Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Rangér højere på Google med disse 3 simple linkbuilding strategier

Vil du rangere højere i Google, er det vigtigt at andre linker til din hjemmeside. Et link fra en anden hjemmeside kan sidestilles med en stemme på dig og dit brand. Så jo flere stemmer du har, des mere relevant er du i Googles øjne.

Med det sagt er det vigtigt at du tiltrækker de rigtige links - dvs. links fra hjemmesider som Google allerede anser som troværdige. Men hvordan gør du lige det? Det finder du svaret på i denne artikel, som giver dig 3 simple linkbuilding strategier, som du kan afprøve med det samme.

Linkbuilding strategi #1: Udnyt døde links

Du har sikkert prøvet at klikke på et dødt link og blive ført til en hjemmeside der ikke findes mere. Det er selvsagt irriterende, men disse døde links repræsenterer også en oplagt mulighed for at bygge links til din egen hjemmeside. Det gør du ganske enkelt ved at kontakte ejeren af siden, gøre vedkommende opmærksom på at der er et eller flere døde links på siden og fortælle ham/hende at du har en lignende ressource som ville værd at linke til i stedet for. Med denne strategi kan du hurtigt bygge nogle gode links, samtidig med at du hjælper ejeren af siden med at rydde op i de døde links.

Linkbuilding strategi #2: Skriv gæsteartikler for andre sider

Dette er en klassisk linkbuilding strategi, som har været brugt med succes i mange år. Den går i alt sin enkelthed ud på at du skriver gæsteartikler til andre sider i din niche og inkluderer et relevant link til din egen hjemmeside. Vær dog opmærksom på at det ikke er alle der tillader dette, så sørg for at læse reglerne for de enkelte sider inden du begiver dig i kast med en større artikel.

Linkbuilding strategi #3: Links fra ressourcesider

En ressourceside er en side der linker til relevante hjemmesider, produkter og andre ressourcer indenfor et givent emne. En ressourceside om søgemaskineoptimering kunne indeholde links til forskellige SEO værktøjer og SEO guides. Disse sider hjælper læseren til at skabe et overblik over emnet ved at samle alle relevante ressourcer. Kan du finde en eller flere af disse sider inden for din niche, kan du kontakte administratoren bag siden og spørge om vedkommende er interesseret i at inkludere et link til din hjemmeside.

Afsluttende bemærkninger

Fælles for alle disse strategier er, at de hjælper andre hjemmesider. Når du skal bygge links til din hjemmeside, bør du altid spørge dig selv, hvordan du kan hjælpe andre bloggere og hjemmesideejere i din niche. Hvis du kan du finde en smart måde at hjælpe andre i din niche, er du allerede nået langt i forhold til at bygge flere links.

Vil du lære mere om hvordan du opnår topplaceringer i Google, er Linkbuilding Bogen et godt sted at starte. Den indeholder konkrete og praktiske tips som du kan implementere i dag.