Annonce:

Top 3 testvindende sexlegetøj

Skandinaviens førende webshop med sexlegetøj, Sinful, har stor succes med salg af testvindende sexlegetøj. Her finder du det bedste til kvinder, mænd og par.

Markedet for sexlegetøj er støt stigende, og udvalget bliver stadig større, hvilket kun gør det sværere at finde de bedste produkter på markedet. Det er selvfølgelig lidt et luksusproblem, men hvis du er en af de efterhånden mange danskere, der med jævne mellemrum køber nyt sexlegetøj, kender du sikkert allerede til det.

Hos Sinful.dk, synes de dog ikke, du skal give op på forhånd - og da slet ikke vælge og vrage i blinde - så de har designet en side med testvindende sexlegetøj for at gøre det nemmere for dig at finde et godt kvalitetsprodukt.

Her er top 3 fra Sinfuls samling af moderne sexlegetøj, der af førende eksperter er blevet kåret som bedst i test, eller som har vundet forskellige priser.

Top 3 til kvinder

LELO Sona Cruise Sonic - Få dybe klitorisorgasmer med denne eksklusive klitorisstimulator med Cruise-kontrol, som holder intensiteten konstant.

Rabbitvibrator Original - Den orgasmefyldte rabbitvibrator kendt fra Sex and the City, stimulerer både klitoris og G-punkt samtidigt.

Fun Factory Tiger G5 - Smukt designet dildovibrator med rillet overflade, som pirrer dig indvendigt, mens forhøjningen ved roden stimulerer skedeindgangen.

Top 3 til mænd

Top 3 til mænd

Fleshlight Flight Pilot - Her er en kompakt, stram og stilfuld udgave af Fleshlights standard onaniprodukter, fyldt indvendigt med pirrende dutter, knopper og riller.

Fun Factory Cobra II - Denne stilrene penisvibrator giver effetkiv stimulation af penishovedet og den yderste del af skaftet. Passer til alle penisstørrelser og gør alt arbejdet for dig.

Nexus Revo Intense - Prostatastimulatoren her fra Nexus har fået tilnavnet Mandens Rabbitvibrator, da den både giver vibrationer og roterende massagebevægelser

Top 3 til par

Top 3 til par

Monogamy Erotisk Brætspil - Erotiske brætspil er en rigtig god måde for par at opdage nye sider af hinanden på. Monogamy er særligt godt til begyndere.

TENGA SVR Vibratorring - En vibratorring hjælper manden med at holde rejsningen længere, og samtidig pirrer den begge parter med skønne vibrationer.

We-Vibe Sync - Denne parvibrator stimulerer både hendes G-punkt og klitoris samt hans penis under samleje.

Er du begynder inden for sexlegetøj, kan du finde tryghed i at købe testvindere, da du kan være sikker på kvaliteten. Er du erfaren, kan du bruge siden til at samle inspiration til nye spændende ting, du kan prøve.

Det vil være forskelligt, hvilke tests produkterne har vundet, og kriterierne de er bedømt ud fra vil variere. Det vil fremgå af produktets produktbeskrivelse, hvilken test det har vundet.