Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sådan får du dit hus solgt

Skal du til at sælge dit hus? Så skal du bestille tid til at få lavet en energimærkning. Det er nemlig lovpligtigt at have en energimærkning ved salg af fast ejendom samt ved udlejning og nybyggeri. Du kan bestille energimærkning her.

Sådan får du dit hus solgt

Hvad er energimærkning?

En energimærkning er et mærke, som indikerer hvor stort energiforbrug dit hus har. Det er selvfølgelig bedst at have et hus med lav energimærkning. Derfor er det klart en fordel at få lavet en energimærkning af dit hus, hvis dit hus har et lavt energiforbrug. Dette kan nemlig få din pris på huset en smule op.

Hvis du sælger et gammelt hus med stort energiforbrug, kan det dog alligevel også være en fordel at få en energimærkning. Ofte kan der nemlig ved ældre huse være store usikkerheder for købere. Energimærkningen giver altså en gennemsigtighed, som kan være afgørende for køb eller ej.

Energimærkning giver en indikation af, hvor du kan forbedre dit hus

En energimærkning bliver lavet ved at en energikonsulent undersøger dit hus. Energikonsulenten undersøger blandt andet isolering, varmeinstallation osv. Derfor kan du også bruge din energimærkning til at vide, hvor du kan forbedre dit hus. Hvis dit hus har været til salg længe, så kan du overveje om det kan betale sig at renovere eller forbedre om man vil. Det kan være, at der vil være flere villige købere, hvis du får forbedret energiforbruget i dit hus og du kan måske endda tjene flere penge på det.

OBH-gruppen hjælper gerne dig

OBH-gruppen laver energimærkninger og har mange års erfaring i lige netop dette. Derudover laver de også tilstandsrapport og eleftersyn, hvis du ønsker dette. Disse rapporter kan give endnu større gennemsigtighed og kan derfor hjælpe dig med at få solgt dit hus. Du kan få lavet tre rapporter på ét besøg og dermed spare både tid og penge. OBH-gruppen er certificerede og godkendt til at lave alle tre rapporter i høj kvalitet. Det kan altså være en klar fordel for dig at kontakte OBH-gruppen, hvis du skal sælge dit hus.