Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Få styr på din træning – brug en personlig træner

Når man vil ændre noget i sit liv kan det være rigtig svært uden hjælp og sparring. Hvis man gerne vil ændre på sin krop, tabe sig eller komme i bedre form, kan det virke ret uoverskueligt at komme i gang. Har du ikke haft din gang i et fitnesscenter, er det måske noget af en overvindelse at gå ind og oprette et medlemskab for ikke at tale om rent faktisk at tage derhen for at træne. Og når du så står der ved maskinerne, så skal du også vide, hvad du skal træne og hvordan, for at nå de ændringer du længes efter. Derfor er det en kæmpe gave til dig selv, hvis du får dig en personlig træner, der kan hjælpe dig, støtte dig og sørge for, at du træner på den helt rigtige måde.

Få styr på din træning – brug en personlig træner

Undgå usikkerhed

Det er meget let at føle sig usikker og lidt akavet, når man står i et fitnesscenter for første gang eller måske for første gang i mange år. Er man så heller ikke tilfreds med, hvordan man ser ud, så bliver det ikke bedre. Som alle andre steder hersker der en speciel kultur i et fitnesscenter. Man skal lige finde ud af, hvordan tingene gøres, hvilke regler, der er, og hvordan man forholder sig til hinanden. Hvis du har koblet en personlig træner på fra starten behøver du ikke spekulere over alt dette. Du har en professionel og hjemmevant person ved din side, som guider dig igennem. Det betyder, at du kan koncentrere dig fuldt ud om træningen.

Undgå forkert træning

Mange tror, at hvis man vil tabe sig eller have en mere muskuløs krop, så skal man bare begynde at træne i et fitnesscenter. Men sådan hænger det ikke altid sammen. Du kan træne en muskelgruppe længe uden at opnå de ønskede resultater ganske enkelt, fordi du ikke træner på den rigtige måde – med den rigtige vægt og de rigtige intervaller mv. I yderste konsekvens kan det også være skadeligt for dig, hvis du ikke træner korrekt. Det er dette en personlig træner ved alt om. Med en professionel sparringspartner behøver du ikke træne forgæves. Du vil få de mest effektive øvelser med det samme, som ikke skader din krop.

Få sat din træning i system

Når du har en personlig træner, vil han eller hun i samarbejde med dig lægge en plan for din træning. I vil snakke om, hvordan træningen kan tilrettelægges bedst i forhold til dit liv, arbejde og familie. På den måde får du integreret træningen i dit liv og får lavet et bæredygtigt system, som du kan overholde. Viser det sig at planen skal justeres hen ad vejen, gør du det sammen med din træner. Det vigtigste er, at din træning tilrettelægges, så du faktisk får trænet.

Bevar motivationen

Et andet punkt, der er vigtigt, når man snakker om træning er motivation. Det er til tider særdeles svært at trække sig selv afsted til træning. I de perioder får du stor gavn af din personlige træner. Han eller hun er uddannet i at motivere og hjælpe, når det bliver hårdt og surt. Det er guld værd at have støtte og opbakning fra et andet mennesker, der kender dine mål og ønsker og som virkelig ønsker at hjælpe dig med at opnå det, du stræber efter.

Dit livs måske bedste beslutning

Det kan gå hen og blive en af dit livs bedste beslutninger, hvis du vælger at træne med en personlig træner. Hvis du har gået med for mange kilo på sidebenene i mange år og har prøvet alt for at få dem væk, så fortjener du at få en professionel sparringspartner, der ved, hvad det drejer sig om. Så når du i mål.