Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

London, 21/01/2021 - 10:57

Dansk kvinde sætter milepæl med topjob i britisk bettingfirma

Jette Nygaard-Andersen er ny topchef for Entain. Det er første gang, en kvinde lander en stilling som hendes.

Herwig Prammer/Reuters

Af: /ritzau/

Danske Jette Nygaard-Andersen er udpeget som ny topchef i den britiske koncern Entain, der er en af verdens største sportsbetting-koncerner.

Det oplyser Entain i en pressemeddelelse.

Entain er kendt for at eje bettingbrands som eksempelvis Bwin og Ladbrokes.

Jette Nygaard-Andersen er langt fra ubekendt med Entain, da hun indtil nu har været ekstern direktør i koncernen.

Stillingen som administrerede direktør overtager hun fra Shay Segev, der er på vej videre til en topstilling i et andet stort bettingfirma.

- Jeg er meget begejstret for at have muligheden for at fortsætte det ekstraordinære momentum, som Entain har på sine eksisterende markeder, såvel som at hjælpe det med at komme ind på nye regulerede markeder og nå nye målgrupper, siger Jette Nygaard-Andersen.

Ifølge sin hjemmeside beskæftiger Entain mere end 24.000 personer på tværs af fem kontinenter.

Selskabet er noteret på børsen i Storbritannien.

Ifølge Reuters er Jette Nygaard-Andersen den første kvinde nogensinde, der er topchef i et børsnoteret bettingfirma i Storbritannien.

Bestyrelsesformanden i Entain, Barry Gibson, er meget begejstret for udsigten til at have Jette Nygaard-Andersen til at lede virksomheden fremover.

- Vi er meget heldige at have en sådan fremragende kandidat og færdiglavet topchef i Jette.

- Hun er allerede dybt involveret i Entains strategi og deler tydeligt vores ambition om at være verdensledende inden for sportsvæddemål og spilunderholdning, siger Barry Gibson.

Jette Nygaard-Andersen har været ansat i Entain siden 2019. Tidligere har hun blandt andet været topchef i medievirksomheden MTG, der senere blev til Nent Group.

Hun har gennem årene også haft forskelligt bestyrelsesarbejde.

De seneste år har hun været bestyrelsesmedlem i medicovirksomheden Coloplast. I en kort periode har hun også været bestyrelsesformand for e-sportsholdet Astralis.

/ritzau/

Nyhedsarkiv