Annonce:

Multiorgasme: Sådan oplever mænd og kvinder flere orgasmer efter hinanden!

Multiorgasme: Sådan oplever mænd og kvinder flere orgasmer efter hinanden!

Det er kun kvinder, der kan opleve multiorgasmer? – Langt fra! Både mænd og kvinder kan opleve multiorgasmer og det endda sammen.Ved en multiorgasme oplever man i løbet af kkort tid mindst to orgasmer. For at opleve en multiorgasme, er både mænd og kvinder nødt til at kende deres kroppe nøje. Den, der endnu aldrig har oplevet en multiorgasme, kan lære det ved hjælp af bestemte teknikker. I dag viser vi jer, hvordan også I kan opleve flere højdepunkter efter hinanden og hvad I skal være opmærksomme på.

Multiorgasme kvinder

I reglen er det sværere for kvinder at opnå orgasme end for mænd. For mange kvinder er det derfor absolut stort, når de overhovedet får en orgasme. Men hvis kvinder har nået højdepunktet, er de et par skridt forud for mændene med hensyn til en multiorgasme. Hos kvinder findes der to slags orgasmer: Peak-typen og plateau-typen.

Peak-typen: Kvinder, som hører til peak-typen, har brug for en pause efter orgasmen. Vaginaen er irriteret og yderligere stimulus er ubehagelig. Efter pausen er det dog muligt at opnå en videre orgasme.

Plateau-typen:Hos plateau-typen opretholdes ophidselsen også efter orgasmen i flere minutter. I denne fase kan kvinder med den rette stimulusteknik relativt hurtigt opnå den næste orgasme efter den første. Enhver kvinde må selv finde ud af, hvilken orgasmetype hun tilhører.

Sexstillinger og praktikker, der får HENDE til at komme oftere

I følgende sexstillinger overtager HUN kontrollen:

 1. Ridestillingen:
 2. Med ridestillingen er det muligt for kvinden at opleve en multiorgasme, idet hun her overtager kommandoen. Om det skal være hurtigt eller langsomt – HUN har kontrollen og sætter tempoet. Den, der ønsker at opleve en multiorgasme, kommunikerer også med partneren under samlejet. Dette kan forøge chancen for en multiorgasme, idet han samtidig stimulerer klitoris eller anus.

 3. Doggy-style:
 4. I doggy-stillingen kan manden trænge særligt dybt ind i kvinden. Desuden har han, ligesom i ridestillingen, hænderne frie til at kunne forkæle brysterne, klitoris og anus med intensive massager. Kvinden skal ikke gøre ret meget i denne stilling og kan koncentrere sig fuldt og helt på højdepunktet.

 5. Ligge i ske:
 6. Det er nødvendigt at slappe fuldstændig af, hvis man ønsker at opleve en multiorgasme. Den, som kun tænker på dette, vil have svært ved at opnå flere orgasmer. Der er nok ikke noget mere afslappende end at ligge i ske, og denne stilling er derfor yderst velegnet til at opnå multiorgasmer. Også selvom stillingen betyder ren afslapning for mænd – de intime berøringer bør heller ikke i denne stilling udelades! 😉

 7. Cunnilingus:
 8. Udover forskellige sexstillinger, findes der også andre teknikker, som kan give kvinder multiorgasme. For en tungekunstner er cunnilingus derfor velegnet til at give partneren flere orgasmer. Kvinden kan komplet fralægge sig kontrollen og blot nyde.

 9. Vaginamassage:
 10. En intensiv vaginalmassage er ligeledes en effektiv teknik og kan også gerne udføres i kombination med cunnilingus. Det anbefales at bruge en massageolie til forehavendet.

Orgasmetræning til en multiorgasme

Det kræver tålmodighed for at opleve en multiorgasme. Kvinden er nødt til at kende sin orgasmetype og krop helt nøje. Men også hvis det ikke straks lykkes i første forsøg, har vi godt nyt: Kvinder kan træne deres orgasmefærdigheder:

Øvelser til bækkenbunden

En veltrænet bækkenbund gør al sex bedre. Med regelmæssig træning er det muligt for kvinder at kontrollere spændingen i intimområdets muskler under samleje. Dette intensiverer ikke blot hendes orgasmer, men også partnerens. Den målrettede indsats af bækkenbunden øger chancen for at opnå en multiorgasme. Bækkenbunden trænes særligt godt ved at træne med elskovskugler i forskellige størrelser. Vi har her samlet flere øvelser i et indlæg.

Træning med onani

Først med selvtilfredsstillelse lærer kvinden sig selv rigtigt at kende. Her finder hun ud af, om hun hører til peak- eller plateau-typen og hvor lang tid, hun skal bruge for at få en videre orgasme. For nogle kvinder er berøringer med hænderne nok, mens andre tager sextoys til hjælp. Den, som kender sig selv, kan også bedre forklare partneren, hvad der er bedst for hende.

Til multiorgasme med dette sexlegetøj

Sexlegetøj er ideelt til at lære sin egen krop at kende og peppe sexlivet op. Hvilken stimulus hun foretrækker, er forskelligt fra kvinde til kvinde. De fleste elsker den klitorale stimulus, andre igen foretrækker den intensive følelse ved den vaginale stimulus. Der findes det passende sexlegetøj til begge typer:

Womanizer

Womanizeren er den absolutte orgasme-helt blandt sexlegetøjet og står praktisk talt for orgasmegaranti! Kvinder mærker den berøringsfrie, pulserende stimulus som meget ophidsende. Med disse trofaste sengekammerater får kvinderne hurtigere orgasme og kan opleve multiorgasmer. Modellerne afviger fra hinanden især i størrelse og udstyrskendetegn.

Multiorgasme: Sådan oplever mænd og kvinder flere orgasmer efter hinanden!

Lay-on-vibrator

Enlay-on-vibrator er velegnet til kvinder, der foretrækker den klitorale stimulus. Anderledes end Womanizeren stimulerer en lay-on-vibrator ikke kun på et punkt, men inkluderer skamlæberne i stimuleringen. Par har især glæde af lay-on-vibratorer, som er fjernstyrede eller virker som fingervibrator. Disse er supergode at tage med i elskovslegen.

Multiorgasme: Sådan oplever mænd og kvinder flere orgasmer efter hinanden!

G-punkt-vibrator

Nogle kvinder foretrækker den vaginale stimulus og elsker en G-punkt-massage. For dem er G-punkt-vibratorer det bedste sexlegetøj til at opnå multiorgasmer. Legetøjet har en let krumning, så de rammer G-punktet perfekt. Udførelserne afviger fra hinanden i stimulusmåden. Der findes vibrator, som udelukkende stimulerer G-punktet, og modeller, der samtidig stimulerer klitoris. Hvis du vil opleve samtidig klitoral-, vaginal- og analstimulus, vælger du en G-punkt-vibrator med tre pirrearme.

Multiorgasme: Sådan oplever mænd og kvinder flere orgasmer efter hinanden!

Elskovskugler

Elskovskugler træner bækkenbundsmusklerne. De kan bæres flere timer om dagen og giver dertil yderligere pirrende følelser. Kuglerne varierer i størrelse og vægt. Begyndere starter med små, lette kugler.

Multiorgasme: Sådan oplever mænd og kvinder flere orgasmer efter hinanden!

Multiorgasme for mænd

Mænd får tydeligt flere orgasmer end kvinder. Men det er de færreste, der oplever multiorgasmer! Mange mænd er slet ikke bevidste om, at også de kan opleve flere højdepunkter. Kære mænd – i dag deler vi vores hemmelige viden med jer, så også I kan komme til at nyde flere orgasmer.

Teknikker, der får HAM til at opleve multiorgasmer

Anderledes end for kvinder, er mænd I stand til at opleve en multiorgasme med enhver sexstilling. Det drejer sig derved ikke om, hvilken stilling der får mænd til at mærke mest, men derimod om, hvilken teknik der forhindrer ejakulationen. Mænd, som gerne vil opleve en multiorgasme, må ikke have sædafgang under orgasmen. Kun på den måde er det muligt at opnå en videre orgasme. Med disse to teknikker kan sædafgangen forhindres:

 1. Spænd PC-musklen:
 2. Mænd kan også opnå orgasme uden ejakulation. For at kunne tilbageholde orgasmen under sex og derved øge chancen for et videre højdepunkt, skal mænd spænde PC-musklen inden ejakulationen. Denne muskel lærer mænd bedst at kende, når de forsøger at stoppe urinstrålen. Den muskel, som derved aktiveres, er den såkaldt PC-muskel

 3. Berør Jen-Mo punktet
 4. Alternativt kan partneren, kort før manden får sædafgang, trykke på det såkaldte Jen-Mo punkt. Dette ligger mellem testikler og anus og kendes på en lille fordybning. Hvis partneren trykker på dette punkt rettidigt og målrettet, vil manden opleve en orgasme uden at ejakulere. Sæden når ikke ud, men flyder tilbage i prostata, hvorfor denne slags orgasme kaldes injakulation. Erektionen og ophidselsen opretholdes også efter orgasmen. Denne metode kræver dog megen finfølelse og kendskab til partneren.

Orgasmetræning til en multiorgasme

Øvelse ved masturbation

Før mænd kan opleve en multiorgasme ved sex, skal de først en gang træne denne ved masturbation. I første skridt lærer de, hvordan man kan kontrollere orgasmen. Det lykkes med den såkaldte start-og-stop teknik. Først masturberer du som sædvanligt. Lige inden orgasmen stopper du stimuleringen. Nu er det op til dig, ikke at få orgasme. Først, når følelsen kan kontrolleres, kan du fortsætte.

Denne øvelse er ikke helt let i starten. Hvis du allerede er i god træning, kan du gentage øvelsen med en masturbator. Denne stimulerer penis kraftigere med vibrationer eller lystkanaler. Det er derfor sværere at holde sig tilbage, men er bedre træning til elskovsakten.

Multiorgasme: Sådan oplever mænd og kvinder flere orgasmer efter hinanden!

Om træningen var tilstrækkelig, finder du ud af, når du dyrker sex med din partner. 😉 Træningen kan ikke blot betale sig med henblik på multiorgasmer – du og din partner profiterer generelt, når orgasmen kan kontrolleres!

Vejledning: Træning af PC-musklen

Hvis du lykkedes med start-og-stop teknikken, gælder det nu om at træne PC-musklen. Det kan du meget enkelt gøre i hverdagen. Du forsøger blot igen og igen at stoppe urinstrålen. Men du bør kun udføre dette af og til, da det ellers kan føre til betændelse i urinvejene. Men også blot en sjælden træning hjælper – du ved nu helt nøje, hvordan det føles at spænde i PC-musklen, og kan sætte denne kontrol ind, når I dyrker sex.

Så både mænd og kvinder har altså med nogen træning mulighed for at opleve multiorgasmer og forbedre sexlivet! Der kræves godt nok en god kontrol over selve kroppen, men med den rigtige teknik og regelmæssig træning lærer man hurtigt, hvordan multiorgasmer føles og hvordan man selv kan opnå dem. Der findes ikke noget bedre for elskende end at få flere fælles orgasmer! Afprøv vore vejledninger – det lykkes ganske sikkert ikke i allerførste forsøg, men „øvelse gør mester”. Altså frem med sexlegetøjet – vi garanterer: Træning har aldrig været sjovere. 😉