Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 25/05/2021 - 11:00

Tivoli afslører: Simon Kvamm og nye stjerner giver koncerter

Scenen bliver indtaget af både stjernefrø og garvede artister, når Tivoli skyder gang i en ny sæson af koncertrækken Lillefredag.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Af: Af Anna Raabæk, Ritzau Fokus

Det seneste år har scenerne stået tomme, og fadølsglassene har samlet støv på hylderne.

Men torsdag den 27. maj skyder Tivoli gang i en frisk sæson af koncertkonceptet Lillefredag. Og det nye program tæller blandt andre hitsangeren Lord Siva og hiphop-kunstneren Artigeardit.

Det afslører Tivoli i en pressemeddelelse.

Programmet er en blanding af nye stjerneskud og etablerede kunstnere. Og ballet åbnes af den spirende sangerinde og sangskriver Bathsheba samt vinder af P3's Karrierekanon Angående Mig.

I kølvandet på de to sangerinder følger hver torsdag en række af koncertklare kunstnere på Plænen.

Her kan man blandt andre opleve den fremadstormende latin-popartist Ivansito, rapkollektivet De Danske Hyrder, popsangerinden Ida Laurberg og rapperen Emil Stabil, som tidligere har samarbejdet med den amerikanske rapper Gucci Mane.

- For Tivoli betyder det utrolig meget, at vi både kan give en lang række up-and coming artister plads på vores scener, samtidig med at vi også har mulighed for at få mere etablerede navne på set-listen til Lillefredag.

- Vi glæder os enormt meget til at komme i gang og ikke mindst til at give vore gæster en covid-19-sikker koncertoplevelse, udtaler chef for musik og underholdning i Tivoli Thor Feilberg i pressemeddelelsen.

Samtidig med offentliggørelsen af programmet til Lillefredag afslører Tivoli også, at det nye koncept Havefest, som blev kickstartet i sidste uge, kommer til at fortsætte.

På fredag den 28. maj indtager Peter Sommer således scenen. Og senere på sommeren - den 4. juni - er det Simon Kvamm og bandet Hugorm, der byder publikum op til fest.

/ritzau/

Nyhedsarkiv