilbyder en fuldt integreret NFT-markedsplads sammen med muligheden for at handle digitale valutaer som på enhver DEX. Sushi Swap voksede i popularitet før bjørnemarkedet i 2022 og brød markedsgrænsen på $500 millioner. SUSHI er Sushi Swaps native token.

Selvom NFT-markedspladsen er en nyere tilføjelse til SushiSwap-økosystemet, forsøger platformen at forgrene sig ind i metaverse-verdenen med denne tilføjelse. Brugere kan nu drage fordel af en fuldt fordybende decentraliseret NFT-handelsoplevelse, der fremmer fællesskabsopbygning, når brugerne interagerer med hinanden.

SushiSwap tilbyder også andre handelsmuligheder, herunder kryptovalutahandel, deponering eller farming i likviditetspuljer for at tjene belønninger, kryptostaking og mulighed for at låne eller låne krypto.

Grunde til investere i SUSHI

SUSHI er et governance-token, hvilket betyder, at alle indehavere af SUSHI-token har stemmeret for at hjælpe med at forme den fremtidige retning for udvekslingen. Dette giver det native SUSHI utility-token større værdi end andre metaverse-kryptomønter, der mangler styring og kun fokuserer på nytteværdi.

Dette gør SUSHI til en spændende investeringsmulighed i forhold til andre metaverse-mønter og en metaverse-krypto med en dokumenteret plads til vækst i markedsværdi. Mens brugere strømmer til platformen for at drage fordel af NFT-markedet, kan investorer se frem til solide afkast i år, da prisen på SUSHI-tokenet forventes at stige.

Gala Games (GALA) – Multi-game kryptospilplatform med en solid brugerbase

Hvad er Gala Spil?

Gala Games er en multi-game platform, der bryder ind i GameFi-scenen takket være dens fremragende P2E-mekanik. Gala sigter mod at give spillere en fuldt decentraliseret og gennemsigtig spiloplevelse, der overgår traditionelle konsol- og pc-spiltilbud, takket være dets fokus på ejerskab af aktiver og give fællesskabet kontrol over platformens fremtidige strategiske retning.

Hvor Gala Games virkelig adskiller sig fra mere traditionelle former for spil, er via brugen af ​​Ethereum blockchain for at give spillere mulighed for fuldt ud at eje deres aktiver i spillet takket være platformens overlegne NFT-teknologi. Derudover giver P2E-elementet fremragende incitamenter til at holde spillere på platformen med at spille deres titler, inklusive RPG'er, first-person shooters og 1v1 dueller.

Gala hævder allerede en månedlig aktiv brugerbase på 1,3 millioner, en fremragende illustration af dets fremskridt i den metaverse spilverden. Med GameFi forudsagt at overgå væksten i traditionelt spil med omkring 10x i de næste fem år til 2028, er Gala meget godt indstillet til at drage fuld fordel af denne vækst og manøvrere sig selv til fronten af ​​sektoren.

Investering i GALA er en overbevisende mulighed, da det er et af de bedst etablerede multi-game metaverse gaming projekter og en af de bedste metaverse kryptomønter at investere i nu. GALA har potentiale til at vokse i markedsværdi og værdi i takt med sektorens vækst og kan give fremragende afkast til investorer, der deltager nu.

Konklusion – Hvad er den bedste metaverse-krypto at købe lige nu?

Metaverse krypto rummet er fyldt med spændende projekter og platforme, der alle kan give gode afkast til investorer i 2023. Men Metacade skiller sig ud som den mest overbevisende investeringsmulighed for dem, der søger de bedste metaverse-mønter at investere i dette år.

Metacade's rige projekt pipeline, flere indtjeningsstrømme og ambitioner om at ekspandere ud over sit eget projekt og ind i den bredere metaverse industri, giver masser af plads til, at MCADE kan vokse. Med en lav møntpris under presalebegivenheden, er der potentiale for en kraftig stigning i værdi, når MCADE lanceres på decentraliserede børser. Dette gør Metacade til en overbevisende mulighed for at købe ind og opnå betydelige gevinster i 2023.

Relaterede ofte stillede spørgsmål om krypto

Hvilken kryptoer kender metaverset?

Selvom enhver metaverse token er en form for kryptovaluta, er det vigtigt at huske, at ikke alle kryptovalutaer er designet til metaverse-projekter. En kryptomønt kan betegnes som en metaverse-token, hvis den er knyttet til en digital virtuel verden, som brugere kan udforske ved hjælp af VR-aktiveret teknologi eller fra en telefon, tablet eller pc.

Nogle eksempler på kendte kryptovalutaer, der er knyttet til metaverset inkluderer MANA (Decentraland), SAND (The Sandbox) og AXS (Axie Infinity).

Har virksomheden Meta krypto?

Meta, tidligere kendt som Facebook, betragter sig selv som en førende aktør inden for udviklingen af metavers. Men på nuværende tidspunkt har virksomheden ikke lanceret deres egen kryptomønt.

Er metaverse krypto en god investering?

Metaverse-kryptosektoren oplevede massive fald på mere end 90% i løbet af 2022, hvilket førte til nogle analytikere, der afskrev metaverse-projekter som en solid investeringsmulighed. Men de tidlige tegn i 2023 viser en betydelig opsving i sektoren. Priserne for metaverse-kryptoer forbliver dog relativt lave, hvilket gør det til en god mulighed for nye investorer at investere i metaverse-projekter i år.

Du kan deltage i Metacades sidste fase presale her.

Du kan deltage i AltSignals presalet her.