Annonce:

DEN BEDSTE VIBRATOR

Herunder er de mest populære, testvindende vibratorer, som kan hjælpe dig med at vælge, hvilken type der er den rigtige for dig.

Den bedste klitorisvibrator

Den bedste klitorisvibratorDen ser måske ikke ud af meget, men lad dig ikke narre. Rocks Off 120mm er en meget effektiv klitorisvibrator, der uden tvivl vil glæde de fleste. Dens form gør det nemt at målrette stimulationen, og den styres med en enkelt knap, så du bare kan koncentrere dig om at nyde.

Det bedste vibratoræg

Det bedste vibratorægLELO Lyla 2 er et trådløst vibratoræg, der føres op i kvindens skede og fjernstyres med den trådløse fjernbetjening, så vibrationerne kan nydes både ude og hjemme. Kvalitet, materialer og design er i top, og med sine kraftfulde vibrationer, diskrete lyd og fjernbetjening med SenseMotion-teknologi skiller Lyla sig virkelig skiller ud. Brug Lyla til ekstra fræk leg med en partner, hvor du enten styrer din partners nydelse eller du lader din partner styre din.

Den bedste rabbitvibrator

Den bedste rabbitvibratorDen populære Sinful Rabbit Vibrator Original er en af favoritterne inden for rabbitvibratorer, og den er for dig, der gerne vil have dybe og intense orgasmer. Den lille “kanin” forkæler klitoris med kraftfulde vibrationer, mens kuglerne i skaftet masserer skeden. Kombinationen gør rabbitten til et meget nydelsesfuldt bekendtskab.

Den bedste vibrator til G-punktet

Den bedste vibrator til G-punktetDen stilfulde G-punktsvibrator Fun Factory Delight kaldes Svanen på grund af sin svungne udformning, og den er særdeles velegnet til dybe G-punktsorgasmer. Massage af G-punktet kræver nemlig sexlegetøj med stor krumning, og det får du med Delight. Svanen er mange sexologers og sexeksperters foretrukne sexlegetøj.

Den bedste Magic Wand

Den bedste Magic WandHar du set “Sex and the City”, har du sikkert også hørt om den berømte og meget kraftige magic wand vibrator. Så kraftig og effektiv, at der næsten medfølger orgasmegaranti.

Hitachi Magic Wand er en af markedets mest kraftfulde wands til dig, der foretrækker intens klitorisstimulation eller ikke har fundet den rigtige vibrator til at give dig orgasme endnu. Wanden er ideel til både intim- og kropsmassage, så lad spændingerne fordampe som dug for solen, og lad nydelsen rulle ind over dig.