Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Krypto Hvaler Vågner Efter Et Stille År: Derfor Køber De Metacade Tokens

Krypto Hvaler Vågner Efter Et Stille År: Derfor Køber De Metacade Tokens

2022 var et hårdt år for krypto. Krypto hvalerne var relativt stille, imens de prøvede at lave en strategi til situationen og holdt fast indtil bear markedets usikkerhed gik over. Nu hvor 2023 allerede viser store tegn på at bear markedets bund er ramt, er hvalerne vågnet op - og de ser ud til at gå direkte efter et spændende nyt projekt, kendt som Metacade.

Metacade er et disruptivt nyt projekt, der positionerer sig selv i hjertet af GameFi revolutionen, og som allerede trækker overskrifter hos krypto nyhedsmedierne. Som svar på de detaljerede planer, der er blevet fremlagt af Metacade teamet i dets whitepaper, har projektet set stigende interesse i dets presale og har rejst vanvittige $13.6m på bare 17 uger uden tegn på at sagtne farten.

Kan Web3 teknologi bruge Metacade til at tiltrække gamere?

GameFi er en innovativ sektor i Web3, der medbringer finansielle fordele gennem blockchain teknologi ind i gamingens verden. Det betyder, at projekter som Metacade, som tilbyder en omfattende og fordybende platform for gamere også er i stand til at kunne levere nye kanaler af indtægter ved at bruge funktionaliteten fra decentraliseret finans (DeFi).

Som et resultat heraf, er Metacade i stand til at gøre det muligt for deres gamere at finde nye indtægtskilder fra gaming, hvilket uden tvivl vil resultere i høje niveauer af adoption, når mainstream industrien opfanger de fordele, der er til rådighed. Det er bare én grund til hvorfor, krypto hvaler viser så megen interesse i projektet.

Branchen har faktisk så stort et potentiale, at den meget respekterede krypto børs, Crypto.com’s research antyder at blockchain gaming kunne være op mod 50 milliarder dollars værd i 2025, hvilket giver sektoren væksttal ti gange større end traditionel gaming.

Vækstpotentialet er bare én af grundene til, hvorfor investorer naturligvis er oppe at køre over Metacade. Planerne, der er beskrevet af Metacades team, viser meget klart den realistiske strategi, Metacade har på plads for at blive et centrum for GameFi og for at tilbyde en omfattende og fordybende gaming oplevelse, der appellerer til et meget bredt publikum på mere end 3 milliarder gamere derude og demonstrerer, at Metacade hurtigt kunne sikre sig et kæmpe stykke af markedet.

Kan MCADE nå $1 i 2023?

MCADE tokenet er livsnødvendigt for kerne funktionaliteten af Metacade økosystemet, og derfor kan vi forvente at se at antallet af brugere på tværs af platformen stige og dermed stiger efterspørgslen på MCADE også - og prisen bliver højere.

En anden nøglefaktor er, hvor investor venligt MCADE tokenets design er, hvor tokenet har et udbud på kun 2 milliarder tokens i cirkulation. Det kan også prale af staking muligheder, hvilket betyder, at indehavere kan få en passiv indtægt, mens de venter på afkast for deres beholdning.

Disse faktorer, sammen med de tekniske frigivelser og en aggressiv markedsføringsplan, går alt sammen i gang i 2023, hvilket betyder, at niveauet på $1 sidst på året, som mange forudser, er relativt sandsynlig. Det lave udbud betyder, at dette kun ville kræve, at projektet når en markedsværdi på 2 milliarder dollars, hvilket er på niveau med de all-time-highs af mange projekter indtil videre.

Hvad er Metacade?

Metacade går efter at ændre gaming verdenen og gøre det muligt for brugere at få en indtægt, imens de bruger tid på deres favorit hobby ved at bygge den største play-to-earn arkade på planeten. Dette gøres på en omfattende måde for at maksimere det totale adresserbare marked (TAM) for projektet. Ved at gøre det muligt at inkludere forskellige spillestile i deres belønningssystem og tilbyde det største udvalg af titler, ser det ud til, at Metacade er klar til vidtrækkende succes.

Alt dette betyder, at vi kunne se Metacade begynde at tiltrække mange gamere, i takt med at de forskellige tekniske frigivelser går live, og at opmærksomheden omkring projektet bliver mere mainstream. Dette kunne give Metacade en kæmpe brugerbase, som alle sammen har brug for det MCADE token, som krypto hvalerne er så desperate for at få fat på lige nu.

Hvordan virker MCADE?

MCADE utility tokenet bruges som økosystemets valuta og bruges til alle værdiudvekslinger og til at drive belønningssystemet. Det høje niveau af nytteværdi, som tokenet tilbyder, sammen med dets begrænsede udbud betyder, at det vil føre til et øget købs pres i takt med at brugere kommer på platformen.

At holde MCADE giver også ledelsesrettigheder til indehaverne, helt over til Metagrants programmet, som har fået omfattende ros fra analytikere. Dette program gør det muligt for spiludviklere at præsentere deres idéer for Metacade fællesskabet, hvor MCADE indehavere kan stemme på hvilke spil, de vil finansiere. Dette vil sikre en jævn strøm af gamer-bestemte top-kvalitets spiltitler, der kommer til platformen sammen med et stærkt brugerengagement og vækst.

Metacade er en sjælden mulighed

Med så meget potentiale, står det klart hvorfor Metacades presale har fået kæmpe interesse på tværs af krypto nyhederne, og hvorfor så mange krypto hvaler holder øje med deres presale. Idet fremsynede investorer fortsætter med at drive et højt momentum for projektet, ser det mere og mere realistisk ud, at presalet vil blive udsolgt hurtigt, og at interesserede parter skal se på det så hurtigt som muligt.

Du kan deltage i Metacade presalet her.