Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Få opbevaret dine ting sikkert og varmt

Få opbevaret dine ting sikkert og varmt

Har du en række ting, du gerne vil have opbevaret eller opmagasineret? Det kan være, du er flyttet i en mindre bolig og derfor ikke har plads til det samme, som du havde før, eller måske du skal rejse gennem en længere periode og derfor har brug for et sted, hvor dine ting står i mellemtiden – det er langt fra alle, der kan låne et lofts- eller kælderrum ved familien. Det findes der heldigvis løsninger for. Har du for eksempel overvejet et lagerhotel?

Måske du spørger dig selv hvad et lagerhotel egentlig er? Grundlæggende er det et sted, hvor du kan leje en boks, som du kan opbevare ting i. Hotellerne er opvarmede, så dine møbler eller andre ting ikke risikerer frost- eller kuldeskader, ligesom alle bokse er sikrede, så det kun er dig der har adgang. Det gør forhåbentlig, at du føler dig tryg ved at opbevare dine sager der.

Find den rette størrelse

Typisk er lagerhoteller udregnet i kvadratmeter, når man kigger på størrelsen af de enkelte bokse. Det kan være svært helt at danne sig et overblik over det, så nogle gange kan det godt betale sig lige at tage et kig på de forskellige muligheder. Selvom arealet måske ikke lyder af meget, er det vigtigt at huske på, at I kan stable op i højden, så der pludselig er rigtig mange kubikmeter at arbejde med – og så er det let at få plads til en masse.

Det skal helst være let for dig at få dine ting transporteret til lagerhotellet. Derfor er det da også muligt at parkere, så der kan læsses af både inde og ude. Det gør, at du godt kan klare en flytning eller afhentning fra depotet, også selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side – så er det bare selve transporten, du skal have styr på.