Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Cykel med dine børn i skole eller børnehave

Mange vælger at tage bilen, når børnene skal afleveres i skole eller børnehaven, selvom man bor i nærheden af både børnehaven/skolen og dit arbejde.

Men der er en lang række fordele ved at tage cyklen i stedet for bilen.

Cykel med dine børn i skole eller børnehave

Hvad hvis man ingen cykel har til børnene?

Hvis dine børn ingen cykel har, er det bare at købe en til dem. Du kan få børnecykler i en pris alle kan være med til, og du vil hurtigt have sparet cyklen hjem, i forhold til den benzin du ville bruge i stedet. Du kan se et bredt udvalg af børnecykler her.

Godt for miljøet

Det kommer nok ikke bag på nogen, men det er godt for miljøet at du vælger at skippe bilen, og i stedet kaster dig over cyklen.

Undgå trafikpropper

Hvis du bor i byen, kender du nok allerede til at du ikke er den eneste der skal møde kl 8.00 og har fri kl 16.00. Det har mange andre også, og det skaber hurtigt trafik propper i byerne. Men det kan du undgå, da der ikke er trafikpropper på cykelstierne.

Motionen er godt for både dig og dine børn

Det at cykle er en god måde at starte dagen på, da man får rørt sig, og får sat gang i kroppen, hvilken giver dig mere energi til at klare resten af dagen, og det samme gælder dine børn. Når i kommer hjemme igen efter en cykeltur, er i også trætte på den sunde måde, og har fået den daglige motion i har brug for.

Det er også godt for udviklingen af dine børns motorik, og deres forståelse for trafikken, når de cykler selv.

Så der er vidst ikke så mange undskyldninger for at tage bilen, fremfor cyklen. Så spænd hjelmen og hop op på cyklen, næste gang i skal i børnehave og på arbejde.