Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Få insiderviden om linkbuilding fra online fora

Administrerer du en hjemmeside, og har du måske endda en dertilhørende online shop? Så vil du have alt at vinde ved blive klog på Googles søgealgoritmer, og hvordan du skal bruge disse til din fordel. Der findes et utal af tips og tricks som kan betyde hele forskellen for din hjemmesides placering på Google, og netop denne placering afgør i høj grad, hvor meget trafik du får på din side.

Men hvordan bliver man klog på linkbuilding, spørger du måske? Et godt bud, er ved at erhverve sig læsemateriale som kan give et godt overblik samt dybdegående beskrivelser og teori. Så hvor skal du starte, når du søger læsestof?

Læs dig frem til flere besøgende på din hjemmeside

Du kan finde en del tommelfingerregler på internettet som er baseret på varierende mængder af erfaring og spekulation. Du kan finde gode råd i nogle af disse, men det kan være svært at afgøre, hvilke af disse artikler som har brugbar information, og hvilke som er for spekulative eller sågar forældede.

Derfor kan du med fordel vælge at læse dig frem til ekspertviden fra få enkelte kilder som har fod på erfaring og research. På den måde ved du, at det du læser kan tages for gode vare.

Vælg den rette forfatter, når du læser faglitteratur

Når det kommer til netop faglitteratur, handler det om at finde frem til artikler skrevet af dygtige fagfolk med dybdegående erfaring og noget reelt at sige. Og de kriterier, mener vi bestemt, det online forum Den Danske Linkbuilding Klub overholder. Dette forum er administreret af eksperten Henrik Bondtofte som ligeledes udgiver 2 nye artikler omkring linkbuilding hver måned. Disse artikler er unikke for Den Danske Linkbuilding Klub og udgives ikke andre steder.

Henrik Bondtofte har mange års erfaring indenfor både linkbuilding og søgemaskineoptimering generelt, og er i særdeleshed en forfatter som har noget at fortælle. Linkbuilding og søgemaskineoptimering er, som al anden digital teknologi, emner man skal holde sig opdateret indenfor, da der sker konstant udvikling, og da der absolut er en konkurrence om, hvem der får de besøgendes kliks. Men hvad får jeg ud af et abonnement til Den Danske Linkbuilding Klub?

Vælg en betalingsform som passer dig og nyd godt af linkmulighederne

Du vælger selv, om du vil betale et fastsat abonnement, som giver adgang til alle forummets artikler, eller om du hellere vil udvælge specifikke artikler og så betale for dem hver for sig.

Er det ikke blot læsestof, du er interesseret i, kan du også få linkmuligheder så du kan få oprettet backlinks til din side hurtigt og effektivt. Og så kan du endda få det på både dansk, svensk og tysk.

Erfaringsbaseret information vedrørende Linkbuilding er en stensikker måde at forbedre sine besøgstal. På forummet finder du konkrete fifs til at få flere besøgende. Selv hvis du føler dig garvet indenfor linkbuilding, vil blot få enkelte tips, du ikke kender til, kunne give dig en mærkbar forøgelse i din hjemmesides besøgstal.