Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 20/04/2021 - 11:57

Hitmager melder sig klar til Toppen af poppen

Den 33-årige kunstner forventer en rutsjebanetur med bind for øjnene, når han skal deltage i tv-programmet.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Af: Af Karen Würtz Klærke, Ritzau Fokus

Endnu en deltager har takket ja til årets "Toppen af poppen". TV2 kan således bekræfte, at den 33-årige musiker Alex Vargas slutter sig til holdet bestående af syv kunstnere, som gennem en række programmer skal fortolke hinandens musik.

Sangeren forventer, at det bliver som en rutsjebanetur med bind for øjnene, skriver TV2.

- Det er altid spændende at skulle fortolke andre musikeres værker – og ligeså spændende, når så dygtige mennesker skal fortolke mine. Jeg glæder mig til udfordringerne og overraskelserne, fortsætter han til mediet.

Alex Vargas, der har rødder i Danmark, England og Uruguay, var først en del af det engelske band "Vagabond", inden han slog igennem i eget navn i 2014.

En del vil formentlig kende ham for hittet "Solid Ground", der gik viralt i 2015, og som ligeledes var en del af hans ep "Giving up the ghost".

Han har været nomineret til priser ved Gaffa-prisen, P3 Guld samt Danish Music Awards, og i 2016 tog han prisen som årets danske solist ved sidstnævnte arrangement.

Årets udgave af "Toppen af poppen" bliver optaget i slutningen af april og sendt til efteråret.

Deltagerne bliver løbende offentliggjort, og indtil videre er det Malte Ebert, Katinka Bjerregaard, Simon Kvamm og senest Alex Vargas, der er annonceret.

"Toppen af poppen" har været sendt siden 2011, og senest blev programmet vist i en jubilæumsudgave i 2020, hvor hele 25 kunstnere fra tidligere sæsoner af programmet medvirkede.

/ritzau/

Nyhedsarkiv