Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Aarhus, 01/03/2021 - 10:56

AGF dropper protest efter drama i Parken

AGF nedlægger alligevel ikke protest efter FCK-kamp, og direktør Jacob Nielsen undskylder kritisk udtalelse.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Superligaklubben AGF vil alligevel ikke nedlægge protest efter søndagens medrivende 3-3-kamp mod FC København.

Det siger AGF-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside mandag.

Søndag gav han udtryk for, at han ville nedlægge protest på baggrund af en yderst dramatisk afslutning på opgøret.

FCK udlignede til 3-3 på et straffespark, som blev dømt, efter at dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt egentlig havde fløjtet af, hvilket fik AGF-lejren i det røde felt.

- Det var en "once in a lifetime"-afslutning på kampen, og vi var i vores følelsers vold, fordi vi følte os bortdømt - ikke mindst i forhold til straffesparket og den lange tillægstid.

- Men efter at have sovet på det hele, er vi kommet frem til, at vi ikke går videre med sagen, siger AGF-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Jørgen Daugbjerg Burchardt medgav efter kampen, at det var en fejl at fløjte opgøret af, før videodommerne i VAR-vognen havde afklaret, om der var straffespark i situationen lige inden dommerens slutfløjt.

På baggrund af tv-billederne, som Burchardt selv gennemså på sidelinjen, blev der dømt straffespark. Jonas Wind udnyttede kampens sidste spark til at sikre en pointdeling i topkampen.

Efterfølgende undskyldte dommeren over for AGF, at han havde begået en fejl ved at fløjte af.

Den undskyldning accepterer Jacob Nielsen.

Samtidig beklager AGF-direktøren, at han i et interview med Discovery kort efter slutfløjt gav udtryk for, at superligadommerne generelt dømmer til FC Københavns fordel.

- Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at undskylde for, at min retorik var for hård umiddelbart efter kampen. Ikke mindst over for FC København, hvor jeg i kampens hede sagde, at de var gode til at manipulere med dommerne.

- Det udtryk vil jeg gerne beklage. Selv om sindene var i kog, fordi vi måtte se tre point blive vekslet til et enkelt, skulle jeg ikke have sagt det, siger Jacob Nielsen.

/ritzau/

Nyhedsarkiv