Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Parkeringskontrol - vælg et professionelt parkeringsselskab

Parkeringskontrol - vælg et professionelt parkeringsselskab

Er du led og ked af, at de private parkeringspladser, som er tilknyttet din ejendom, konstant er optaget af biler som intet har at gøre på matriklen? Så er du ikke alene.

Uvedkommende og hensynsløs parkering er et stort og velkendt problem, især i tættere bebyggede områder og nær interessepunkter. Ofte må beboere og medarbejdere i disse ejendomme se sig henvist til parkering på gaden, enten langt væk fra deres respektive bolig eller arbejdsplads, eller mod betaling. Og det kan man jo ikke byde folk, som har betalt for en bolig eller et kontor med tilhørende parkeringspladser.

Hvordan får jeg has på parkeringssynderne?

Der er flere muligheder, når det handler om at komme uønsket parkering til livs. En af de mest populære – og samtidig allermest effektive – er at spærre området af med hegn eller lignende. Adgangskontrol foregår ved hjælp af pullerter eller bomme, som kan aktiveres på flere måder – enten ved fremvisning af token eller gyldig parkeringsbillet, eller ved scanning af bilens nummerplade.

På den måde er det kun de retmæssige indehavere af de respektive parkeringspladser som kan komme ind og parkere. En særdeles effektiv løsning, hvis man vel at mærke har mulighed for at spærre parkeringspladserne af. Det er desværre ikke alle som har den mulighed, hvorfor det er en god idé at kigge ind i alternativer, hvis parkeringssynderne skal væk én gang for alle.

Få hjælp til parkeringskontrol hos et parkeringsselskab – det betaler sig

Du kan selvfølgelig vælge selv at udføre parkeringskontrol, med alt hvad dette indebærer af registrering af biler, udskrivelse af bødeforlæg, inddrivelse af skyldige beløb med videre. Der er dog her tale om et stykke tungt og tidskrævende arbejde. Og hvis du vil være helt sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange, bør du i stedet overlade den til et parkeringsselskab.

Hvordan kan et parkeringsselskab hjælpe mig?

Et parkeringsselskab har mulighed for at hjælpe dig på op til flere måder når det handler om parkeringsservice. Vælger du et professionelt parkeringsselskab med mange års erfaring inden for området som for eksempel UnoPark, er du garanteret parkeringsservice i topklasse.

Du får blandt andet parkeringskontrol ved dygtige og rutinerede parkeringsvagter som har hjemmel og beføjelse til udskrivning af bødeforlæg. UnoPark står for inddrivelse af de skyldige beløb samt opsætning af skilte og automater til udstedelse af parkeringstilladelser.

Du kan læse meget mere om parkeringsservice og parkeringskontrol, og kontakte UnoPark direkte via hjemmesiden UnoPark.dk