Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 24/03/2020 - 11:00

Bendtner: Her er mine fremtidsdrømme

Fodboldmæssigt har Nicklas Bendtner endnu ikke taget en beslutning. Men der er andet, der også er vigtigt.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Af: Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus

Danskerne har kunnet følge Nicklas Bendtner gennem flere stormfulde forhold med blandt andre Julie Zangenberg og Caroline Fleming, men noget tyder på, at fodboldspilleren har fundet en helt ny ro sammen med Philine Roepstorff.

Han er i hvert fald klar til hele pakken med den 27-årige model.

- Jeg drømmer om villa, volvo og vovse, siger Nicklas Bendtner og smiler.

Lige nu bor parret sammen i Philine Roepstorffs lejlighed, men det er planen, at de snarest muligt skal have et sted med mere plads.

- Vi har kigget efter hus, faktisk lige siden jeg skrev under med FCK, så i virkeligheden seks-syv måneder nu. Vi har fundet to, der er interessante, men som er blevet solgt for næsen af os. Vi har et andet i kikkerten, som jeg tror, vi giver et bud på, og som vi er ret varme på, siger han.

For Nicklas Bendtner er det et krav, at der er langt til næste nabo. Derfor kigger parret hovedsageligt i Nordsjælland.

- Jeg kan ikke lide, når man har nogen for tæt på. Det gør mig lidt mærkelig. Jeg kan godt lide, at der er plads, siger Bendtner og bliver bakket op af sin kæreste.

- Vi har kigget på huse i Hellerup, men vi synes simpelthen, de ligger for tæt. Og grundet at Nicklas er, hvem han er, er der også brug for, at man kan være sig selv og koble af, når man er hjemme, siger Philine Roepstorff.

En ting er sikkert - der skal være plads til flere end to i den kommende bolig.

- Vi har talt om, at vi gerne vil have børn, inden Philine fylder 30, siger Nicklas Bendtner.

- Først havde vi talt om, at det skulle være, når jeg var færdig med at spille fodbold, men det kom så lidt hurtigere, end vi havde regnet med. Men jeg vil gerne have et fast job først, så man ved, hvad der sker og har noget at forholde sig til. Huset skal også være på plads, og måske skal vi også være forlovede, siger fodboldspilleren.

Reportageserien "Bendtner & Philine", som parret lige nu er aktuel i, kan ses på Dplay.

/ritzau/

Nyhedsarkiv