Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Find de billigste flybilletter til sommerferien

Så snart at julemaden er spist, og gaverne er pakket ud, så begynder vi at tænke på næste års sommerferie. Men hvordan flyver man billigst afsted? – Det får du gode råd om her.

Prissammenligningssiden Travelmarket.dk, der er blevet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk, giver her gode råd om at finde billige flybilletter til rejsen.


Find de billigste flybilletter til sommerferien


Der findes ikke en fast formel, der fortæller dig præcist, hvornår du skal rejse, hvornår du skal booke, hvor du skal rejse til- og fra og så videre.

Men heldigvis kan der ofte være penge at spare, hvis du kender nogle få tricks. Dem får du nogle af her.

Køb i god tid

Et af de bedste råd man kan få, når der skal bestilles flybilletter til sommerferien, er at booke flybilletterne i god tid. Når det gælder rejser i højsæsonen, er det oftest gældende, at priserne bare stiger og stiger, jo længere du venter. Book gerne i januar, hvis du finder en god pris.

Overvåg flypriserne med prisagenter

Hvis du allerede nu ved, hvor du gerne vil rejse hen og på hvilke datoer, er det helt oplagt at oprette en prisagent. Med en prisagent får du nemlig en daglig mail med prisen på din flybillet, så du kan slå til, når prisen er, som du ønsker. På Travelmarket kan du oprette ligeså mange prisagenter, som du ønsker og dermed holde øje med priser på flere flyrejser.

Tjek priser fra flere afrejselufthavne

Dette trick er specielt godt til jyder og fynboer, men kan selvfølgelig bruges af alle danskere 😊. Der kan være mange penge at spare ved at søge afrejse fra forskellige lufthavne. Nogle gange er flybilletter fra Aalborg billigere end fra Billund, nogle gange er Hamborg billigst, og nogle få gange kan det faktisk betale sig at tage toget fra København til Jylland for at spare penge på flybilletterne. På Travelmarket kan du søge efter priser fra flere forskellige lufthavne i én søgning.

Flyt flyrejsen nogle dage og spar penge

Nogle gange kan der være mange penge at spare på at flytte flyrejsen nogle enkelte dage, og måske være 6 eller 9 dage på ferie i stedet for 7. Prisforskellene kan skyldes, at nogle flyselskaber kun flyver på udvalgte dage, eller at nogle er mere populære og dermed dyrere end andre. Når du har søgt en flybillet på Travelmarket.dk, kan du øverst på skærmen folde en priskalender ud og se priser på andre dage. Den feature er værd at bruge.

Brug altid en prissammenligningstjeneste som Travelmarket.dk

Uanset hvor du skal hen, og hvornår du skal rejse, er det godt at bruge en prissammenligningstjeneste som Travelmarket.dk. På Travelmarket.dk sammenligner vi priser fra mange forskellige rejsebureauer og flyselskaber, og hjælper dig på den måde med at finde den billigste pris.

Det er vores vigtigste mål at finde de billigste flybilletter til vores brugere, og vi giver derfor også prisgaranti på flybilletter. Af den grund kan du roligt bruge Travelmarket.dk, når du skal finde dine flybilletter til sommerferien.