Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

12 Top Web 3.0 Krypto Mønter At Investere i nu for 2023

12 Top Web 3.0 Krypto Mønter At Investere i nu for 2023

Den næste generation af internettet nærmer sig hastigt med decentraliserede protokoller og blockchain-data, der åbner op for en ny generation af internetadgang for brugerne. Med mere fokus på databeskyttelse, sikker streaming og decentraliserede netværk end nogensinde før, oplever Web 3.0-projekter en enorm vækst over hele linjen.

De 12 bedste Web 3.0-tokens for 2023

Web 3.0 revolutionen giver investorer en fantastisk chance for at få enorme gevinster ved at støtte web 3.0-krypto mønter, der udnytter nye teknologier som smart contracts og digitale aktiver til at levere fænomenale brugeroplevelser. Her er de bedste web 3.0 kryptomønter at købe lige nu:

 • Shiba Menu (SHMU)
 • Chancer (CHANCER)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • Helium (HNT)
 • Chainlink (LINK)
 • Filecoin (FIL)
 • Grafen (GRT)
 • Uniswap (UNI)
 • Kosmos (ATOM)
 • Ethereum (ETH)
 • Solana (SOL)

1. Shiba Memu (SHMU) - En meme mønt drevet af AI

Hvad er Shiba Memu?

Shiba Memu er en sød meme mønt baseret på den elskelige japanske hund, Shiba Inu. Mens mange meme mønter har adopteret en Shiba Inu-inspireret interace, adskiller Shiba Memu sig fra flokken. Typisk har meme-mønter ingen nytte og er udelukkende afhængige af hype genereret af folk som Elon Musk (Dogecoin, nogen?) og andre berømtheder. Det er her, Shiba Memu er i sin egen stamtavle - den udnytter AI-kraften til at give den en rigtig brugssag.

Shiba Memu er ikke en hvilken som helst hund. Denne robohund opsnuser internettet for enhver omtale af sit mærke. Den bruger AI-værktøjer såsom naturlig sprogbehandling (NLP), sentimentanalyse og billed- og videogenkendelse til at identificere enhver omtale af det. Ud fra flere faktorer vurderer den, om en omtale er negativ eller ej. Hvis følelsen er negativ, interagerer Shiba Memu på hvilken som helst platform for at ændre opfattelsen til en pote-itiv. Hvilken klog hvalp! Shiba Memu sigter mod at udføre arbejdet for over 100 marketingbureauer alene i realtid, endnu en skelnen mellem den og de andre hunde i flokken, som er afhængige af menneskelig markedsføringsindsats.

SHMU-indehavere kan også stake deres tokens for at se og interagere med Shiba Memus AI-dashboard, som kommunikerer med brugere på samme måde som den populære chatbot ChatGPT. Brugere kan give feedback og foreslå nye ideer til Shiba Memu. Brugere, hvis forslag er vedtaget, får SHMU-poletter som en hundegodbid.

Hvorfor bør du investere i Shiba Memu?

Shiba Memu er i øjeblikket i gang med sit unikke forsalg, som giver investorer øjeblikkelig ROI. Lanceret på dag et af sit forsalg til $0,011125, vil prisen stige op til $0,0244 ved udgangen af ​​forsalget på dag 60, hvilket repræsenterer en daglig prisstigning på $0,000225 og et samlet spring på 119,33% for dem, der er heldige at have købt SHMU på dag ét. Hvis denne fantastiske investeringsmulighed ikke får haler til at logre, hvad så?!

Meme-mønt markedet steg fra ingenting til en værdiansættelse på over 20 milliarder dollars på kun to år. Meme-mønter er en populær investering, men typisk taber folk flere penge, end de sætter ind på grund af hvor kortvarig hypen er omkring dem. Dette er ikke tilfældet med Shiba Memu, som har indbygget værktøj, der vil give det lang levetid. Top dogs bør investere i SHMU, især under forsalget, for at opnå maksimale gevinster.

Hvad er risikoen ved at investere i Shiba Memu?

Shiba Memu, som enhver krypto, har risiko på grund af volatiliteten og uforudsigeligheden af ​​kryptomarkedet. Dens innovative brug af kunstig intelligens skulle dog beskytte denne hvalp mod alle faktorer, der typisk ville skade en meme-mønt.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber SHMU her <<<

2. Chancer (CHANCER) — Revolutionerer og udfordrer betting branchen

Hvad er Chancer?

Chancer er verdens første decentraliserede app til forudsigelige markeder, der sigter mod at tage et skud på traditionelle væddemål, som typisk er til ugunst for væddere og modarbejder dem ved at opsætte urimelige odds. Udtænkt af iværksætter brødrene Adam og Paul Kelbie, Chancer styrker væddemålene gennem et retfærdigt peer-to-peer (P2P) system, som giver folk mulighed for at skabe deres egne skræddersyede væddemål med fuldstændig gennemsigtighed, hvilket fuldstændig fjerner behovet for en bookmaker eller betting hus. Denne demokratiske tilgang sender ikke kun det sjove tilbage i væddemål, men udfordrer direkte de store betting huse, som har udnyttet folk alt for længe.

I modsætning til traditionelle betting huse, som typisk begrænser væddemål til kun sport, giver Chancer brugere mulighed for at skabe væddemål på absolut hvad som helst, fra et lille væddemål mellem venner, til virale væddemål på globale begivenheder såsom Superbowl, Eurovision eller endda det amerikanske præsidentvalg

Hvorfor bør du investere i Chancer?

Chancers originale token, CHANCER, giver næring til hele økosystemet. Alle indsatser placeres og udbetales i CHANCER, hvilket giver symbolet medfødt nytte. Dette betyder, at det er et sikkert bud på, at denne krypto ikke vil falde i stykker. I øjeblikket i sit forsalg er CHANCER tilgængelig til en latterligt billig pris og har allerede tiltrukket en forhøjelse på $750.000 på blot et par uger. Både væddere og krypto fans flokkes i deres flokke for at få fingrene i CHANCER-tokens, da det tilbyder en helt unik betting oplevelse, som er et frisk pust sammenlignet med traditionelle betting, hvor oddsene er stablet mod spillere. I betragtning af at betting branchen er over 60 milliarder dollars værd og er sat til at svulme op til over 150 milliarder dollars i 2030, har Chancer sigtet på at opsnappe en stor del af markedet fra de store betting navne. Dens popularitet indtil videre er et tegn på ting, der kommer, så smarte investorer bør tage en chance med Chancer, som er et sikkert bud i forhold til ROI.

Hvilke risici er der ved at investere i Chancer?

Chancer er en krypto, og kryptoer kommer med en iboende risiko på grund af markedets uforudsigelighed og volatilitet. Chancer har dog gjort det yderste for at beskytte sig mod eventuelle udsving og kan klare enhver kryptostorm. Med et forudsagt bullish marked forude, kan afdækning af dine væddemål på Chancer være en af ​​de klogeste muligheder.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber CHANCER her <<<

3. AltSignals - Det bedste valg til markedsledende handelssignaler

Hvad er AltSignals, og hvordan passer det sammen med Web 3.0?

AltSignals projektet er noget af en sjældenhed i krypto rummet, da det er bygget på ryggen af ​​et allerede succesfuldt projekt. AltSignals giver handlende de allerbedste handelssignaler derude og kan prale af utrolige 50.000 brugere og en 4,9 ud af 5 rating på Trustpilot.

Denne glade brugerbase udgør et perfekt målmarked for projektet med dets nye tiltag - frigivelsen af ​​ASI-tokenet for at understøtte udviklingen af ​​dets banebrydende nye ActualizeAI produkt. ActualizeAI giver sine brugere mulighed for at drage fordel af det nyeste inden for machine learning teknologi og modtage handelssignaler før alle andre, hvilket maksimerer deres overskud.

Hvorfor bør du købe AltSignals?

Med en så utrolig stærk brugerbase, og et krypto marked der fortsætter med at vise volatilitet, som tradere kan drage fordel af, er der ikke noget bedre tidspunkt at investere i udbydere af handelssignaler, da markedet for disse tjenester sandsynligvis vil fortsætte med at boome.

Hvilke risici er der ved at investere i AltSignals?

Med en utrolig stærk brugerbase er det svært at se ulemperne. Som med alle investeringer er der altid en risiko for uforudsete omstændigheder, så investorer bør altid overveje dette forud for investering.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber ASIher <<<

4. Metacade (MCADE) – Den bedste af krypto mønterne for store afkast

Hvad er Metacade?

Metacade er et utroligt nyt projekt, der har gjort skat røre i de bedste Web 3.0 investeringsfællesskaber som følge af dens meget roste whitepaper og den voldsomme interesse for projektets presale.

Kernen i Metacade-teamets planer er at skabe ​​verdens største play-to-earn (P2E) arkade, hvilket betyder, at platformen vil kunne prale af et enormt bibliotek af spil, der dækker en lang række forskellige digitale verdener og en bred vifte af andre spiloplevelser for brugerne.

Spillere vil optjene belønninger for at spille deres yndlingsspil, såvel som for andre aktiviteter, der hjælper med at forbedre den overordnede brugeroplevelse på Metacade-platformen. Det betyder at handlinger som at dele alfa eller at engagere sig i fællesskabe også vil give brugerne mulighed for at optjene belønninger.

Hvorfor skal du investere i Metacade?

Metacade-platformens token, MCADE, gør det muligt for platformen at fungere effektivt. MCADE er hele økosystemets valuta, så det driver ikke kun belønningerne, men alle andre værdiudvekslinger, såsom at købe varer eller deltage i konkurrenceprægede turneringer.

Metacades designvalg gør MCADE til et stærkt investeringsvalg, med staking muligheder så det er muligt for investorer at optjene en passiv indtægt, mens de holder deres beholdning for store fremtidige afkast.

Hvad er risikoen ved at investere i Metacade?

På trods af at Metacade har et enormt potentiale, er krypto markedets karakter, at det er mere ustabilt end andre aktiver. Da Web 3.0 stadig er i sine tidlige stadier, er kryptomønter meget spekulative investeringer, selv dem med meget lav markedsværdi.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber MCADEher <<<

5. Helium - Decentraliseret netværksdrevet infrastruktur

Hvad er Helium, og hvordan passer det ind i Web 3.0?

Helium er et ambitiøst projekt, der går efter at bygge verdens største distribuerede netværk til internetadgang - dybest set et peer-to-peer-netværk, der giver netværksadgang i dit område, til gengæld for helium-netværkets native kryptovaluta, HNT. Helium-netværket går efter markant at ændre måden hvorpå man kan gå på nettet og bruger sin egen proof of coverage-algoritme til konsensus.

Hvorfor bør du købe Helium?

Projektet kan prale af at give enheder med lavt strømforbrug adgang til at deltage og kan som et resultat heraf allerede prale af næsten 1 million nodes, eller hotspots, som understøtter dets verdensomspændende netværksbrugere og det decentraliserede netværk, projektet har bygget, er et led i de mest imponerende planer for en udelukkende decentraliseret infrastruktur overhovedet, i hele Web 3.0.

HNT tokenets tokenomics og staking muligheder er meget tillokkende, og fordelingen af det native HNT token ændrer sig over tid for at understøtte et sæt incitamenter, der er målrettet netværkets behov.

Hvad er risikoen ved at investere i Helium?

Den største risiko ved at investere i Helium-netværket er, at det konkurrerer med store centraliserede internetudbydere, og det er stadig uvist, om der vil være regulatoriske problemer med en decentraliseret cloud-infrastruktur leveret gennem et decentraliseret blockchain-netværk. Juridiske problemer kan være en blokering i nogle tilfælde, hvor det sandsynligvis vil være en stopklods, når der skal bestemmes, hvem der er ansvarlig for torrent-klient software, der kører på en peer-to-peer-netværksinfrastruktur.

6.Chainlink - Bringer sikre data on-chain

Hvad er Chainlink, og hvordan passer det sammen med Web 3.0?

Chainlink leverer oracle-tjenester og faciliterer dermed at smart contracts kan få adgang til data off chain - det vil sige data fra den virkelige verden, som smart contracts ikke selv kan få adgang til, på en trustless måde. Projektet opnår dette ved et omfattende sæt regler, der tilskynder nodeoperatører til at opføre sig på en troværdig måde.

Netværkets noder satser deres satsede LINK baseret på kvaliteten af ​​de data, de leverer, og derfor er der minimal risiko for, at en dårlig aktør kan snyde systemet, og denne datanøjagtighed er med til at give en vital funktion, når det kommer til den globale skala og omfanget af web 3.0 brug cases.

Hvorfor bør du købe Chainlink?

Chainlink handles allerede i vid udstrækning og bruges i vid udstrækning på tværs af industrien, med mange DeFi-protokoller, der bruger Chainlink til at hente handelsparværdierne for centraliserede børser. Antallet af partnerskaber Chainlink har, er uovertruffen, og med al den dataadgang, der har brug for det native token LINK, kan det være et stærkt investeringsvalg for fremtiden.

Hvad er risikoen ved at investere i Chainlink?

Investering i chainlink er en risiko, fordi det som et projekt, der allerede er meget velkendt, kræver betydelige niveauer af virksomheds adoption for at kunne producere store afkast på dette tidspunkt. Det kan prale af et partnerskab med betalingsgiganten Swift og kunne derfor opnå dette, men andre alternativer kan opstå, når store TradFi-spillere begynder at komme ind på markedet.

7. Filecoin – Lægger sig ud med cloud storage-udbydere

Hvad er Filecoin, og hvordan passer det ind i Web 3.0?

Filecoin-netværket er et decentraliseret lagrings netværk, der tilbyder sikker distribueret lagring til sine brugere. Det fungerer dybest set som en decentraliseret markedsplads for lagerbehov, hvor alle transaktioner drives af FIL-tokenet.

Dette giver udbydere mulighed for at leje deres lagerplads ud til gengæld for krypto mønter, og dette gør Filecoin til en vigtig del af en voksende sektor af Web 3.0 digitale aktiver, som imødekommer de infrastruktur behov nettet har.

Hvorfor bør du købe Filecoin?

Efterspørgslen på permanente datalagringsudbydere har aldrig været højere, da flere og flere projekter forsøger at lagre data, og et mere decentraliseret web kunne se en højere efterspørgsel efter at bevæge sig væk fra den traditionelle datacenter lager udbyder model.

Filecoin-projektet er også forberedt på vigtigheden af ​​datatilgængelighed med specifikke brugstilfælde til videostreaming, der viser projektets evne til også at overføre data hurtigt og nemt.

Hvad er risikoen ved at investere i Filecoin?

Filecoin er oppe imod nogle af de store spillere, der tilbyder cloud-lagerplads og fokuserer på sikre data lagringsløsninger, og at stjæle et stykke af dette marked fra tech giganterne er lettere sagt end gjort.

8. The Graph - Indeksering af blockchain

Hvad er The Graph, og hvordan passer det ind i Web 3.0?

Graph-protokollen giver adgang til alle de data, der er gemt på tværs af forskellige blockchain netværk, hvilket betyder, at brugerdata i dApps og andre brugs cases nemt kan hente specifikke data på en let forbrugs venlig måde.

Dette opnås ved at indeksere dataene, BRT tokenet bruges til at facilitere et væld af forskellige roller, der udgør projektets økosystem.

Hvorfor bør du købe The Graph?

Indekseringssystemet der bruges af The Graph muliggør mange forskellige brugs cases, som ellers skulle hoste deres egne nodes for hvert blockchain-netværk, de ønsker at få adgang til. Ved at tage de nødvendige skridt til at organisere blockchain-data, kunne projektet se efterspørgslen efter tjenesterne vokse betydeligt over tid - og presse prisen på GRT-tokenet op.

Hvilke risici er der ved at investere i The Graph?

Da blockchain netværk fortsætter med at bygge momentum over tid, kunne vi se alternativer til The Graph komme frem. Der er også en risiko for, at hvis efterspørgslen efter specifikke tjenester ikke når en påkrævet tærskel, så vil BRT-incitamenterne muligvis ikke være nok til at sikre, at dataene er tilgængelige, hvilket også kan få konkurrenterne til at angribe.

9. Uniswap - Leder af de decentraliserede udvekslinger

Hvad er Uniswap, og hvordan passer det sammen med Web 3.0?

Uniswap er en decentraliseret børs, der bruger Ethereum blockchain, og giver brugerne en måde at handle krypto mønter uden behov for en centraliseret børs. Projektet muliggør overførsler ved hjælp af en handelsmetodologi kendt som 'automated market maker'.

Uniswap har vist sig populær på grund af det høje niveau af privatliv det giver, og mange krypto wallets tillader direkte adgang. Projektet har vist sig at være så vellykket, at mange lignende projekter er opstået over tid, såsom PancakeSwap for Binance Smart Chain.

Hvorfor bør du købe Uniswap?

Uniswap er et fantastisk eksempel på, hvordan projekter innovativt udnytter blockchain-teknologi til at give forbedrede brugeroplevelser. Efterhånden som brugen af ​​Ethereum vokser over tid, vil vi også se mængden af ​​brugere på tværs af Uniswap vokse, hvilket vil medføre en prisstigning for platformens token, UNI.

Hvilke risici er der ved at investere i Uniswap?

Uniswap er allerede velkendt, men står også over for øget konkurrence både med hensyn til layer-1 protokollerne og andre automatiserede market makers. Selvom det stadig er en af ​​de mest udbredte platforme, når det kommer til DEX'er, kan det være svært at opretholde dette momentum over tid.

10. Cosmos - Forbinder blockchains

Hvad er Cosmos, og hvordan passer det sammen med Web 3.0?

Cosmos’ er en decentraliseret netværksdrevet interoperabilitets protokol, der forbinder mange forskellige protokoller gennem sit eget økosystem af flere blockchains. Den bruger et token kaldet ATOM til at drive Cosmos Hub, som er centralt i økosystemet og giver mulighed for at stake tokens for at indehavere kan tjene en passiv indkomst.

Hvorfor bør du købe Cosmos?

Problemet med interoperabilitet er et væsentligt problem for web 3.0, og mange ser Cosmos som den mest effektive løsning på området. Hvis Cosmos cementere sig selv som den lim, der kan forbinde forskellige blockchains sammen, så bliver mange forskellige brugs cases nødt til at bruge ATOM token-standarden - uanset om de dækker virtuelle private netværksmuligheder, cloud-baseret mediestreaming eller endda bare lagrer digitale aktiver.

Hvilke risici er der ved at investere i Cosmos?

Cosmos satser på, at mange blockchains i sidste ende bliver påkrævet for at imødekomme brugstilfældene for den næste generation af internettet. Selvom dette godt kunne være tilfældet, så vil Cosmos’ brugs case blive væsentligt svækket, hvis en enkelt blockchain skulle ende med størstedelen af markedsandelen.

Cosmos skal også passe på, om TradFi-spillere bevæger sig ind på markedet, da private netværk mellem juridiske enheder også kan gøre op med en nøgle mulighed for vækst for projektet.

11. Ethereum - Fødestedet for smart contracts

Hvad er Ethereum, og hvordan passer det ind i Web 3.0?

Ethereum er en offentlig premissionless layer-1 protokol, der har domineret det decentraliserede protokol marked i årevis. Det kan prale af det højeste antal netværksbrugere for ethvert decentraliseret blockchain-netværk og bruger ETH-tokenet til at drive sine transaktionsgebyrer.

Hvorfor bør du købe Ethereum?

Af alle decentraliserede projekter er Ethereum blockchain en af ​​de mest kendte. Da projektet også kan prale af 100 % oppetid siden lanceringen, er det en fast favorit til fremtidig udvikling. Dette betyder, at Ethereum sandsynligvis vil drage fordel af væksten af ​​krypto i et stykke tid, og dem, der ønsker at skabe decentrale projekter for at udnytte blockchain-teknologi, vil altid overveje at vælge Ethereum, hvilket nærmest gør vækst selvsagt for denne store spiller.

Hvad er risikoen ved at investere i Ethereum?

En investering i Ethereum blockchain er dog ikke uden risici. Projektet er blandt de mest kendte, og derfor er en stor del af dets fremtidige potentiale allerede priset ind. Det betyder, at selvom ETH kunne levere gode afkast, er det usandsynligt, at det vil være i stand til at producere den slags afkast, som projekter i tidlige faser er i stand til at levere.

12. Solana - En layer-1 protokol med et passioneret fællesskab

Hvad er Solana, og hvordan passer det sammen med Web 3.0?

Solana er en layer-1 protokol, der konkurrerer med Ethereum-netværket i det offentlige permission less rum. Den bruger en ny konsensusmekanisme kendt som Proof-of-History og har nydt godt af en stor investering og støtte fra store VC-spillere i rummet.

Hvorfor bør du købe Solana?

Projektet har allerede en bred vifte af projekter og brugscases i gang på netværket, såsom virtual world, og salget af virtuel fast ejendom på tværs af Ethereum og Solana oversteg i en enkelt uge $100 millioner 2021.

Hvis der fortsætter med at komme nye brugs cases til, og platformen kan forblive stabil og konsistent i forhold til dens voksende base af udviklere, kan efterspørgslen efter SOL-tokenet (brugt til alle transaktionsgebyrer) fortsætte med at vokse i løbet af 2023 og derefter.

Hvilke risici er der ved at investere i Solana?

Solana har oplevet en rivende udvikling, men har været plaget af flere tilfælde af nedetid og flere tilfælde af, at netværket har krævet et fuldstændigt stop for at løse de tekniske problemer. Det betyder at mange projekter sandsynligvis vil foretrække alternativer, når de skal vælge, hvor de skal implementere smart contracts. Markedsværdien er allerede relativt høj, hvad angår layer-1 markedsværdier, hvilket betyder, at der sandsynligvis vil være større afkast andre steder.

Hvad er Web 3.0?

Internetbrugere har set en kæmpe ændring i internet oplevelsen igennem årene, og den konstante forbedring af brugeroplevelsen fanges af 'web'-terminologien. Her er mere om den udvikling, nettet har været igennem:

Web 1.0

Web 1.0 var strukturen på internettet i de tidlige dage. Dengang var websider enkle og statiske med begrænset interaktivitet og brugerengagement. Web1 blev primært brugt til information og havde endda forskellige netværk på dets tidligste stadier, der var i konkurrence med hinanden. Alt dette betød, at brugerne stort set kun kunne forbruge information, og ikke kunne interagere med siderne eller andre brugere.

Web 2.0

Web 2.0 opstod i midten af ​​2000'erne og refererer til det moderne internet, der bruges i dag. Det er kendetegnet ved mere interaktive og brugercentrerede oplevelser, hvor sociale netværkssider, e-handelsplatforme og streamingtjenester alle er født ud af Web 2.0-bevægelsen. Web2 gjorde det muligt for brugere at bidrage med indhold, samarbejde og interagere med hinanden, hvilket førte til en meget mere forbundet oplevelse af internettet for brugerne. Web 2.0 har ført til et internet med mere brugergenereret indhold.

Web 3.0

Web3 kaldes nogle gange kaldet det semantiske web og er en reference til den næste generation af internettet. En digital verden hvor information og applikationer er decentraliseret - hvilket betyder, at de ikke kontrolleres af en enkelt enhed eller organisation.

I Web 3.0 er internettet bygget på decentraliserede teknologier som blockchain, og dette giver mulighed for mere sikker, privat og trustless interaktion mellem brugere. Dette opnås gennem brug af smart contracts, decentraliserede applikationer (dApps) og andre decentraliserede teknologier.

En af de vigtigste funktioner i Web3, er dets fokus på brugerkontrol og ejerskab af data. I modsætning til internettet, som vi kender det i dag, hvor data ofte kontrolleres og ejes af store tech virksomheder, går Web3 efter at give brugerne kontrollen tilbage over deres data og privatliv.

Konklusion - Hvad er den bedste Web 3.0 mønt?

Web 3.0 krypto token listen dækker over en række stærke projekter, men det er svært at ignorere, at Shiba Memu ligner den mest overbevisende investeringsmulighed af dem alle. Projektets høje potentiale, kombineret med tokenets overbevisende nytteværdi, giver en spændende chance for enorme overskud.

Relaterede Krypto FAQs

Hvad er de bedste Web 3.0-mønter?

De bedste Web 3.0 mønter har alle et stort potentiale for fremtidig vækst. Det kan være gennem dets transaktionsvolumen eller brugertal. De skal også have et token, der bliver benyttet i stor skala, og jo tidligere stadie projektet befinder sig i, jo højere er potentialet for investeringen.

Hvilken krypto vil Web 3.0 bruge?

Web 3.0 ser ud til at bruge mange forskellige krypto mønter, afhængig af hvilket formål man har. Umiddelbart set det ud til at mange forskellige projekter i de fleste områder vil være i stand til at kunne beholde en andel af markedet, hvilket giver masser af muligheder for investorer, der ønsker at blive involveret.

Hvad er Metaverse?

Metaverse refererer til fordybende online-verdener, der typisk har til formål at skabe en virtuel verden, hvor en brugers avatar kan nyde oplevelser. Dette involverer ofte VR (i det mindste som en fremtidig ambition) for at maksimere fordybelsen, men det er også et fokusområde for Web 3.0, når man tager fordelene ved decentralisering i betragtning.

Hvad er smart contracts?

Smart contracts er kontrakter, der er skrevet i kode og som kan udføres på en trustless måde. Dette betyder, at visse handlinger (og transaktioner) kan programmeres, hvilket reducerer behovet for at betroede tredjeparter skal involveres.

Er Web3 mønter en god investering?

Web 3.0 mønter vil sandsynligvis være en god investering, fordi rummet har så meget potentiale, men stadig er i dets tidlige stadier. Det kan tage mange år før nettet modnes, og der vil med al sandsynlighed være mange gode muligheder for at få store afkast i dette marked.

Hvor kan jeg købe Web 3.0-mønter?

Mange centraliserede børser vil give mulighed for køb og handel med Web 3.0-kryptovalutaer, og projekter, der endnu ikke har ramt børserne, men som stadig er i deres presale faser, vil oftest trække købere direkte til deres hjemmeside, som Metacade eksempelvis gør det.