Annonce:

GUIDE TIL PENISRINGE

Her en guide til, hvad en penisring kan gøre for dig, og hvilke typer du kan vælge imellem.

Penisringens formål er at give dig en kraftigere og fyldigere erektion. Trykket fra ringen får blodet til at blive i din penis, så du kan holde længere. Som bonus vil din partner kunne mærke, at din penis føles større.

Penisringe

Typer af penisringe

Penisringe kan inddeles i 3 kategorier: Den helt klassiske penisring, den med vibrator og den til både penis og kugler. Til alle typer er det en god ide at bruge lidt glidecreme, det vil gøre hele oplevelsen bedre og selvfølgelig mere glidende.

Den klassiske

Sæt penisringen på helt nede ved penisroden. Du kan gøre det, både når din penis er slap og stiv, så prøv dig frem. Lad ringen sidde ved roden under sex med din partner, eller mens du onanerer. Har du aldrig prøvet en penisring før, er det er en god idé at starte med en til begyndere.

Med vibrator

Påsæt din penisring med vibrator på samme måde som den klassiske. Når den sidder rigtigt, tænder du vibratoren for ekstra nydelse til din partner. En god sexstilling til denne type penisringe er cowgirl, så din partner selv kan styre, præcis hvor vibrationerne skal ramme.

Til penis og kugler

Før ringen ned over både penis og kugler, helst inden du har fået erektion. Jo stivere din penis er, jo sværere er det at sætte ringen på omkring hele pakken. Brug gerne en helt enkel version, når du skal prøve det for første gang. Derefter kan du altid udforske mere avancerede muligheder.

Brug din penisring med omtanke

En penisring må som hovedregel ikke sidde længere end ca. 20 min. Men det er selvfølgelig forskelligt, hvad der føles godt og behageligt, så mærk efter. Husk også, at ringen aldrig må sidde så stramt, at det føles direkte ubehageligt. Så har du købt den for lille.

Oplever du den mindste form for ubehag, så tag ringen af. Måske skal du prøve det et par gange, før du har vænnet dig til følelsen af at have en penisring på.