Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Roskilde, 20/06/2022 - 05:05

Familie dømt i sag om salg af stoffer på Midtsjælland

Søn får seks års fængsel. Hans forældre idømmes hver fire et halvt år. To millioner fundet i kontanter.

Af: /ritzau/

Næsten to millioner i kontanter dukkede op, da betjente i januar ransagede to adresser i Herfølge og Haslev. Mandag har Retten i Roskilde slået fast, at det var penge fra en større narkoforretning.

Samtidig er et forældrepar, deres søn samt sidstnævntes veninde blevet idømt fængsel. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Sønnen har fået den længste straf. Seks års fængsel er blevet udmålt til den 28-årige mand. Hans veninde er idømt fængsel i fem år. Hun har på stedet anket dommen til landsretten.

Forældrene, der er henholdsvis 55 og 59 år, har hver fået fængsel i fire år og seks måneder.

Størstedelen af kontanterne, 1,7 millioner kroner, lå i et pengeskab hjemme hos forældrene i Herfølge.

I øvrigt var der et alsidigt vareudbud i den ulovlige butik. I alt næsten 30 kilo hash har politiet fundet, og der var også 1,8 kilo MDMA, næsten et kilo amfetamin - udover noget kokain og ketamin.

Såvel forældrene som veninden afviste ved sagens begyndelse at have kendt noget til stoffer og kontanter, har det regionale medie sn.dk tidligere rapporteret.

I retten har den 28-årige søn ifølge sn.dk sagt, at han var presset ud i kriminaliteten. Det var en bande, der stod bag, hævdede han. Han var udsat for kidnapning og fik en pistol i munden, lød det blandt andet.

/ritzau/

Nyhedsarkiv