Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Los Angeles, 23/02/2021 - 11:25

Tiger Woods må opereres efter alvorlig bilulykke

Golfstjernen kørte galt i sin bil i en soloulykke og bliver ifølge sin agent opereret for skader i benene.

Uncredited/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Golfspilleren Tiger Woods er indlagt på hospitalet, hvor han bliver opereret for "adskillige skader i benene", efter at han er kørt galt i sin bil i Californien.

Politiet i Los Angeles oplyser, at redningsmandskab tirsdag morgen lokal tid blev kaldt ud til en trafikulykke, hvor en bil var rullet rundt.

- Bilen var på vej mod nord på Hawthorne Boulevard, da den forulykkede. Den fik omfattende skader, skriver LA County Sheriffs på Twitter.

Bilens chauffør viste sig at være den 15-foldige majorvinder Tiger Woods, som måtte skæres fri af bilvraget, inden han blev fragtet til det nærmeste hospital i en ambulance. Der var ingen andre personer i bilen.

Ifølge nyhedsmediet ESPN vurderes Woods trods den hårde medfart ikke til at være i livsfare.

Woods' agent, Mark Steinberg, bekræfter, at den 45-årige golfstjerne har pådraget sig "adskillige" skader i benene.

- Han bliver opereret i øjeblikket, og vi er taknemmelige for jeres støtte, siger Steinberg tirsdag aften dansk tid til golfdigest.com.

Billeder fra ulykkesstedet viser den ødelagte bil liggende på siden med vragdele spredt rundt omkring. En stor del af bilens frontparti er trykket sammen.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters var bilvraget placeret knap ti meter fra vejen.

Tiger Woods var i den forgangne weekend til stede ved PGA-turneringen Genesis Invitational på Riviera Golf Club i Los Angeles. På grund af rygproblemer var han ikke selv på banen.

Woods anses som en af golfhistoriens allerbedste spillere og er en levende legende i sporten.

Han har vundet alle fire majorturneringer mindst tre gange og er på en delt førsteplads på listen over spillere med flest sejre på PGA-touren.

Woods var senest på banen kort før jul, hvor han deltog i PNC Championship i Orlando side om side med sin 11-årige søn, Charlie.

/ritzau/

Nyhedsarkiv