Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Smarte ting du kan gøre med kuverter

Smarte ting du kan gøre med kuverter

Kuverter og konvolutter er en ting de fleste af os har et kendskab til, men vidste du at de både kan hjælpe dig med at spare penge, holde orden i din scrapbog, og meget mere? Kreative løsninger har altid været en vigtig del af menneskets kultur, og hvorfor skulle kuverten ikke også indgå der?

Vi har samlet 3 gode idéer til hvad du ellers kan bruge dine kuverter til, udover selvfølgelig at sende breve, gavekort og mange andre spændende og personlige ting.

1. Budget med kuverter

For mange mennesker er det ikke et problem at lægge sit budget, uanset om man bruger regneark eller blot cirka beløb til de månedlige udgifter. Problemet opstår når man skal til at holde sig inden for de rammer. Og her kan du faktisk benytte kuverter på en yderst effektiv og simpel måde.

Ved at hæve kontanter til dine forskellige udgifter der ikke bliver betalt automatisk kan du opdele dem i poster og give dem hver deres egen kuvert. Et eksempel på en simpel opdeling kunne være:

  • • Mad & Indkøb
  • • Underholdning
  • • Transport
  • • Tøj
  • • Restaurant

Når man har en kuvert der indeholder resten af månedens rådighedsbeløb til dagligvarerne er man mere tilbøjelig til at holde sig inden for grænserne, og man er hele tiden nødt til at forholde sig til det fysiske bevis.

Så selvom denne metode er fra en tid hvor kontanter var den eneste betalingsmetode, er den stadig relevant i vores moderne tidsalder med digitale betalinger de fleste steder.

Flere undersøgelser viser nemlig at betaling med kort eller mobiltelefoner fører til et større forbrug, både hvad angår dagligvarer eller besøg på restaurant.

2. Perfekt til scrapbogen

I dag findes der mange spændende kuverter med flotte og søde motiver, tryk og mønstre. Det er derfor altid muligt at finde et design med en stil der passer netop din helt egen og personlige scrapbog. Og kuverterne kan samtidig være en praktisk løsning i dette tilfælde.

Udover at de pynter noget så flot i scrapbogen i sig selv, kan du også benytte dem til at opbevare små minder. Hvis du for eksempel har fundet et firkløver, nogle blade fra familiens gamle træ, eller andre små souvenirs, kan du opbevare dem i kuverten og lukke den til. Så rasler det ikke rundt, og du kan roligt bladre i scrapbogen igen.

3. Brug til organisering af dagligdagen

På samme måde som scrapbogen, kan man også gøre brug af kuverter i sin dagligdag. Med en køleskabsmagnet kan du lave små gemmesteder til gamle kvitteringer, indkøbssedler og mange andre småting der har tendens til at blive væk hvis de ligger løst på køkkenbordet.

Har du en opslagstavle er det også et oplagt sted at tilføje et par kuverter. Du kan folde kuverten og benytte et par stifter så den altid er åben, så fungerer den som en smart lille lomme til alverdens småting. For eksempel de små stifter til tavlen der ellers ofte forsvinder!

Afsluttende ord

Der findes et væld af muligheder med kuverter, der ikke blot handler om forsendelse. Vi håber at denne artikel har givet inspiration til en kreativ søndag med børnene, eller måske kan hjælpe lidt med organiseringen i din dagligdag.