Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Ønsker du at generere passiv indkomst? Eksperter mener, at dette er de 12 bedste kryptoer i 2023.

Ønsker du at generere passiv indkomst? Eksperter mener, at dette er de 12 bedste kryptoer i 2023.

Hvis du vil tjene passiv indkomst med minimal risiko, kan krypto staking være noget for dig. Det er en god måde at åbne ekstra indtægtsstrømme på samtidig med, at de oprindelige investeringer bevares. Selvom krypto markederne er kendt for deres volatilitet, er krypto-staking en simpel måde at opnå en passiv indkomst på. Her er en vejledning til at tjene passiv indkomst ved at stake krypto aktiver og en liste over de 12 bedste krypto mønter i 2023.

Hvad er crypto staking, og hvordan fungerer det?

At indsætte tokens er processen med at låse bestemte krypto aktiver for at validere transaktioner på et proof-of-stake (PoS) netværk. Du kan optjene staking belønninger som en belønning for at hjælpe med at opretholde netværkssikkerheden. Disse staking belønninger udtrykkes typisk som en årlig procentsats, svarende til de, der er angivet i traditionelle finansielle produkter.

For at få en succesfuld staking bør du finde en balance mellem attraktive staking belønninger og mønter med solid grundlæggende værdi. Det er ikke fordelagtigt at vælge en mønt med høj ÅOP på staking, hvis værdien af mønten sandsynligvis vil falde betydeligt uden chance for genopretning.

Her er de 12 bedste krypto-staking-tokens i 2023, valgt af krypto eksperter for at hjælpe dig med at skelne mellem de gode og dårlige valgmuligheder.

Top 12 stakede krypto investeringer i 2023:

 • Shiba Memu (SHMU)
 • Chancer (CHANCER)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • Solana (SOL)
 • Polkadot (DOT)
 • Ethereum (ETH)
 • Binance Coin (BNB)
 • Polygon (MATIC)
 • Algorand (ALGO)
 • Cardano (ADA)
 • Quint (QUINT)
 • Avalanche (AVAX)
 • Chainlink (LINK)

Shiba Memu (SHMU)

Hvad er Shiba Memu?

Shiba Memu er en meme mønt baseret på den yndige japanske Shiba Inu-hund. Denne hvalp kommer dog ikke til at sidde fast med resten af ​​de Shiba Inu-inspirerede mønter som Dogecoin og Floki Inu; det har virkelig nytte, i modsætning til resten af ​​pakken. Ved at fusionere meme mønt renæssancen med AI sigter Shiba Memu mod at tage markedet med storm og kommer med et kraftigt bid!

Shiba Memu bruger AI til at gennemsøge internettet 24/7 for omtaler af det. Ved hjælp af sentimentanalyse vurderer Shiba Memu, om det, der bliver sagt om det, er positivt eller negativt. Den kloge hvalp interagerer derefter med offentligheden på forskellige platforme såsom sociale medier eller fora for at ændre opfattelser og sikre, at den får masser af pote-itive omtaler. Det kan også producere sin egen PR, markedsføre sig selv ubesværet og udføre arbejdet fra over 100 menneske-ledede marketingbureauer. Nu er det noget at gø over!

Det er ikke alt. Denne smarte robohund har et unikt forsalg i sin egen stamtavle. SHMU blev lanceret til $0,011125 på dag ét, og i løbet af sit 60-dages forsalg vil det stige i værdi hver dag. Det er rigtigt - hver dag vil SHMUs pris stige med $0,000225, så tidlige investorer vil høste de største fordele. Forsalget slutter efter en otte ugers periode, hvor SHMU når et prispunkt på $0,0244. Shiba Memu er bestemt ikke en hund, der bare gøer og ikke bider, i modsætning til andre meme mønter med doggy-tema. Dette giver et fantastisk ROI lige fra start.

Hvordan staker jeg SHMU?

Shiba Memu-brugere kan satse deres tokens og give denne kloge dreng feedback og forslag til værktøjer, websteder, fora og andre platforme, som Shiba Memu bør målrette mod og gøre sit navn kendt. Staking er designet til at fremme en følelse af fællesskab på Shiba Memu-platformen, så brugerne kan interagere direkte med denne smarte AI. Shiba Memu reagerer på brugere som en chatbot, der ligner ChatGPT. Den bedste godbid? Brugere, der får deres forslag vedtaget af platformen, belønnes med ekstra SHMU-tokens. Ok, dette er noget, der er værd at logre med halen over!

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber SHMU her <<<

Chancer (CHANCER)

Hvad er Chancer?

Chancer er verdens første decentraliserede app til forudsigelige markeder. Chancer, som er udtænkt af brødrene Paul og Adam Kelbie, sigter mod at demokratisere væddemål for betting fans. I modsætning til traditionelle væddemål, som er afhængige af en tredjepart, såsom et betting hus eller bookmaker, er Chancer en fuldstændig peer-to-peer væddemåls facilitator, der fjerner behovet for mellemmænd, der typisk skæver odds mod væddere for at tjene flere penge. Chancer sigter mod at revolutionere væddemål og opsnappe en kæmpe del af betting branchen, som er mere end $60 milliarder værd og vil være over $150 milliarder værd i 2030.

Chancer adskiller sig fra andre bettingplatforme af flere grunde. Det begrænser ikke spillere til sportsbetting; praktisk talt alt kan forvandles til en spillekupon, fra små indsatser blandt venner og familie, til virale væddemål på globale begivenheder som Superbowl, Eurovision eller endda det amerikanske præsidentvalg.

Alle væddemål foretages og udbetales i det originale CHANCER-token, hvilket giver det ægte, indbygget nytte.

Hvordan staker jeg CHANCER?

At stake CHANCER giver både spillere og krypto fans mulighed for at drage fordel af en passiv indkomst. Tokens kan satses for udbytte, hvilket sikrer, at der er nok likviditet til, at brugerne kan handle og placere væddemål. De, der sætter deres tokens på spil, vil blive belønnet med endnu mere CHANCER!

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber CHANCER her <<<

AltSignals (ASI)

Hvad er AltSignals?

AltSignals er en signal handelsgruppe, der blev lanceret i 2017 og betjener over 52.000 mennesker. Deres AltAlgo™ Indicator Tool genererer automatiserede handelssignaler, som har hjulpet krypto handlere med at opnå imponerende portefølje gevinster i Binance Futures.

AltSignals har nyligt introduceret deres eget ASI-token for at tilvejebringe midler og adgang til deres nyligt lancerede ActualizeAI AI-handels stack. ActualizeAI anvender den nyeste teknologi som maskinlæring og naturlig sprogbehandling (NLP) til at analysere pris indikatorer og markeder, før de leverer prædiktive modeller til handlende. Dette resulterer i nogle af de mest præcise krypto handelssignaler, der er tilgængelige på markedet. ASI-token-indehavere får automatisk adgang til ActualizeAI-drevne signaler og en eksklusiv mulighed for at deltage i AI Members Club, som giver adgang til yderligere fordele såsom deltagelse i handelsturneringer og præmielodtrækninger. AltSignals er en signal handelsgruppe med mere end 52.000 medlemmer, der tilbyder coaching og undervisningsmateriale for at hjælpe investorer på alle niveauer med at navigere i krypto handelens verden.

Hvis man ejer ASI-tokens, får man automatisk adgang til Actualize AI-drevne signaler og har mulighed for at blive medlem af AI Members Club, som giver adgang til yderligere fordele. Dette inkluderer muligheden for at deltage i handelsturneringer, præmielodtrækninger og adgang til de mest lukrative offentlige og private forsalg begivenheder.

AltSignals tilbyder hjælp og coaching til investorer på alle niveauer, så de kan navigere i verdenen af krypto handel. De giver også adgang til en bred vifte af undervisningsmateriale, som er tilgængeligt for ASI-token indehavere.

Stake Asi

Ved at stake ASI-mønter, kan man få adgang til handelsturneringer og præmielodtrækninger, som kan give potentielt lukrative krypto-staking belønninger. Samtidig hjælper stakingen med at sikre sikkerheden og levedygtigheden af ​​AltSignals' platform og giver et solidt grundlag for deres markedsledende AI-kapacitet.

Brugerne vil få værdifuld krypto intelligens fra de AI-genererede handelssignaler, der vil hjælpe dem med at vælge de bedste krypto aktiver at stake for at opnå den bedste passive indkomst. Disse signaler vil også hjælpe handlende med at øge deres overskud både på kort og lang sigt.

Dette gør ASI's presale til en overbevisende mulighed, for dem der ønsker at stake mønter. I øjeblikket er den tilgængelig til den meget rimelige pris på kun $0.01875.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber ASI her <<<

Metacade (MCADE) – Sandsynligvis den bedste staking mønt til play-to-earn

Hvad er Metacade?

Metacade er en ny community-platform, der sigter efter at blive epicentret for Web3 play-to-earn (P2E) spil. Platformens online virtuelle arkade giver spilentusiaster mulighed for at spille de seneste GameFi-titler og nyde fordelene af dens rige P2E-mekanik.

Metacade ønsker at gøre P2E-spil tilgængelige for alle, uanset spiloplevelse, og samtidig tilbyde flere muligheder for at tjene passiv indkomst til sine brugere. En af disse muligheder er Create2Earn-initiativet, som belønner brugere for at dele nyttigt indhold i form af spilanmeldelser, alfa-deling og bidrag til live chats. Fra 2024 og fremefter vil Work2Earn ordningen også blive lanceret, og den vil omfatte en bred vifte af Web3-jobmuligheder for både deltids og fuldtidsansatte.

Metacade tilbyder en spændende funktion til sit fællesskab kaldet Metagrant, som tilbyder udviklere finansiering af nye, eksklusive P2E-titler til Metacade. Udviklere opfordres til at indsende deres forslag til en pulje af nye ideer, som vil blive præsenteret for MCADE fællesskabet og komme til afstemning. Favorit projekter vil blive sat i produktion med støtte fra Metacade's fælleskasse, og det endelige produkt vil blive lanceret på arkadens virtuelle gulv.

Hvordan staker jeg MCADE?

Som en måde at støtte Metacade i dens bestræbelser på at blive en fuldgyldig DAO inden udgangen af 2024, kan man få passive staking belønninger ved at deltage i MCADE tokenets staking ordning.

MCADE tokenets staking ordning er inkluderet som en del af Compete2Earn ordningen, der giver brugerne mulighed for at stake deres tokens og deltage i online turneringer, samt deltage i potentielt lukrative præmielodtrækninger.

Staking af MCADE tokens er en effektiv måde for investorer at få deres krypto beholdninger til at generere passiv indkomst med minimal risiko. Passive indtjenings belønninger udbetales i stable coin valuta, hvilket reducerer den inflatoriske effekt, der typisk opleves af andre staking platforme og hjælper med at bevare værdien af beholdningen. Dette gør MCADE tokenets staking ordning til et attraktivt valg for investorer, der ønsker at drage fordel af den forventede vækst i MCADE, og samtidig opretholde værdien af deres investering.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber MCADE her <<<

Solana (SOL) - Open-source staking blockchain mønt

Hvad er Solana?

Solana er et open source-projekt, der gør brug af blockchain-teknologiens permission less natur til at tilbyde DeFi-løsninger. Protokollen blev udgivet i 2020 og er designet til at hjælpe med udvikling af dApp og forbedre skalerbarheden ved at kombinere proof-of-history (PoH) og PoS til konsensus.

Solanas hybrid-konsensusmodel har tiltrukket både små handlende og større virksomheder til blockchain-netværket. Dette bidrager til Solanas mål om at gøre DeFi tilgængelig for alle. Hybrid-konsensus mekanismer giver også fordele såsom øjeblikkelige transaktioner, hurtigere validering af smarte kontrakter og meget lave transaktionsomkostninger.

Hvordan staker jeg SOL?

Brugere kan stake deres SOL tokens for at sikre krypto netværket og validere nye blokke. Der er flere muligheder for at stake tokens, herunder staking gennem en centraliseret børs, hvor tokens delegeres til børsen for at stake på brugerens vegne eller direkte delegering af tokens til en validator på Solana.

Andre muligheder for at stake SOL inkluderer flydende staking, hvor SOL-tokens delegeres til en flydende staking-udbyder, som giver stakere et omsætteligt flydende derivat-token eller ved at køre en netværks validator direkte, hvor andre stakere overlader deres SOL-tokens til dig. Det årlige afkast for at stake SOL er i gennemsnit omkring 5,5%, men kan variere lidt afhængigt af den valgte krypto staking rute..

Polkadot (DOT) – Interoperabilitetsløsning med fremragende staking afkast

Hvad er Polkadot?

Polkadot blev skabt af Ethereums medstifter, Gavin Wood, for at løse nogle af de begrænsninger som Ethereum-netværket oplevede, især i forhold til skalerbarhed og muligheden for forskellige at forskellige kæder kan kommunikere og interagere med hinanden. Polkadots open source sharded multi chain-protokol forbinder og sikrer specialiserede kæder, hvilket muliggør interoperabilitet. Polkadots grundlæggende idé var at skabe grundlaget for et decentraliseret internet af blockchains (IoB).

Polkadot protokollen har en unik evne til at forbinde både offentlige og private kæder, hvilket muliggør tillids fri deling af information og transaktions validering via Polkadot Relay Chain. Protokollen bruger også parachains, som er uafhængige kæder der er skræddersyet til at opfylde specifikke use cases, og parathreads som muliggør fleksibel tilslutning baseret på en skalerbar pay-as-you-go-model for at give yderligere interoperabilitet ved at tillade kæder at arbejde parallelt. Dette gør det muligt for Polkadot at levere en mere fleksibel og skalerbar løsning end Ethereum og andre blockchain-protokoller, hvilket åbner for nye muligheder for blockchain udvikling og innovation.

DOT tokenet har tre hovedformål, som inkluderer at tjene som et governance-token for at beslutte Polkadots retning og ændringer, at binde sammen forskellige parachains for at muliggøre interoperabilitet og at understøtte stakingen af mønter for at sikre Polkadots drift og sikkerhed.

Hvordan staker jeg DOT?

DOT er en af de mest rentable mønter at stake, og den er tilgængelig på nogle af de bedste krypto børser, inklusive Binance og Fearless Wallet. DOT er en kryptomønt, der både giver et fremragende afkast og opretholder et højt niveau af nytteværdi. Polkadots delegationsprogram tilbyder krypto investorer en årlig rente på 13,99 % for at hjælpe med at validere transaktioner på tværs af deres netværk. For at blive en delegator skal man stake mindst 80 DOT.

Token indehavere kan også vælge at køre en valideringsnode for at opnå et lidt højere afkast på næsten 15%. Dog kræver det en betydeligt større staking på mindst 350 DOT for at blive en validator. Lockup-perioden for begge muligheder er konkurrencedygtige på 28 dage, hvilket repræsenterer enestående værdi i betragtning af det høje udbytte, der tilbydes.

Ethereum (ETH) – Overgang til PoS protokol gør det fremragende til langsigtede krypto staking afkast

Hvad er Ethereum?

ETH er den største udbyder af layer-1 blockchain-teknologi i verden, og den er langt foran dens nærmeste konkurrenter. Overgangen fra den tidligere proof-of-work konsensus mekanisme, som var uhåndterlig, dyr og skadelig for miljøet, til en proof-of-stake protokol, har været afgørende for at afværge truslen fra nyere blockchain-udbydere og har gjort ETH til et stærkt token med et stort potentiale for investering og handel.

Ethereum 2.0 har revolutioneret blockchain- og smart contract operationer med sin evne til at sikre hurtig blokafslutning og fuldføre transaktioner på få sekunder, samtidig med at det opretholder komplet sikkerhed og gennemsigtighed.

Ethereum har planlagt flere fremtidige udgivelser i 2023, der vil bidrage til at opretholde sin dominans på blockchain-markedet og sikre sin position som det første valg for nye projekter, der har brug for et sikkert, hurtigt og pålideligt blockchain-netværk, ud over PoS-protokollen, der har revolutioneret Ethereums tilbud.

Hvordan staker jeg ETH?

At stake Ethereum er en effektiv metode til at generere passiv indkomst over en længere periode, da ETH ofte anses som en "langsigtet hold"-token. Indehavere af tokens kan køre en validator-node eller tilbyde en validator-as-a-service, hvis de har mindst 32 ETH, og til gengæld kan de opnå et årligt udbytte på mellem 4 til 4,6%.

Selv investorer med en mindre mængde ETH kan stadig tjene en passiv indkomst ved at stake deres ETH på krypto børser eller staking puljer. På Binance Exchange kan man eksempelvis i øjeblikket opnå en årlig afkast på 5,2% ved at stake ETH-tokens, uden at der er noget krav om minimum staking.

Som en del af Ethereums staking funktion, kan krypto staking mønter, der er optjent ved at understøtte valideringsnoder, der godkender smarte kontrakter, ikke trækkes tilbage før midten af 2023. Dette skyldes, at Ethereum venter på at fuldføre Shanghai-opgraderingen, før staking mønterne kan frigives.

Binance Coin (BNB) – Deflationær mønt med stærkt årligt udbytte

Hvad er Binance Coin?

BNB er det oprindelige betalingsmiddel for Binance, som er verdens største kryptobørs i dag. Derudover fungerer BNB også som en central komponent i Binance Smart Chain, en smart contract blockchain, som er vært for tusindvis af forskellige decentraliserede applikationer (dApps).

Binance Smart Chain har mange fordele, som gør den attraktiv for brugerne. En af dens stærke salgsargumenter er dens relativt høje grad af centralisering, som giver brugerne mulighed for at opretholde en vis grad af anonymitet, mens de stadig udfører transaktioner på platformen. Derudover tilbyder Binance Smart Chain lave transaktionsgebyrer, der kan være så lave som $0.02 per transaktion og med en hurtig blokafslutning sammenlignet med proof-of-work (PoW) blockchains. Disse fordele gør Binance Smart Chain til et attraktivt valg for mange brugere og projektudviklere.

Binance Coin (BNB) er blevet en af de mest værdifulde stakede mønter efter markedsværdi og en af de mest populære på markedet siden dens lancering i 2017. Dette skyldes delvist de stærke deflationære tokenomics forbundet med BNB, hvor en del af tokens brændes hvert kvartal for at begrænse udbuddet, mens efterspørgslen stiger. Dette har øget BNB's popularitet betydeligt.

Hvordan staker jeg BNB?

BNB's popularitet som en af verdens mest stakede mønter kan ikke overraske nogen, da Binance er den førende krypto børs i verden. Hvordan BNB er uddelegeret, påvirker populariteten af ​​BNB som en staking mønt.

Investorer kan delegere BNB til validatorer uden nogen minimumsstaking og med en lock up periode på syv dage, kan man opnå en årlig afkast på 4,1 % ÅOP. Dette gør BNB til en attraktiv mønt at stake for langsigtede investorer. For dem, der har 10.000 BNB, er der også mulighed for at øge udbyttet ved at køre en valideringsnode på Binance Smart Chain.

Polygon (MATIC) – Skalerbar blockchain mønt med fremragende udbytte

Hvad er polygon?

Polygon (MATIC) er en kryptovaluta, der er designet til at løse skalerbarhedsproblemerne i Ethereum-netværket og give en mere problemfri infrastrukturudvikling. Polygon har udviklet en løsning, der gør det muligt for Ethereum at blive et fuldt udbygget multi-chain system, som ligner Polkadot, mens det samtidig opretholder Ethereum's sikkerhed, gennemsigtighed og voksende økosystem.

Polygon er en staking token, der er skabt for at tackle Ethereums skaleringsproblemer og muliggøre en mere problemfri oplevelse med infrastrukturudvikling. Platformens layer 2 skaleringsløsning, som kombinerer Plasma Framework og PoS blockchain-arkitektur, har modtaget støtte fra store krypto virksomheder som Binance og Coinbase og har til formål at øge den globale adoption af kryptovalutaer ved at løse skaleringsproblemer på tværs af flere blockchains. Samtidig bevares Ethereums sikkerhed, gennemsigtighed og blomstrende økosystem.

Polygon er i stand til at håndtere op til 65.000 transaktioner pr. sekund (TPS) på en enkelt sidechain og tilbyder hurtige blokafslutningstider på under to sekunder. Disse fremragende ydeevner har gjort Polygons sidechain til en foretrukken platform for både DeFi-apps og dApps.

Hvordan staker jeg MATIC?

MATIC tokenet er en vigtig betalingsvaluta på Polygon, og det fungerer som en afregningsvaluta mellem brugere. Men den største værdi af MATIC realiseres gennem satsning, som kan give en imponerende årlig afkastprocent på op til lidt over 14%.

Det kræver mindst to MATIC tokens for at stake og blive en netværksdelegator, mens alle, der har mindst ét token, kan deltage som netværksdelegator. Det er en simpel proces at stake MATIC tokenet ved at tilslutte en MetaMask- eller Polygon-wallet, og jo flere tokens man staker, desto større udbytte kan man opnå.

Algorand (ALGO) – Selvbærende blockchain med stor TPS-kapacitet

Hvad er Algorand?

Algorand er en decentraliseret blockchain-platform, der giver en række applikationer mulighed for at have et sikkert, skalerbart og effektivt hosting-netværk. Platformen lancerede sit mainnet i juni 2019 og oplevede hurtigt en betydelig vækst i transaktionshåndtering, idet den var i stand til at håndtere næsten en million daglige transaktioner og opretholde stor kapacitet.

Algorands grundlæggende formål var at tilbyde udviklere et blockchain-netværk med hurtig blokafslutning og bedre effektivitet end de oprindelige netværk for Bitcoin og Ethereum, som ofte havde problemer med at håndtere store mængder transaktioner. Ud over at levere stor netværkskapacitet tilbyder Algorand også lave transaktionsgebyrer og kræver ikke minedrift som Bitcoin, hvilket minimerer miljøpåvirkningen og sikrer mere plads i blockchain-netværket.

Algorand har implementeret en PoS-protokol, og som en del af dens videre udvikling har platformen lanceret London Bridge, en trustless bro, der muliggør interoperabilitet mellem Ethereum og Algorand blockchain netværkene.

Hvordan staker jeg ALGO?

ALGO token-indehavere kan optjene staking belønninger og samtidig hjælpe med at sikre Algorand-netværket. Derudover kan ALGO-indehavere også optjene yderligere indtægter ved at registrere sig for styringsstemmerettigheder og deltage i beslutningstagningen omkring økosystemets fremtid. ALGO-tokens, der stakes, er låst inde i mindst tre måneder for at være berettiget til at optjene belønninger på op til 10 til 15%.

ALGO adskiller sig fra mange andre staking mekanismer ved at bruge en ren proof-of-stake (PoS) protokol til at validere transaktioner på netværket, hvilket betyder, at alle ALGO-token indehavere har mulighed for at hjælpe med at validere transaktioner uden at skulle stake et bestemt antal tokens. Der er ingen minimums stakingkrav, ingen krav om at uddelegere tokens til en validator og ingen krav om en betydelig investering. Enhver, der har mindst én ALGO-token, kan optjene belønninger.

Cardano (ADA) - Populær staket krypto mønt med god årlig procentvis stigning

Hvad er Cardano?

Cardano er en blockchain-platform baseret på PoS-konsensus mekanismen, der har til formål at skabe et mere retfærdigt, transparent og sikkert samfund. Det blev grundlagt i 2017 og bruger det native ADA-token som belønning for netværkets sikkerhed.

Inden Ethereum lancerede sin PoS-konsensus mekanisme, var Cardano en af ​​de største blockchains, der anvendte en mindre energikrævende PoS-protokol. Cardanos teknologi er udviklet som en del af tilbuddet, og den er blevet grundigt undersøgt og peer-reviewed af akademikere, hvilket betyder, at funktioner gennemgår en streng udfordring, før de rulles ud på platformen.

Med lanceringen af Alonzo-opgraderingen i september 2021 blev Cardano i stand til at understøtte et bredere udvalg af krypto applikationer såsom NFT'er, smarte kontrakter og DEX'er. Dette førte til en stigning i ADA's pris, og kort tid efter brød den $3-barrieren og satte en ny rekord.

Hvordan staker jeg ADA?

Cardano samfundet har vist en større satsning entusiasme end selv Ethereum, da det har staket tre fjerdedele af sin ADA-forsyning. Dette skyldes især at Cardanos ikke har nogen lock-up periode, hvilket gør det muligt for ADA token indehavere at stake deres krypto og samtidig bevare friheden til at bruge deres tokens til betalinger, overførsler og DeFi-økosystemet.

Via stakingen kan man tjene en passiv indkomst på op til 5% årlig procentvis stigning, og Cardano giver brugerne mulighed for at stake deres tokens på to forskellige måder. Den første er ved at bruge en børs, som tilbyder en nem, enkel vej til at opnå udbytte, men til gengæld kræver, at ADA holdes på børsen. At stake med en validerings pulje giver krypto investorer mulighed for at støtte Cardano-netværket eller en specifik sag uden at låse deres tokens, som kan fortsætte med at blive brugt efter behov.

Quint (QUINT) - Staking mønt med belønninger fra den virkelige verden

Hvad er Quint?

Quint er en ny kryptovaluta, der binder investorer fra den virkelige verden sammen ved at skabe forbindelse mellem den virkelige verden og metaverset. Det tilbyder super-staking-puljer, som giver investorerne automatisk sammensatte årlige procentvise stigninger i krypto, samtidig med at de kan nyde livsstils fordele i form af NFT'er, som indsættes direkte i spillerens tegnebog. Der er flere grunde til, at Quint betragtes som en af de bedste kryptovalutaer på markedet.

Quint tilbyder en boutique-NFT-markedsplads, der tilbyder NFT'er i digitale rammer, som Quint-butikken og Metaverse Arts Club. Desuden planlægger de at udvide deres aktiviteter til den kommende GameFi sfære.

Udover at tilbyde en staking proces og have fokus på NFT'er, har Quint planer om at tilføje unikke samleobjekter fra den virkelige verden til sin fælleskasse, som kan distribueres til stakerne. Derudover planlægger de at udvikle ejendomme i den virkelige verden, hvor Quint-investorer kan blive fraktionelle ejere.

Hvordan staker jeg QUINT?

Sammenlignet med andre staking coins, er det anderledes at stake QUINT tokens, da platformen tilbyder super-staking pools, der sætter turbo afkastet ved at tilbyde reelle belønninger. Der er to typer pools, Luxury Lottery Pool og Quintessential Pools.

Ud over det traditionelle krypto-udbytte, tilbyder super-staking i Luxury Raffle-poolene brugerne chancen for at vinde luksus præmier, som vil blive udloddet ved slutningen af puljens staking varighed. Quintessential-poolene tilbyder stakers garanterede incitamenter fra den virkelige verden sammen med højere årlige procentvise stigninger end dem, der er tilgængelige på standard staking puljerne i Quints økosystem. Præmierne inkluderer luksusferier, superbil oplevelser, gavekort og andre oplevelser i både metaverset og den virkelige verden.

Fordele ved at stake krypto

Krypto staking har flere konkrete fordele. I modsætning til krypto mining, kræver staking ikke ekstra computerudstyr eller serverplads. Desuden mindsker staking af kryptovaluta miljøpåvirkningen af krypto mining markant.

På samme tid gør staking af mønter din portefølje mere aktiv ved at generere passiv indkomst fra stakingen, med minimal indblanding. Som følge heraf bliver PoS-blockchains mere sikre, pålidelige og effektive.

Risici ved at stake krypto

Selvom der er utroligt store fordele ved at stake krypto, er der også flere risici forbundet med det. Krypto priser er notorisk volatile, og derfor kan de også falde hurtigt. Hvis tokens mister stor værdi hurtigt, er der ingen garanti for at det årlige afkast kan dække dit tab. Derudover kan det tage op til syv dage, før man kan realisere udbyttet, selvom det af og til kan være muligt at “unstake” sin krypto indtjening.

Staking af mønter kræver typisk en minimums staking periode. I denne periode kan man ikke bruge eller tilgå sine tokens.

Hvor kan jeg stake? Staking platforme

Flere platforme understøtter staking. Disse omfatter:

· Centraliserede børser - de mest velkendte kryptobørser som eksempelvis Crypto.com og Coinbase giver mulighed for at indehavere kan stake deres mønter.

· Opsætning af en node - dette giver token indehavere mulighed for at bruge deres token beholdning som en stake, for at kunne validere transaktioner og smart contracts på blockchainen.

· At deltage i en staking pulje gør det muligt at stake tokens og delegeres dem til en pulje, som herefter kan stakes kollektivt.

Relaterede krypto FAQs

Hvilken krypto er bedst at stake?

Nogle eksperter anser Shiba Memu’ SHMU-mønt for at være den bedste krypto mønt på grund af dens fremragende balance mellem udbytte og vækstpotentiale.

Kan du miste krypto ved at stake?

Ja, desværre. Krypto markederne er notorisk volatile, og mønter kan hurtigt miste sin værdi. I sådan et tilfælde er det usandsynligt, at et årligt udbytte kan dække tabet fra et tokens devaluering.

Er det rentabelt at stake krypto?

At stake krypto kan være en rentabel måde at få en passiv indtægt på - særligt på lang sigt. Det kan også give kortsigtede afkast, men det største overskud får man, hvis man staker i længere perioder.

Kan du stake al krypto?

Nej. Ikke al krypto kan stakes. Hvis du ønsker at købe krypto, specifikt for at få en passiv indtægt via staking, bør du undersøge, hvilke tokens der understøtter staking, før du køber den.

Hvad er en staking pulje?

En staking pulje er en delt platform, hvor krypto indehavere samler sammen aktiver sammen via en proof-of-stake konsensus, hvilket øger valideringschancerne og afkastet, imens hver individuelle persons risiko reduceres.