Annonce:

(Re-)Light My Fire – 21 dage sex-challenge med ORION

(Re-)Light My Fire – 21 dage sex-challenge med ORION

I har det sjovt i sengen og vil bare have mere? Eller er I mere typen på dødvande i soveværelset og er på jagt efter jeres tidligere gnist? Så har vi noget til jer: vores ultimative ORION sex-challenge!

I 21 dage giver vi jer uendelig morskab og gnisten i jeres elskovsliv tilbage! For i vore daglige opgaver venter der ikke kun en masse sexinspirationer. Vi får jer også til at snakke sammen. Om jer, jeres forkærligheder, jeres samlejer.

Det særlige ved vores challenge: I leger med hinanden og spiller imod hinanden. Og gevinsten bestemmer I selv.

Spillereglerne

Og hvordan fungerer det? Ganske enkelt. I får 21 opgaver og dem skal I udføre på 21 dage. Dag 1 og dag 21 ligger fast. Men ellers kan I selv afgøre, hvornår i gør hvad. Også, om I tager to eller tre opgaver efter hinanden og til gengæld holder pause den næste dag. Det vigtige er blot, at I når det hele på 3 uger. For jeres sex-frekvens skal være I top. Tænk på det gamle mundheld: “Megen sex fører til megen sex, nul sex fører til nul sex.”

Til udførelsen af hver opgave får I forskelligt antal lystpoint. 😉 Sommetider er I et team og giver samme antal point til jer begge. Men på andre dage har vi også udtænkt opgaver, hvor I får forskellige antal point, eller at det kun er én af jer, som kan opnå et gyldigt resultat. Lave en pointliste og hæng den op direkte ved siden af kaffemaskinen, eller der, hvor I altid ser den. Det tænder!

Selvfølgelig kan I også til hver en tid sige fra. Det bør I også så absolut gøre ind i mellem, for der er sikkert noget iblandt, som for jer er et absolut erotisk no-go. Og til en virkelig god seksualitet hører også, at man selvbevidst kender sine grænser – og at kommunikere. Idet det på den anden side også drejer sig om, at komme ud af det komfortable område, derfor overvej det nøje! At sige fra den første gang, koster ikke point for nogen af jer. Er det anden gang, skal I trække et point fra, tredje gang 2 point, og ethvert yderligere „Nej“ koster hhv. et point mere.

Åh ja: Sex-challenget egner sig for par i alle kulører! Lesbiske og homoseksuelle kan lige såvel være med som heteroer.

Så, nu henter I blok og stift, og vi vil ikke se minuspoint til slut!

21 dages sex-challenge

Dag 1: Hver for sig skriver I et hemmeligt sexønske op. Det må gerne være udførligt, som en lille drejebog: Hvem tager det første skridt? Hvor skal det foregå? Hvordan? Med hvad? Så lægger I jeres fantasi i en konvolut og lægger den tilside. Den skal I bruge til den store finale!

Tekstilf**k: I dag beholder I tøjet på. Ja, I læste rigtigt! Det er tilladt at føle under blusen, også at åbne bukserne. Men der bliver ikke taget noget af! Stimulér alligevel hinanden til højdepunktet og indkassér hver et point.

Pikante hilsener: I dag sender I hinanden en sexy meddelse på mobilen, men tænk godt over den: For en fræk tekst får du et point. Et erotisk foto giver 2 point. Bliver du excessiv og sender et udfordrende Close-Up, indkasserer du endda 3 point!

Sexshop: Gå sammen ind i en butik, og hvis det ikke er muligt, gå på osetur online. Vælg hver et sextoy og fortæl hinanden, hvorfor. Hvis det er muligt, køber I det naturligvis straks. Hvis det ikke lige passer ind i økonomien, så sæt det på huskelisten til bedre tider! Giver i øvrigt et point til hver.

(Re-)Light My Fire – 21 dage sex-challenge med ORION

FSK18: Vælg skiftevis pornofilm og se dem sammen. Uden grin, uden fordomme. Hvis det tænder jer, så leg med. Hvis ikke, fortæl hinanden, hvilke scener I synes om, og hvilke I absolut ikke tænder på. For så megen ærlighed fortjener I begge et point!

Pilfingerquickie: Indstil skiftevis et stopur på 5 minutter. Den, som på den tid giver den anden en orgasme, får 2 point.

Bondagelege: Bind din partner og sørg for, at han/hun afgiver kontrollen. Så vil I se, at sex pludselig bliver fuldkommen anderledes! Hertil køber I gerne lænker og blindfolds. Til nød kan I også bruge slips eller silketørklæder. Men pas på – vær opmærksomme på, at knuderne er lette at løsne op igen! For den gejle bondagefornøjelse får I 2 point.

Tantra session: Kender I tantra? Kort fortalt betegner det en seksualitet, hvor der ikke er fokus på orgasmen, men derimod lysten og at lære hinanden at kende. Det kan I også: tag jer masser af tid og ophids hinanden ganske langsomt. Kort før I når klimaks, stopper I! Når det lykkes for jer, må I hver notere 3 point.

Teach me: En af jer får lige om lidt hammerfed sex. Men med vejledning! Det betyder, han/hun skal nøje dirigere slagets gang. Helt ned i detaljer: rør mig der, langsommere, mere tryk, hvad end I kommer i tanker om. Den anden udfører blot tingene, som en sexrobot. Sådan lærer I ikke blot kærestens krop at kende, men læreren får også 2 point.

Skift location: Dyrk sex på et usædvanligt sted og indkassér begge de næste point. Køkkenbordet, entregulvet, kosteskabet – hvis I bliver indenfor hjemmets fire vægge, giver det i det mindste et point. Bagved sportshallen, i bilen eller på klubbens toilet: Hvis I går udenfor er det 3 point til hver! Men pas på, I ikke bliver opdaget!

Tid til leg: Lad terningerne bestemme – eller spil et erotisk spil for to! Terningerne bestemmer, hvilke stillinger I skal prøve. I kan også spille et lystfuldt brætspil, som garanteret giver lyst til at fortsætte legen. Vinderen kan indkassere 2 point, “taberen” får et point!

Webcamsex: Aftal en date til en erotisk videotelefonsamtale. I får hver et point for at deltage. Går I til yderligheder og opnår orgasme, gemmer der sig 3 fede point! Tips for cyber-nybegyndere: Det bedste er, at starte med at tale om sex-challengets forudgående dage. Så kommer resten af sig selv.

Spot on: Dæmpet belysning? Levende lys? Gemme sig under dynen? Ikke i dag! Tænd alle de lamper, I har i rummet, og smid sengetøjet til side. I dag gælder det om, at se enhver detalje. Bol I projektørlyset og indkassér 2 hotte point!

Shower: Overrask kæresten under bruseren og forkæl hende/ham på stedet. Succes? Så lander der 2 point på din konto!

Forspil med olie: Massér din partner på ryggen og udvid fornøjelsen med en nuru-massage. Den glatte aktion giver 2 sexede point.

Øjenkontakt: Det er sværere end I tror! Se hinanden dybt i øjnene og dyrk hed sex. Uden at miste øjenkontakten et eneste øjeblik. Ikke når I kysser, ikke når I fisker efter glidegelet, ikke når I skifter stilling og heller ikke ved klimaks! Det giver lystfulde 3 point til hver – den, som kigger væk eller lukker øjnene, får ingen point.

Bukserne ned og tænd for musikken: For en superhot striptease får I hver et point.

Hvem lykkes det for?: Væk din elskede midt om natten og overtal ham/hende til sex! For den natlige overraskelsessex kan du notere dig 2 point.

G-punkt: Koden knækkes. Forsøg at give din elskede en g-punkts-orgasme. I bedste fald fører det endda til en kvindelig ejakulation! For at opnå dette, bør I undersøge sagen forinden og indhente tips til den perfekte stimulus af dette særligt erogene område. Kommer I til klimaks på denne måde, får I begge den fulde anerkendelse: 3 point. (Ingen g-punkt i nærheden? Homoseksuelle par må gå dobbelt til p-punktet, se næste opgave.)

(Re-)Light My Fire – 21 dage sex-challenge med ORION

P-punkt: Nu er det HAM, der skal udforskes! Find først oplysninger til prostatastimulus, og gå så frisk og frejdig til det højst erogene mandlige område. Om det er med fingre eller analtoys, hovedsagen er, at bruge masser af glidemiddel! En prostataorgasme giver 3 point til jer hver. (Vore lesbiske par udforsker i stedet begge g-punkter!)

(Re-)Light My Fire – 21 dage sex-challenge med ORION

Dag 21: Nå? Hvem har vundet sex-challenget? Vi håber, at I står lige! For nu skal I have fat på konvolutten fra dag 1. Læs jeres sexfantasier højt for hinanden. Vinderens fantasi skal udføres (men de andre kommer garantet til udførelse på et senere tidspunkt!)

Og tænk på – se det hele som en leg og gør, hvad I kan lide! 🙂