Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Pas godt på din bil – ellers kan det blive dyrt

En bil er er en stor investering, og den er samtidig meget dyr i drift og at reparere på. Derfor er det vigtigt at man passer på sin bil, og sørger for at finde den rigtige bil fra start. Hvis man køber en bil med problemer, og den derfor ofte skal på værkstedet, så kan det koste dig rigtig mange penge, og det havde altså været bedre at investere i en nyere bil.

Der er visse tiltag som man kan gøre sig for at mindske at uforudsete udgifter opstår, og det er vigtigt at overholde disse for ikke blot at undgå reparationsudgifter, men også for at holde bilen pæn og dermed nemmere at sælge i sidste ende.

Pas godt på din bil – ellers kan det blive dyrt

Overhold alle bilens service

Når det kommer til at få mest ud af sin bil, både rent praktisk men også når du engang skal af med den igen, så er det super vigtigt at man overholder eller har overholdt alle sine services. Service på bil er ligesom et årligt tandlægetjek – det koster lidt penge, men det kan blive meget værre og dermed også dyrere i den anden ende hvis man lader være.

Derfor er det altså vigtigt at man overholder service, og dermed får fikset de små potentielle problemer undervejs, således de ikke udvikler sig til noget større.

Jævnlig vask og undervognsbehandling er en god idé

MNår det kommer til at passe på sin bil, så er det en meget god idé at vaske sin bil regulært. Det betyder måske en gang hver 14 dag, eller en gang i måneden. Specielt i vintermånederne hvor kommunen spreder salt ud er det vigtigt at man får den vasket, for ellers kan denne salt ætse på undervognen. Her er det derfor også en god idé at få en undervognsbehandling. Det kan ikke rigtig betale sig hvis du køber en gammel brugt bil, men hvis du f.eks. køber en ny bil, og har mulighed for at takke ja til en undervognsbehandling, så skal man altid gøre dette.

Få mest ud af din bil ved at sælge på dette rette tidspunkt

Hvis du skal have mest mulig ud af din bil, så er det også vigtigt at man vælger det rigtige tidspunkt at sælge på. Der er stor forskel på en 3 år gammel bil der har kørte 80.000 km og en der har kørt 200.000 km. Yderligere, så skal man altid sælge før årgangsskifte, således man altså sælger en 3 år og 8 måneder gammel bil, og ikke venter indtil den er 4 år gammel – det gør altså en forskel! Sørg for at den ikke har kørt over 130.000 – 150.000 km hvis du alligevel vil have ny bil indenfor det næste år. Ellers bør man måske overveje at køre den helt ud.