Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 12/06/2019 - 09:03

Populære tv-værter skifter DR ud med konkurrenten

Når TV2 til august har premiere på et nyt talkshow, bliver det med to kendte DR-værter i spidsen.

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Af: Af Anna Secher, Ritzau Fokus

Når TV2 den 19. august har premiere på et nyt, dagligt talkshow, bliver det med de to DR-journalister Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel som værter.

Det skriver TV2.

Ifølge redaktøren på det nye talkshow skal programmet "få seerne til at se dags- og tidsaktuelle historier fra nye perspektiver".

De to værtspar, som skiftevis kommer til at styre talkshowet, bliver Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud samt Petra Nagel og Jes Dorph-Petersen.

36-årige Abdel Aziz Mahmoud har været vært på DR og er især kendt fra programmerne "Familien på Lærkevej" og "Abdel mellem fjender". Han har også skrevet flere bøger.

Petra Nagel på 35 år er særlig kendt fra programserierne "Petra dater hele verden", "Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby" på DR3.

De to unge værter får selskab af mere erfarne kræfter.

49-årige Natasja Crone har siden 2008 været vært på TV2 Nyhederne og på adskillige årskavalkader, mens den erfarne vært Jes Dorph-Petersen på nuværende tidspunkt er vært på "Go' aften Danmark".

Det nye talkshow sendes i to dele mandag til fredag klokken 17.20 og klokken 18.25, hvor TV2 i dag sender "Go' aften Danmark".

Det er endnu ikke afgjort, om det nye talkshow får programtitlen "Go' aften Danmark" eller en anden titel.

/ritzau/

Nyhedsarkiv