Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Få styr på graviditeten, få din krop tilbage igen!

Næsten alle mødre kan nikke kendende til, at efter den første fødsel måske efter den anden så har formerne bare ikke været det samme siden. For mange kan dette være et problem som de har prøvet at komme til livs, hertil ikke ved helt hvordan det skal gøres.

Det er vigtigt man har en så bekvem og god graviditet mens den står på, hertil kan man efterfølgende have nogle helt naturlige men på kroppen. Man kan dog efter noget tid begynde at arbejde på kroppen.

Så hvis du også føler du kunne bruge nogle gode råd til at få kroppen i den gode form den har været, så læs med her, vi kommer med de bedste råd til en flot stram krop.

Ikke spis for 2, men spis mere

Hvis det er din første graviditet, så er du nok helt over skyerne, hertil glæder dig helt vildt.

Man er muligvis allerede begyndt, at lede efter de bedste råd igennem Google.

Her kan vi starte med, at afblæse myten om man skal spise for to. Man skal nemlig ikke overfede sig selv, man skal godt nok spise mere dog med måde. Det er vigtigt man husker, at spise sundt, varieret og godt.

Man må nemlig ikke tage unødigt meget vægt på når man bliver gravid. Der er tidligere lavet en international undersøgelse, den er lavet på baggrund af 12.000 gravide kvinder.

Et kort overblik så kan man se, at undersøgelsen der er udgivet i det engelske lægevidenskabelige tidsskrift British Medical Journal viser specifikke vægte. Undervægtige kvinder kun bør tage 13-18 kilo på.

Kvinder med normalt BMI bør kun tage mellem 18,5 til 24,9 kilo på.

Hertil de svært overvægtige kun må tage 6-9 kilo på.

Husk at opdatere garderoben

Hvis du er kommet til stadiet i din graviditet, hvor maven for alvor vokser, så kan det være belejligt med en opdateret garderobe.

Man kan med stor fordel, tage et kig inde hos Mamamilla.

Du kan inde på siden, finde både tøj som er mere optimalt for dig under din graviditet, men også tøj til din lille øjesten når barnet først kommer til verden.

Træning under graviditet

Når du er gravid, så er det godt for både dig og barnet at du får motioneret.

Det behøver naturligvis ikke at være en meget hård træning, men en træning man kan holde ved lige.

Når man skal træne, er det vigtigt man får dækket sine vitaminer og får de nødvendige kosttilskud. Det er nemlig også vigtigt man som gravid får sine nødvendige vitaminer.

Hos Helsebixen kan du få alt inde for kosttilskud, men også supplementer til graviditeten.

Man kan inde på deres webshop, få supplementer til graviditeten og efter graviditeten.

Kroppen følger ikke med din hårde træning

Hvis du har prøvet at holde en god træning ved lige under graviditeten, har opbygget en stram kost hertil trænet regelmæssigt efter graviditeten, men kroppen ikke har fulgt med. Så kan du med fordel se på alternativerne.

Graviditeter er en individuel ting, på nogen kan den tydeligt ses efter endt graviditet, mens man på andre næsten slet ikke kan se det. Hertil kan man for det meste få trænet det overskydende fedt væk.

Hvis man dog er en af de mindre heldige, som har fået en del overskydende hud efter endt graviditet, kan man stadig få hjælp.

Man kan nemlig inde hos Roskildeprivathospital, få hjælp af deres professionelle personale. De kan nemlig hjælpe dig med en mindre hudreduktion. Med en hudreduktion, kan du komme den slappe hud til livs.

Når du kommer den overskydende fedt til livs, så kan du med fordel se frem til en krop der er så tæt på før graviditeten som muligt.