Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sådan kommer du bedst igennem COVID-19

Vi har efterhånden alle sammen hørt om COVID-19, og mærket hvad den har gjort ved den hverdag vi kender til. Mange mennesker har været i tvivl om hvordan denne virus skal tackles, og det er der en god grund til. Vi har nemlig fået en masse forskellige retningslinjer, og det kan være svært at huske dem alle. Derfor kan du her læse nogle af de absolut vigtigste retningslinjer.

Sådan kommer du bedst igennem COVID-19

Du bør følge disse retningslinjer

Der er ikke nogen af os der ved hvordan vi med garanti kommer af med denne virus. Men der er massevis af folk der arbejder i døgndrift på at gøre hele verden mere sikker, så vi kan færdes normalt igen. Men indtil da, så gør vi klogt i at følge de anvisninger som vi er blevet informeret om. Du har måske allerede hørt om dét med at holde afstand, benytte dig af håndsprit, og hoste og nyse i ærmet. Disse er de ”basale” regler, som har været der siden Corona startede. Men udover disse, så er det også en god idé at anskaffe dig et mundbind, så du ikke skal bekymre dig om potentiel smittespredning, hvis du sidder i f.eks. offentlig transport. Flere og flere mennesker benytter sig af disse mundbind, da vi ikke kan undgå hinanden for evigt, og selvfølgelig skal tilbage på arbejdspladsen og i skole.

Vi står sammen hver for sig

Beskyt dig selv og andre mod COVID-19 og følg de anviste forholdsregler. Vi er alle sammen om at bekæmpe denne frygtelige virus, og hvis ikke vi følger de retningslinjer påvist, så kan der gå endnu længere tid, før hverdagen igen bliver normal. Anskaf dig et mundbind. Du kan både vælge imellem TYPE I & II. FFP2 er for mange det foretrukne valg, eftersom det er denne type som sundhedsvæsnet selv benytter sig af. Vi må erkende at verdenen har ændret sig, og ikke længere er som den plejer. Men hvis du bliver ved med at være opmærksom på din hygiejne og alle andre gør det samme, så kan vi sammen stoppe smittespredningen, og forhåbentligt se et Danmark vi igen kender.