Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 19/09/2023 - 10:52

Thomas Eje gør comeback i Tivolirevyen efter 38 år

Linie 3-stjernen Thomas Eje bliver en del af sekstetten, som næste sommer går på scenen i Glassalen, når Tivolirevyen endnu en gang opsættes af Lisbet Dahl.

Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Af: Af Grith Larsen, Ritzau Fokus

Trods anmeldernes lunkne modtagelse var Tivolirevyen et hit blandt publikum. Den succes vil forlystelsesparken genoptage næste sommer, når Tivolirevyen vender tilbage i Glassalen.

Det annoncerer Tivoli i en pressemeddelelse.

Det er endnu en gang Lisbet Dahl, som står i spidsen for revyen, med James Price som kapelmester, og hun har samlet et hold af både erfarne entertainere og nye navne.

Thomas Eje gør comeback i Tivolirevyen, når han næste sommer går på scenen sammen med Rikke Buch Bendtsen, Rikke Bilde og Mikkel Becker Hilgart.

- Jeg havde den glæde at være med i Tivolirevyen for 38 år siden, hvor vi var otte skuespillere, seks dansepiger og orkester, som fik stablet en fantastisk revy på benene, siger Thomas Eje i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg havde ovenikøbet den store glæde og ære at blive kåret som Årets Revyfund og tildelt den prestigefyldte Dirch-medalje. Jeg har sidenhen gennem årene haft dejlige oplevelser i den skønne Glassal med Linie 3-shows i massevis og andre produktioner. Så det bliver næsten som at komme hjem, jubler den 66-årige multiinstrumentalist.

Thomas Eje medvirkede i Tivolirevyen i 1985 side om side med Ulf Pilgaard, Søs Egelind, Finn Nielsen, Kirsten Norholt, Lise-Lotte Norup, Bendt Reiner og Poul-Kristian Jensen.

Tivoli har i mere end 140 år ud af sin 180 år lange historie opført revyer. I år genopstod Tivolirevyen efter en længere pause, og det var revyveteranen Lisbet Dahl, som stod i spidsen for genrejsningen.

Lisbet Dahl oplyste i 2021, at hun ville stoppe i Cirkusrevyen efter 33 sæsoner. Hun understregede senere, at exittet i Teltet på Bakken ikke var ensbetydende med, at hun var færdig på scenen.

Tivolirevyen får premiere 6. juni 2024.

/ritzau/

Nyhedsarkiv