Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 22/11/2018 - 10:54

Superstjernen Robyn optræder på Roskilde Festival

Den svenske sangerinde Robyn kommer tilbage til Danmark for at optræde på Orange Scene i sommeren 2019.

Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Det er over otte år siden, at den svenske popstjerne Robyn sidst spillede på Roskilde Festival, men nu vender hun tilbage til Danmarks største musikfestival.

I sommeren 2019 tager Robyn sine hits med til Danmark og optræder som hovednavn på Orange Scene.

Det oplyser Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

Den 39-årige sangerinde, der debuterede i 1995, kommer forbi Danmark med sit nye album "Honey", der blev udgivet 26. oktober.

Albummet er blevet lovprist af en stor skare af anmeldere. The Guardian kaldte det blandt andet "sensuelt, varmt og glødende".

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahén, kalder hende et ideelt navn.

- Hun er albumaktuel efter mange års pause, og hun har noget på hjertet, der rører vores gæster dybt. Og så kan hun sætte gang i festen på Orange Scene med et fabelagtigt band, et visuelt helstøbt show og en sætliste pakket med hits.

- Hun er kort sagt klar til at gøre sin nat på Roskilde Festival til endnu én af dem, man sent glemmer, siger han.

Robyn er især kendt for sin poplyd, men under de fængende numres overflade ligger der dybe og selvreflekterende tekster, typisk om hjertesorg og ensomhed.

Med sig til Roskilde har hun en parade af hits. Heriblandt "With Every Heartbeat", der i en periode lå nummer et på hitlisten i Storbritannien, og "Dancing On My Own", der endte som nummer to i Danmark.

Albummet "Honey" er Robyns første album i otte år.

Ud over hendes optræden på Roskilde Festival i 2010, var hun også forbi i 2008 og igen i 2009, hvor hun var gæst hos duoen Röyksopp.

/ritzau/