Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Sådan skaber du de bedste rammer for en god nattesøvn

Sådan skaber du de bedste rammer for en god nattesøvn

Mange mennesker oplever søvnproblemer, og det kan naturligvis skyldes flere ting, men en hyppig årsag er de ydre rammer for søvnen. De ydre rammer er dem, der er omkring dig i dit soveværelse såsom lysindfald fra vinduer, farver på væggene, men vigtigst af alt er sengen, du sover i. Måske har du aldrig tænkt over, at selve sengen er centrum i din nattesøvn, og at den derfor både er vigtig for de timer, du sover, men også for dine vågne dagtimer. Hvordan, vi sover om natten, påvirker nemlig i allerhøjeste grad, hvordan vi har det om dagen. Hvis du derfor af og til vågner op om morgenen og føler dig uoplagt, enten fordi du har vendt og drejet dig i løbet af natten, eller fordi du er øm i nakke eller skuldre, så kan du læse med herunder for at forbedre din nattesøvn.

Sengen, der kan justeres præcis til dig

Et godt råd fra flere sengespecialister lyder: køb elevationsseng der kan justeres til dig, og du vil opleve hvordan din seng tilpasser sig din kropsfigur og din ideelle position, når du sover. Elevationssengen er helt ideel til dig, der har en tendens til at stable dig op ved hjælp af ekstra puder i sengen, når du skal sove. For mange kan det være behageligt at få hævet hovedgærdet en smule, imens man sover, men der er desværre tilsvarende mange, der samtidig vågner op med ondt i nakken og skuldrene, fordi de har ligget forkert på de mange ekstra puder. Her er elevationssengen en fantastisk erstatning, hvor du naturligvis undgår at vågne op med ømme muskler og led. Derforuden kan du naturligvis også hæve fodenden i din elevationsseng, hvis du for eksempel skal have bedre blodcirkulation i dine ben og fødder.

Tilbehøret skal være i orden

Når du vælger at købe en ny seng fra en dansk sengespecialist, investerer du samtidig i mange gode nætter fremover. Husk derfor, at en god sengemodel kræver en topmadras af god kvalitet, så vælg topmadras med samme omhyggelighed, som du vælger din seng. Der er mange forskellige modeller at vælger imellem, og til at hjælpe dig med at vælge den rette, der passer bedst til dig og din nye seng, kan du naturligvis modtage hjælp og vejledning fra din sengespecialist. Det brede udvalg du finder på sengetid.dk er alle udført i eksklusive materialer og er produceret i Danmark. Hvis du allerede nu ved, at du fremover ikke vil gå på kompromis med din nattesøvn, så starter ændringerne med den seng, du sover i.